Mijn naam is Hanna Roubos. Al van jongs af aan is het mijn passie om creatief te zijn met haar en make-up. Wekelijks maak ik bruidjes en hun gasten blij met een mooi kapsel en bijpassende visagie.

Wat je van mij kan verwachten als bruidssstyliste:

-Professioneel en gespecialiseerd in bruidskapsels.
-Veel ervaring met lang en zwaar haar, of juist dun en futloos haar.
-Op de dag van de bruiloft kom ik bij je aan huis of op jullie trouwlocatie, zodat je heerlijk ontspannen kan beginnen aan je trouwdag.
-Indien nodig kan ik al vroeg op locatie zijn.
-Gebruik van professionele producten en styling tools.
-Goed op de hoogte van nieuwe trends en technieken.
-Je bruidsvisagie tot in de puntjes verzorgd.
-Touch-up service: Wil je 2 verschillende kapsels op je trouwdag, of wisselen van haaraccessoire? Dit kan ik op locatie voor je verzorgen.

57 Ervaringen

10101

Ik heb een heel gevoelige hoofdhuid en alleen bij deze kapper voel ik geen pijn met alle haarspelden. Haar blijft heel de dag goed zitten! Ik kom zeker terug!

10101

Hair by H weet wat de bruid wil.
Ze geeft ook goed advies, ik heb mijn haar bijna nooit vast, zij gaf daarom aan dat het dan mooi is om het
bruidskapsel ook los te laten hangen.
Zeker geen spijt van!
Naar aanleiding van een afbeelding die ik uitgezocht had, heeft ze het mooiste kapsel gemaakt!!!
Daarnaast is ze ook nog eens heel gezellig, en voel je je snel op je gemak bij haar.

9,0101

Hanna maakt super mooie kapsel! Heel blij met het resultaat en ook met proefkapsel.
Communicatie verliep aan het begin wat lastig, maar het bleek dat ik nog naar een oud emailadres mailen. Daarna overgegaan op WhatsApp en dat ging prima.

Hanna Roubos Hanna
Bedankt voor je beoordeling! Je was een gezellige lieve bruid! Via mijn website www.hairbyh.nl, kan je een contact formulier in vullen. Op die manier ben ik altijd bereikbaar!
23-02-19
10101

Super tevreden over mijn bruidskapsel!!
Hanna wist goed wat ik wilde toen ik kwam voor een proefkapsel. En wist hier goed in te adviseren.
Op de grote dag zelf heeft mijn kapsel de hele dag goed gezeten!!

10101

Ik ben heel blij met je dat je mij haar doet je kunt het super mooi bedankt dat je het bij mij heb gedaan

10101

Deze kapster en verdiend zeker een 10!
Al vele keren heb jij een kunstwerk van mijn haar gemaakt, wat de hele dag prachtig zat!

10101

Super bruidskapsel gemaakt! Veel complimenten gehad van iedereen. Zat echt van begin tot eind prachtig! Kan Hair by H echt iedereen aanbevelen. Er wordt op alle manieren meegedacht en alles is mogelijk. Top service!

10101

Super tevreden. Hanna neemt de tijd en je merkt in alles dat ze veel ervaring heeft met lang haar.

10101

Hanna heeft op 20 september mijn bruidskapsel en – make-up verzorgd. Het kapsel is echt prachtig geworden, het was nog mooier geworden dan ik zelf in gedachten had! Het is ook de hele dag goed blijven zitten. Ik kreeg (en krijg nog steeds) zoveel positieve reacties over mijn prachtige bruidskapsel…
Hanna is echt een topper, en zou haar aanraden aan iedereen.

9,0101

Hanna heeft mijn kapsel en de visagie verzorgd voor ons huwelijk op 18 augustus 2018 en het bleef de hele dag perfect zitten. Ik voelde me een echte prinses dankzij Hanna.

10101

Hanna, je bent een topper in je werk! Je denkt mee en je weet goed aan te sluiten bij mijn wensen! Knap! Mijn haar heeft heel de dag goed gezeten.. Ik ben je onwijs dankbaar.. Ga zo door!

10101

Prima Kapster.Ben blij .et Hanna.

10101

Hanna heeft op mijn trouwdag mijn bruidskapsel en makeup gedaan. Het zat de hele dag geweldig goed! Alles was hetzelfde als wat we van te voren hadden afgesproken, maar dan nog beter!! Hanna gaf tijdens de ‘proef’ leuke tips en ideen. Luisterd goed naar wat je wel of juist niet wilt. Echt top!!

Ik kan Hair by H iedereen aanraden!!

10101

Hanna voelde bij mij heel goed aan wat ik wilde. Proefkapsel in één keer goed terwijl ik erg kritisch ben als het om kapsels gaat.. 😉
Ze denkt ook op een prettige manier praktisch mee.
Het kapsel van mijn moeder was op de dag van mijn bruiloft niet helemaal naar haar zin. Dit heeft ze toen opnieuw gedaan.

10101

Hannah heeft mijn bruiskapsel 2 kaar geleden gedaan, en al meerdere keren een feestkapsel !!! Ze heeft er echt gevoel voor, afwisselende leuke kapsels, en het blijft super zitten de hele dag!!! Niks dan lof!!

10101

Hannah heeft mijn bruiskapsel 2 kaar geleden gedaan, en al meerdere keren een feestkapsel !!! Ze heeft er echt gevoel voor, afwisselende leuke kapsels, en het blijft super zitten de hele dag!!! Niks dan lof!!

