Trouwen in een verborgen Pareltje

“Love at first sight”……want dat is het! Als je de oprijlaan van onze prachtige locatie op komt rijden, ben je verliefd. Een droomhuwelijk begint bij het vinden van de juiste locatie voor deze bijzondere dag. Het Dikke Torentje is vanuit alle invalshoeken de perfecte plek om samen met familie en vrienden te genieten en maakt het mogelijk om je huwelijksceremonie, receptie, diner en feest op één plek te vieren. Dit pareltje in ‘t Gooi ligt midden in de prachtige polder van Eemnes op een schilderachtige locatie en is met haar rijke historie en markante karakter niet voor niks benoemd tot Rijksmonument. Bovendien is het een officiële trouwlocatie!

Hier kunnen jullie, met je dierbaren, zorgeloos genieten van de uitstekende faciliteiten, de prachtige ruimtes en een mooie culinaire invulling. In de toekomst is het zelfs mogelijk om aan het einde van jullie huwelijksdag met zijn tweeën na te genieten en te overnachten in onze uitzonderlijke bruidssuite met een adembenemend uitzicht.

Hoe ziet je ideale huwelijksdag eruit?
Hoe jouw ideale huwelijksdag er precies uit zal gaan zien, dat bepalen jij en je partner natuurlijk samen! Jullie dag staat helemaal in het teken van jullie wensen en wij denken graag mee hoe we daar een passende invulling aan kunnen geven. Met plezier inspireren wij jullie met een voorbeeld van een dagindeling om je alvast een idee te geven van de mogelijkheden en nemen wij jullie graag mee in het verhaal achter Het Dikke Torentje.

3 Ervaringen

10101

Prachtige locatie, goed verzorgd en veel parkeerplaats

10101

Wat een super fantastische organisatie! We zijn hier getrouwd en hebben echt alleen maar lof

10101

Mooie tuin om t Dikke Torentje, met veel grassen, en achter Dikke Torentje mooi landelijk uitzicht voor jou alleen!

Pink Lemon Cards