De mooiste dag van je leven moet een sprookje worden. Dit sprookje vieren wij graag met jullie mee. Hipper en Kolfbaan is de meest exclusieve en intiemste trouw- en feestlocatie van Gorinchem en omstreken. Een unieke sfeer en romantiek met vele kaarsen, de prachtige binnentuin en de aangrenzende gracht.

Of het nu gaat om een huwelijksvoltrekking, receptie, diner of feestavond, wij staan garant voor een intieme en warme entourage dat bij ieder huwelijk past, voor ieder onderdeel van deze bijzondere dag. wij zorgen ervoor dat het jullie en de gasten aan niets ontbreekt. Wij maken elk event bijzonder!

9 Ervaringen

9,3101

Heel wat jaartjes met plezier gewerkt en een steentje bij mogen dragen aan de topkwaliteit die de Hipper belooft en waarmaakt.

Bianka
Hoi Dianna, wat leuk te horen, je bent altijd weer welkom ;-)
21-06-21
10101

Hele mooie locatie, vriendelijk personeel. Ondanks de 1.5 meter, toch een hele mooie trouwdag gehad, heerlijk gegeten en daarna nog lekker kunnen borrelen.

Bianka
lieve Miranda & Kevin, bedankt voor jullie mooie reactie, hier doen we het voor :-) wij vonden het ook een hele gezellige dag, geniet van jullie witte bruidsweken! en we hopen jullie in de toekomst weer bij ons te mogen ontvangen.
28-09-20
10101

Hipper & Kolfbaan; in 1 woord fantastisch! Wat maakten jullie als locatie, entourage en service onze dag compleet. We werden hartelijk ontvangen vanaf het bruidstaartmoment met een toast (zelfs in de kleur van ons thema: mintgroen) in de Spiegelzaal, vervolgens stond er een heerlijk buffet op ons te wachten in de Napoleonzaal. Wat hebben wij en de gasten genoten van het heerlijke eten en vooral het dessertbuffet was in goede smaak gevallen.
Daarnaast een sterk punt van Hipper, dat de medewerkers zich netjes voorstelden! Ook wanneer er gewisseld werd met medewerkers. Wij als bruidspaar werden als een koninklijk paar behandeld. Tijdens het eten werden we netjes begeleid bij het buffet tot aan de tafel. Vanaf onze eerste kennismaking tot aan het vertrek op onze trouwdag zijn we goed geholpen en hebben jullie er zeker voor gezorgd dat het mede dankzij jullie een geweldige dag was!
Bedankt hiervoor en we raden anderen de locatie zeker aan! Daar krijg jegeen spijt van!

10101

We willen jullie ontzettend bedanken voor alles, jullie hebben er alles aan gedaan om het feest zo mooi mogelijk voor ons te maken. Het was perfect, we kijken en met veel plezier op terug.

10101

We willen jullie via deze weg nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldige service, wat heb je een super tent en organisatie, wij hebben nog nooit zo een goed geregeld feest meegemaakt! Het eten was overheerlijk en in overvloed! We hebben onze familieleden gesproken en die zijn ook vol lof!!

We gaan jullie zeker promoten bij familie, vrienden en bekeneden en over 121/2 jaar komen we terug 😉

10101

Afgelopen zaterdag waren we dag gasten op de bruiloft van onze vrienden, graag wil ik aan jullie personeelsleden en in het bijzonder de gastvrouw complimenten maken. Alles was tip top verzorgd, goede snelheid, persoonlijke benadering, meedenken en proactief. Je kunt zien dat jullie gericht zijn op grote partijen, niet alleen een mooie en bijzondere locatie maar ook een goede organisatie.

Ga vooral zo door!

10101

Bedankt (Nogmaals) voor de geweldige avond die we bij jullie hebben gehad, wij hebben het super naar onze zin gehad en onze gasten zeker ook!! De bediening was geweldig en niemand is wat tekort gekomen

10101

Wij willen het Hipper team ontzettend bedanken , 8 mei was voor ons een geweldige dag ondanks dat het regende. Alles was tot in de puntjes verzorgd, niks was te gek en kon. We hebben iedereen erover gehoord hoe goed het eten en de sfeer en service was. Super bedankt!
Je ziet ons nog graag vaak langs komen, jullie hebben onze verwachtingen overtroffen.

9,3101

(Nogmaals) bedankt voor de verzorging van ons trouwfeest! Wij hebben veel enthousiaste reacties gekregen over de locatie en de goede service.

Pink Lemon Cards