10101

Hanna heeft voor mij mijn kapsel en visagie verzorgd op mijn bruiloft, wat ze geweldig heeft gedaan. Een tijdje van te voren mag je langskomen voor een proefkapsel, waar ze uitgebreid te tijd voor neemt. Bij mij was het bijvoorbeeld zo dat het kapsel wat ik in gedachten had, me niet zo mooi stond als ik van te voren bedacht had. Ze vond het geen probleem om tijdens dezelfde afspraak nog een tweede kapsel te maken, super! Het werkelijke bruidskapsel maken op de ochtend van je bruiloft is erg relaxed en gezellig. Uiteraard was het kapsel prachtig en heeft het de hele dag (en zelfs de volgende dag nog) perfect gezeten. Daarbij maakt ze op dezelfde ochtend ook nog eens kapsels voor je feestgasten, mocht dat nodig zijn. Een hele dikke 10 waard!

10101

Hanna maakt altijd mooie kapsels die de hele dag blijven zitten in dezelfde staat. Je voelt ook geen spelden die in je hoofd prikken dus dat is wel fijn.

10101

Hanna heeft mijn trouwkapsel gemaakt, super! Een paar weken van te voren het proefkapsel en daarna het kapsel op de trouwdag. Hanna voelde precies aan wat ik wilde, en het over het resultaat heel veel complimenten gehad!

10101
Hanna Roubos Hanna
Ha ellianne! Bedankt voor je mooie review! Groetjes Hanna
28-12-18
10101

Dankzij het mooie kapsel klopte het plaatje helemaal. Bedankt dat ook hierdoor onze dag zo mooi en onvergetelijk is geworden!

Hanna Roubos Hanna
Bedankt Maria! Je was een prachtige bruid!
28-12-18
9,0101

Hanna is absoluut een aanrader! Ze heeft mijn bruidskapsel gedaan, ja; los haar in de krul. Het bleef de hele dag goed zitten! ’s ochtends was ze heel relaxed en had zelfs aangeboden dat wanneer de krullen toch waren uitgezakt ze wilde komen om het opnieuw te doen. Ook had ze de kapsels van mijn zusjes gedaan. Oohja, ze is ook nog is heel aardig. (:

Hanna Roubos Hanna
Ha Carolien! Bedankt voor je lieve woorden!
28-12-18
10101

Ik heb een aantal keren mijn haar laten verzorgen bij Hanna, en wat deed ze dit iedere keer weer super mooi! De kunstwerken blijven altijd goed op zijn plek zitten, dag erna mag ik er nog van genieten!
Wat ik erg fijn vind is, dat Hanna goed advies geeft en ook luisterd naar je eigen wensen. Een goede combi dus! Wat altijd zorgt voor een tevreden, prachtig resultaat!

Een echte aanrader dus!!

10101

Hair by H ????
Denkte met je mee….
Helpt je bij beslissingen, en dwingt niks !
Dat is wat ik persoonlijk fijn vind .

9,0101

Op onze trouwdag werd mijn haar en visagie verzorgd door Hanna van hair By H, wat resulteerde in een schitterend kapsel waar de gasten lovende complimentjes over maakte en super mooie make-up. Ik ben nog steeds heel blij dat ik voor Hanna heb gekozen! 🙂

9,4101

Fijne kapster; advies over style en wat wel of niet bij je past.

9,5101
10101

Super fijne ervaring met Hannah ze heeft mijn haar opgestoken voor een bruilofd was helemaal naar mn zin hoe ik het wilde!

10101

Super fijne ervaring met Hannah ze heeft mijn haar opgestoken voor een bruilofd was helemaal naar mn zin hoe ik het wilde!

9,0101

Hanna heeft mijn bruidskapsel en visagie verzorgd. Ze luistert goed naar mijn wensen en geeft tips a.d.h.v. haar kennis, laat gewoon eens wat zien en maakte het zo tot een mooi geheel wat helemaal naar mijn wens was!! Helemaal super dus en zeker aan te raden!

10101

Hanna van HairbyH heeft al verschillende keren mijn haar opgestoken voor een feestje. Ze is zeer vakkundig en weet iedere keer mijn wensen te overtreffen! Ik krijg dan ook veel complimenten op de kapsels die ze gemaakt heeft! Een échte topper!!

10101

Met mijn eigen bruiloft & die van een vriendin mijn haar laten doen door Hanna. Het heeft heel de dag heerlijk gezeten, echt super! Een dikke aanrader!

10101

Hanna is een super leuke spontane en bekwamen haar verzorger! Ze kijkt en denkt mee en geeft eerlijk advies.
Ik had al hele positieve ervaring toen ze me kapsel deed op de bruiloft van me zusje. Afgelopen zomer deed ze ook me bruidskapels! Was echt super ik heb namelijk dik en zwaar haar en daardoor zakt alles snel uit. Maar Hanna zorgde er zowel op de bruiloft van me zusje als op me eigen bruiloft dat me
haren de hele dag mooi bleven zitten!

En het is ook helemaal super dat ze er make up bij doet!

Zeker te weten een aanrader!

10101

Hanna heeft mijn haar voor mijn bruiloft gedaan, heeft de hele dag super gezeten! Ik ben zo blij dat ik haar gekozen had! Hanna weet wat ze doet, dat merk je aan alles. Een half jaar na mijn trouwen heeft zij opnieuw mijn haar gedaan toen mijn vriendin ging trouwen en opnieuw een geweldig kapsel, bleef heel de dag weer goed zitten! Hanna luistert naar wat je ongeveer wilt, is eerlijk en geeft haar mening als je erom vraagt. Ze is echt een toppertje ♡

10101

Hanna levert erg goed werk! Mijn trouwkapsel bleef de hele dag heel goed zitten. Verder neemt ze uitgebreid de tijd voor een proefkapsel. Het was erg gezellig!

10101

Super leuke meid! Maakt super gave kapsels op een hele leuke manier. 1 dikke aanrader voor iedereen!

Pink Lemon Cards