Alles wat je moet weten voordat je trouwfoto’s gaat maken!

Daar help ik je graag bij.

In mijn E-Book staat vrijwel alles waar je aan moet denken om te zorgen dat je straks de mooiste trouwfoto’s hebt!

Nu het goede nieuws. Ik wil je het boek cadeau geven en dat is inclusief meer dan 20 waardevolle tips

Je krijgt antwoord op vragen waar je wellicht nooit over nagedacht hebt…

Wat moet je écht weten voor de fotografie? Waar moet je absoluut rekening mee houden bij het boeken van een fotograaf? En hoe voorkom je dat jullie trouwfotografie letterlijk in het water valt door regen?

Het enige wat je hoeft te doen is naar de onderstaande link gaan en dan kan je het boek zo downloaden 😉

Gratis E-Book

6 Ervaringen

9,0101

We vonden het een uitdaging om tijdens corona-tijd een fotograaf voor onze bruiloft te vinden. Het is namelijk makkelijker om een gevoel bij iemand te krijgen als je iemand live ontmoet. We hadden meerdere online afspraken via teams gehad en het voelde eigenlijk niet echt goed. Totdat we ons gesprek met Robert hadden! We hadden meteen een klik, hij wist goede vragen te stellen en had een super leuke presentatie voorbereid. Door de fijne gesprekken, gingen we met een heel erg goed gevoel de bruiloft in. En terecht! Want Robert heeft ontzettend mooie foto’s gemaakt waar we heel erg blij mee zijn. Op de dag zelf hadden we amper het gevoel dat hij er was en toch heeft hij alle mooie momenten van de dag weten vast te leggen. Heel erg bedankt!

Robert van Ingen
Wat fantastisch om te lezen! Dit is waar ik het voor doe. Het was een uitdaging om in Corona tijd ervoor te zorgen dat we elkaar zo echt mogelijk konden ontmoeten. Daarom heb ik de tijd genomen om zowel de presentatie zo leuk mogelijk te maken als ervoor zorgen dat ik, net zoals in real life, écht de tijd neem om samen te ontdekken of er een klik is. Gelukkig was de klik er en zijn jullie blij met het resultaat van de 3603 keer die ik (om precies te zijn) heb geklikt op jullie bruiloft ????????????
31-08-22
10101

We waren op zoek naar een fotograaf die belangrijke momenten kon vastleggen. Op facebook kwamen we een aantal hele leuke en unieke foto’s tegen. We waren meteen enthousiast. Wat een geluk dat Robert op onze trouwdatum vrij was! Robert belde meteen enthousiast op. We hebben een aantal gesprekken gehad en hij luisterde echt naar wat wij wilden. Robert denkt mee en zorgt ervoor dat alles ruimschoots klaar is voor de trouwdag. Je hoeft dus niet te stressen om de foto’s! Robert heeft met ons meegezocht naar een plek waar we onze trouwfoto’s konden vastleggen. Het werd alleen niet één plek, maar meerdere! Zo enthousiast en dedicated is Robert. 🙂 Op de dag zelf hadden we meteen een klik met Robert. We hadden elkaar nog niet in het echt ontmoet vanwege Corona, maar dit liep meteen soepel. Robert is erg makkelijk in de omgang en heeft van iedereen een prachtig plaatje geschoten. Wij zijn erg blij met hem! Het is een echte aanrader.

Robert van Ingen
Wat fijn om te lezen hoe jullie het ervaren hebben en dat jullie zo blij zijn. Dat waardeer ik. Ik hoop dat jullie nog jaren jullie trouwdag blijven herbeleven met jullie prachtige album!
08-11-21
10101

We zijn blij dat we jou en je mooie werk zijn tegengekomen. Na het invullen van je trouwdatumcheck belde je ons al snel op om te laten weten dat je beschikbaar bent en we vonden het fijn om te merken dat alles mogelijk is bij jou. Gelukkig hebben je gunstige pakketten het voor ons mogelijk gemaakt om je ook echt de hele dag bij te hebben.

Ook vonden we het fijn dat je veel verder gaat dan fotografie en met ons mee dacht over de bruiloft. Je extra tips waren dus erg welkom!

We zijn dankbaar dat onze wensen zijn vervuld. Mede dankzij Robert is het een mooie dag geworden met prachtige foto’s. En ook als was het tijd om naar huis te gaan, toch ben je langer gebleven om nog meer mooie foto’s voor en van ons te maken. Dat was bijzonder voor ons.

Ook de mensen om ons heen hebben je aanwezigheid als heel prettig ervaren en vonden je simpelweg een geweldige fotograaf. We zijn nog steeds erg blij met het trouwboek. Nogmaals heel erg bedankt!

