Gefeliciteerd! Wat ontzettend leuk, dat jullie gaan trouwen.
Als bruidstyliste verzorg ik graag jouw bruidskapsel en bruidsmake-up. Dit doe ik met heel veel passie.

Ik ben er voor jou om je te laten stralen op jullie bruiloft. Ik zorg ervoor dat jij de mooiste versie van jezelf wordt. Mijn motto is dan ook “blijf dicht bij jezelf”.

Eerst maak ik telefonisch of via videobellen kennis met jou, zo kunnen we kijken of er een juiste klik is tussen ons. Daarna plannen we een proefsessie in bij mij in de salon.
Deze sessie vindt tussen de 8 en 4 weken voor jullie trouwdatum plaats.
Tijdens de proefsessie bespreken we jouw wensen, wat het beste bij je jurk, locatie en evt. gekozen thema past.
Heb jij fijn haar en kom je net wat te kort voor jouw ideale bruidskapsel? Geen probleem, ik werk met clip extensions.

Op jullie trouwdag kom in naar de door jouw gewenste locatie en zorg ik ervoor dat jij straalt op de mooiste dag van je leven.

Bruiloft gasten/Bruidskinderen die ook een mooie look willen? Daar kan ook een afspraak voor gemaakt worden.

23 Ervaringen

9,8101

Vivian heeft mijn haar en make up gedaan voor mijn bruiloft en daar ben ik ontzettend tevreden over! Het contact was direct prettig en Vivian begreep goed wat ik bedoelde, voor zowel mijn haar als voor een neutrale make up. Vivian is vriendelijk, rustig en prettig in de omgang. Ik vond het fijn hoe ik bij de proefsessie ook kon aangeven dat ik iets graag net anders wilde zien en ik vond het prettig hoe ontspannen ze op de dag zelf te werk ging. Vivian was goed te bereiken voor vragen tussendoor, was flexibel met het verzetten van de bruiloft (incl. locatie), kwam netjes op tijd en kon na overleg ook de haren van mijn zusje verzorgen. Ik ben super tevreden over Vivan en raad haar aan iedereen aan, ik vond mijn haar op de dag zelf nog mooier zitten dan tijdens de proefsessie en niet onbelangrijk: aan de eind van het feest zat het nog steeds mooi 🙂

10101

Vivian is een topper, ik kreeg mega veel complimenten en voelde mezelf ook erg mooi! Ze is relaxt en neemt de tijd om er wat moois van te maken! Ik beveel haar iedereen aan! Liefs! Francis

9,0101

Haar en make-up is de hele dag mooi blijven zitten!

10101

Superfijne ervaring met Vivian vanaf het proefkapsel tot en met de grote dag zelf. Steun en toeverlaat èn niet te vergeten een prachtig kapsel waar ik veel complimenten voor kreeg! Echt een topper!

10101

Superfijne ervaring met Vivian vanaf het proefkapsel tot en met de grote dag zelf. Steun en toeverlaat èn niet te vergeten een prachtig kapsel waar ik veel complimenten voor kreeg! Echt een topper!

10101

Vivian luistert aandachtig naar je wensen en met haar persoonlijke aandacht maakt ze er een perfect plaatje van, visagie en haar!

10101

Een zeer goede kapster.
Ben zeer tevreden met haar.

10101

Zeer gedreven en kundig

10101

Vivian heeft mijn haar en make-up gedaan voor mijn bruiloft. Van tevoren is zij geweest als proef om te kijken wat ik wil, zodat het op de dag zelf perfect was. Ze luistert goed naar wat je wilt en maakt het precies naar wens. Ik draag bijv. zelf nooit make-up waardoor ik wilde dat mijn make-up wat natuurlijker leek. Vivian heeft het prachtig gedaan en tesamen met het geweldige kapsel zag ik er heel mooi uit op mijn dag. Dankjewel Vivian!

10101

Wow!! Ik kan niet anders zeggen dan dat Vivian echt de beste is in wat ze doet! Ze luistert naar je wensen, is eerlijk en zorgt er voor dat je je op gemak voelt. Dankzij Vivian zat mijn haar fantastisch en kreeg ik enorm veel complimenten over mijn haar! Vivian you made my hair on my weddingday look amazing!! Bedankt hiervoor!

