Hart Voor Trouwen

Alles wat je moet weten voordat je trouwfoto’s gaat maken!

Daar help ik je graag bij.

In mijn E-Book staat vrijwel alles waar je aan moet denken om te zorgen dat je straks de mooiste trouwfoto’s hebt!

Nu het goede nieuws. Ik wil je het boek cadeau geven en dat is inclusief meer dan 20 waardevolle tips

Je krijgt antwoord op vragen waar je wellicht nooit over nagedacht hebt…

Wat moet je écht weten voor de fotografie? Waar moet je absoluut rekening mee houden bij het boeken van een fotograaf? En hoe voorkom je dat jullie trouwfotografie letterlijk in het water valt door regen?

Het enige wat je hoeft te doen is naar de onderstaande link gaan en dan kan je het boek zo downloaden 😉

Ontvang het E-Book

2 Ervaringen

10101

Wij waren op zoek naar een goede, leuke en spontane fotograaf. Wij kwamen terecht bij Robert van Hart voor Trouwen. In ons kennismakingsgesprek heeft Robert zijn kwaliteiten echt laten zien. Tegelijkertijd heeft hij ons genoeg ruimte gegeven en zich bijzonder verdiept in ons.

Het resultaat: wij waren verkocht! De communicatie tot aan de bruiloft verliep erg goed en Robert luisterde goed naar onze wensen. Wij hebben een prachtige dag gehad waarin Robert op alle vlakken zijn toegevoegde waarde heeft geleverd.

De pure emoties, de spontane momenten en bovenal een heel duidelijk beeld van hoe de dag is verlopen. Na de bruiloft heeft hij van deze beelden een prachtig album gemaakt waar we nog regelmatig in kijken.

We krijgen er een heel blij en warm gevoel van als we de foto’s weer zien. Robert levert topkwaliteit, is flexibel, spontaan en hij heeft oog voor detail. Een fotograaf die wij zeker aanraden! Onze dank is groot…!!!

Robert van Ingen
Wat mooi om dit te lezen Maritha. Dankjewel voor je woorden. Ik kijk terug naar een prachtige dag met jullie!
10-06-20
9,5101

Toevallig wisten wij al van het bestaan van Robert’s bruidsfotografie af voordat we gingen trouwen. De keuze was dan ook snel gemaakt, omdat we al een tijd zijn mooie werk voorbij zagen komen. Wij vinden mooie foto’s van wat we samen meemaken allebei belangrijk. Daarom zochten we een fotograaf die de momenten op de bruiloft écht zou kunnen vastleggen.

Júist als deze momenten niet voorbedacht of geposeerd zijn. Robert heeft deze verwachting meer dan waar gemaakt. Hoewel we op de dag zelf niet van plan waren een fotoshoot te doen, hebben we dit toch gedaan op advies van Robert. Daar zijn we nu heel blij mee.

Tijdens de fotoshoot heeft hij ons op een creatieve en leuke manier geholpen om ons ongemak zoveel mogelijk weg te nemen. Tijdens de dag vonden wij Robert ook heel fijn om er bij te hebben. Hij heeft duidelijk plezier in zijn vak en brengt alleen maar positiviteit mee.

We hebben door wat probleempjes wat langer op de foto’s moeten wachten dan de bedoeling was. Nu ze er eenmaal zijn, kunnen we er naar blijven kijken en genieten we er nog steeds van! Bedankt Robert!

Robert van Ingen
Wat fijn om te horen dat jullie nog steeds van het boek genieten. Ik hoop dat jullie door het trouwboek open te slaan nog lang jullie bijzondere dag zullen herbeleven. Enorm bedankt voor jullie beoordeling. Van jullie heb ik weer mogen leren hoe ik de Hart Voor Trouwen beleving voor volgende bruidsparen kan optimaliseren 😉
10-06-20
Pink Lemon Cards