Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen.
Iedereen heeft verschillende wensen maar wij zullen zeker de perfecte look voor jouw droombruiloft vinden. HIP Kappers zal jullie laten stralen op de mooiste dag van je leven. Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we na wat je wensen zijn voor deze bijzondere dag. Wij kunnen naast jullie kapsels ook de make-up verzorgen. Samen maken we deze dag nog specialer.
Heb jij fijn haar of is je lengte nog te kort? Wij werken met verschillende verlengingssystemen waardoor we iedere look kunnen creëren die jij wil.

Bij HIP Kappers werken we met een vast team haarstylisten die indien gewenst ook voor jullie gasten het haar en make-up kunnen verzorgen. Dit kan zowel
op locatie als bij HIP Kappers.
Uiteraard vergeten we de HIPPE bruidegom niet. Ook hij kan bij ons terecht voor goed advies en het creëren van de perfecte look.
Voor ons is het zo bijzonder om een kleine rol te spelen op deze speciale dag, jullie dag! Jullie laten stralen op de dag van je leven, jullie laten stralen in jullie herinneringen. Samen maken we jullie droom waar. Neem contact op met HIP Kappers en vraag naar de mogelijkheden.

Liefs Team HIP

3 Ervaringen

10101

Bij Hip kappers ben je op de goede plek voor een prachtig bruidskapsel. Ze denken met je mee en zorgen ervoor dat je kunt stralen tijdens de grote dag. Ze kwamen zelfs tussendoor even de check maken of mijn kapsel en make-up nog goed zat en of ze eventueel nog iets konden aanpassen of toevoegen. Al met al super service!!

9,0101

Ze zijn echt professioneel en top in hun werk Hier luisteren ze echt naar jou en nemen ze de tijd voor jou.

10101

Bij HIP geven ze je eerlijk en deskundig advies om samen te komen tot het mooiste resultaat dat aansluit bij je wensen. Op deze manier halen ze het beste in je naar boven, zodat je kunt stralen op je grote dag!

Pink Lemon Cards