10101

Super blij met mijn bruidkapsel en make up. Ze is heel ontspannen en luisterd goed naar wat je wilt. Op de dag zelf neemt zijn alle tijd voor je, tot dat alles helemaal klaar is. Ik kreeg veel complimenten over mijn haar en make up.
Ik ben super blij met vivian en raad haar aan iedereen aan.

10101

Op 6-7_2021 hebben mijn vrouw en ik een prachtige dag gehad.
Mede dankzij Vief die mijn bruidskapsel en makeup look heeft gecreëerd, ik was hier heel erg blij mee.
Heel erg bedankt dat je deel wou uitmaken om ons een fantastische dag te geven!♡

10101

Super service
Naast mijn haar ook mijn make up gedaan en zelfs geholpen met mijn jurk. Dankzij haar voelde ik me op mijn best tijdens onze trouw.

7,0101

Vief heeft op 11 juni mijn kapsel gedaan.
Leuk contact. Mijn haar opgestoken maar de losse plukjes met krul waren er heel snel uit. Jammer dat bleef niet zitten

10101

Vivian is professioneel en betrouwbaar. Ze denkt goed met je mee. Ik ben heel blij met het resultaat, vivian heeft een natuurlijke look gecreëerd die goed bij mij paste, een stralende bruid als resultaat. Ook de prijs-kwaliteit is bij Haarverzorging Vief helemaal in orde. Bedankt Vivian!

10101

Op de weddingfair ben ik in contact gekomen met Vivian. Zij heeft twee keer mijn bruidskapsel en make-up gedaan! Door de vervelende coronamaatregelen waren wij genoodzaakt de bruiloft in twee delen te vieren (achteraf super leuk twee keer!). Gelukkig was Vivian super flexibel en heeft zij twee keer haar agenda vrijgemaakt voor me. Het is super mooi geworden! Echt precies zoals ik het wilde hebben. Daarnaast was het ook erg gezellig. Wat ik ook erg fijn vond was dat ik hairextensions gewoon kon lenen (alleen borg). Bij het aantrekken van de jurk hielp zij mee en stond ze bij het ontmoetingsmoment klaar met de filmcamera. Van alle markten thuis dus 🙂

10101

Vivian heeft mijn Haar & Make-up verzorgd op mijn bruiloft.
Ik had wat ideeën laten zien en met het proefkapsel/make-up was al precies zoals ik het in mijn hoofd had. Op de dag zelf was het totaal plaatje dan ook fantastisch.
Heel erg bedankt Vivian!

10101

Absolute topper! Voor Vief is geen bol te dol!

10101

Viv heeft mijn bruidskapsel gedaan in 2014. Nadat ik haar wat ideeën had getoond, hebben we de tijd genomen om t kapsel helemaal naar mijn zin te maken. Viv heeft geduld en niks is haar te gek. Het eindresultaat was helemaal naar mijn zin! Ik zou Viv iedereen aanraden.

10101

Vivian heeft in 2016 mijn haar gedaan voor de bruiloft. Vanaf het eerste kennismakingsmoment was er een klik. Vivian keek goed naar wat ik wilde, maar ook wat bij mij passend was. Ik ben ontzettend blij met het eind resultaat. Wat ik ook erg leuk vond was dat Vivian tips gaf aan o.a. mijn moeder over haar haren en dat dit echt goed heeft uitgepakt.

10101

Vivian heeft mij voor mijn bruiloft mooi gemaakt! Van te voren hebben we fijn contact gehad en zelfs 2x een proefsessie gehad omdat Vivian echt zeker wilde weten dat datgene wat ik wilde zou lukken op mijn grote dag. Haar en make-up heeft de hele dag super gezeten! Ook heeft Vivian het haar en make-up van mijn moeder, schoonzus en nichtje gedaan die dag. 4 mensen op 1 ochtend, geen probleem voor Vivian!
Vivian is zeker een aanrader als je in haar omgeving woont!

10101

Super mooi kapsel aangebracht voor de bruiloft van mijn beste vriendin! De hele dag heeft het top gezeten. Volgende keer schakelen we je weer in!

10101

Vivian is van alle markten thuis. Voor de bruiloft hebben wij eerst samen proefkapsels uitgeprobeerd. Ze kan veel stijlen laten zien. Op de grote dag was Vivian al vroeg in de ochtend bij mij thuis. Ze nam de tijd om te zorgen dat ik er fantastisch uitzag. Ik raad Vivian zeker aan!!!

Pink Lemon Cards