HAARVERZORGING VIEF!

Bruidskapsel & Visagie
Gefeliciteerd! Je gaat trouwen! Op jullie trouwdag wil jij er natuurlijk prachtig uitzien. Laat je bruidskapsel en bruidsvisagie creëren door Haarverzorging Vief!

Proefsessie
De proefsessie vindt ongeveer 8 weken voor de bruiloft plaats. Dit kan bij mij in de salon of bij jou thuis.
Tijdens de proefsessie neem ik uitgebreid te tijd om alles samen met jou te bespreken. Samen gaan we op zoek wat het beste bij jou past. Ik ga voor 100% tevredenheid!

De Trouwdag
Op jullie trouwdag, kom ik naar jouw gewenste locatie toe. Ik zorg dat ik ruim op tijd aanwezig bent, zodat ik alles klaar kan zetten. Ik zorg dat jij een stralende bruid word. En als je wilt, kan ik je ook helpen om je trouwjurk aan te doen.

Gasten/bruidskinderen
Het is mogelijk dat het haar en make-up voor de bruidskinderen en gasten gedaan kan worden. Hiervoor moet wel een afspraak gemaakt worden.

6 Ervaringen

10101

Absolute topper! Voor Vief is geen bol te dol!

10101

Viv heeft mijn bruidskapsel gedaan in 2014. Nadat ik haar wat ideeën had getoond, hebben we de tijd genomen om t kapsel helemaal naar mijn zin te maken. Viv heeft geduld en niks is haar te gek. Het eindresultaat was helemaal naar mijn zin! Ik zou Viv iedereen aanraden.

10101

Vivian heeft in 2016 mijn haar gedaan voor de bruiloft. Vanaf het eerste kennismakingsmoment was er een klik. Vivian keek goed naar wat ik wilde, maar ook wat bij mij passend was. Ik ben ontzettend blij met het eind resultaat. Wat ik ook erg leuk vond was dat Vivian tips gaf aan o.a. mijn moeder over haar haren en dat dit echt goed heeft uitgepakt.

10101

Vivian heeft mij voor mijn bruiloft mooi gemaakt! Van te voren hebben we fijn contact gehad en zelfs 2x een proefsessie gehad omdat Vivian echt zeker wilde weten dat datgene wat ik wilde zou lukken op mijn grote dag. Haar en make-up heeft de hele dag super gezeten! Ook heeft Vivian het haar en make-up van mijn moeder, schoonzus en nichtje gedaan die dag. 4 mensen op 1 ochtend, geen probleem voor Vivian!
Vivian is zeker een aanrader als je in haar omgeving woont!

10101

Super mooi kapsel aangebracht voor de bruiloft van mijn beste vriendin! De hele dag heeft het top gezeten. Volgende keer schakelen we je weer in!

10101

Vivian is van alle markten thuis. Voor de bruiloft hebben wij eerst samen proefkapsels uitgeprobeerd. Ze kan veel stijlen laten zien. Op de grote dag was Vivian al vroeg in de ochtend bij mij thuis. Ze nam de tijd om te zorgen dat ik er fantastisch uitzag. Ik raad Vivian zeker aan!!!

Pink Lemon Cards