Robert van Ingen
Wat mooi om dit te lezen Roy & Marjolein. Dankjewel voor jullie woorden. Ik kijk nog steeds met veel blijdschap terug naar jullie dag en ik hoop dat jullie nog lang nagenieten van jullie boek!
08-02-21
10101

Wij vonden het erg fijn om met Robert te werken. De kennismaking voelde gelijk oprecht en spontaan. Hij dacht met ons mee en kwam met allerlei leuke ideeën aan de hand van de informatie en wensen die wij hem vertelden. In onze zoektocht wilden voorkomen dat goedkoop duurkoop zou worden aangezien onze trouwdag erg belangrijk is voor ons. De nette prijzen van Robert hebben ons daarbij geholpen.

Met zijn ongeëvenaarde enthousiasme en zijn inzicht wist hij bovendien altijd precies de juiste momenten op prachtige wijze vast te leggen. Wat ook erg prettig is aan Robert is dat hij niet op de klok kijkt maar een totale ervaring biedt. Hierdoor hoefden wij ons op onze speciale dag geen zorgen te maken en wist Robert van begin tot eind de beleving van de dag perfect te vangen. Het resultaat was fantastisch.

Kortom, wij kunnen Hart voor Trouwen met klem aan iedereen aanraden.

Robert van Ingen
Ha Kevin van Raan. Na drukke dagen achter de schermen kom ik graag terug op jullie mooie reactie. Ontzettend bedankt hiervoor. Ook aan Daniela. Dit waardeer ik ????
25-01-21
10101

Wij waren op zoek naar een goede, leuke en spontane fotograaf. Wij kwamen terecht bij Robert van Hart voor Trouwen. In ons kennismakingsgesprek heeft Robert zijn kwaliteiten echt laten zien. Tegelijkertijd heeft hij ons genoeg ruimte gegeven en zich bijzonder verdiept in ons.

Het resultaat: wij waren verkocht! De communicatie tot aan de bruiloft verliep erg goed en Robert luisterde goed naar onze wensen. Wij hebben een prachtige dag gehad waarin Robert op alle vlakken zijn toegevoegde waarde heeft geleverd.

De pure emoties, de spontane momenten en bovenal een heel duidelijk beeld van hoe de dag is verlopen. Na de bruiloft heeft hij van deze beelden een prachtig album gemaakt waar we nog regelmatig in kijken.

We krijgen er een heel blij en warm gevoel van als we de foto’s weer zien. Robert levert topkwaliteit, is flexibel, spontaan en hij heeft oog voor detail. Een fotograaf die wij zeker aanraden! Onze dank is groot…!!!

Robert van Ingen
Wat mooi om dit te lezen Maritha. Dankjewel voor je woorden. Ik kijk terug naar een prachtige dag met jullie!
10-06-20
9,5101

Toevallig wisten wij al van het bestaan van Robert’s bruidsfotografie af voordat we gingen trouwen. De keuze was dan ook snel gemaakt, omdat we al een tijd zijn mooie werk voorbij zagen komen. Wij vinden mooie foto’s van wat we samen meemaken allebei belangrijk. Daarom zochten we een fotograaf die de momenten op de bruiloft écht zou kunnen vastleggen.

Júist als deze momenten niet voorbedacht of geposeerd zijn. Robert heeft deze verwachting meer dan waar gemaakt. Hoewel we op de dag zelf niet van plan waren een fotoshoot te doen, hebben we dit toch gedaan op advies van Robert. Daar zijn we nu heel blij mee.

Tijdens de fotoshoot heeft hij ons op een creatieve en leuke manier geholpen om ons ongemak zoveel mogelijk weg te nemen. Tijdens de dag vonden wij Robert ook heel fijn om er bij te hebben. Hij heeft duidelijk plezier in zijn vak en brengt alleen maar positiviteit mee.

We hebben door wat probleempjes wat langer op de foto’s moeten wachten dan de bedoeling was. Nu ze er eenmaal zijn, kunnen we er naar blijven kijken en genieten we er nog steeds van! Bedankt Robert!

Robert van Ingen
Wat fijn om te horen dat jullie nog steeds van het boek genieten. Ik hoop dat jullie door het trouwboek open te slaan nog lang jullie bijzondere dag zullen herbeleven. Enorm bedankt voor jullie beoordeling. Van jullie heb ik weer mogen leren hoe ik de Hart Voor Trouwen beleving voor volgende bruidsparen kan optimaliseren ????
10-06-20
Pink Lemon Cards