Bruidskapsels en Visagie!

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen! Op je trouwdag wil je er natuurlijk prachtig uitzien. Laat daarom je bruidskapsel dan door mij creëren, Ik neem ook de de visagie voor mijn rekening.

Hoe gaat je kapsel eruit zien? Sommige bruiden hebben daar al een beeld bij. Andere bruiden niet. Samen kijken wij zo’n 8 weken voor de bruiloft naar wat het beste bij je past. Maar ook wat mooi staat bij de jurk, de locatie en het thema dat je hebt gekozen, Tijdens de proefsessie besteed ik niet alleen aandacht aan je haar, maar ook aan je make-up. Op die manier is alles klaar voor de grote dag aanbreekt.

Op je trouwdag kom ik naar de door jouw gewenste locatie. Dat kan in je eigen huis, de woning van je ouders of de trouw locatie zelf. Ik zorg ervoor dat jij straalt op de mooiste dag van je leven. Ook kan ik het haar en de make-up van je vriendinnen, zussen, moeder of bruidskinderen doen.

Neem vrijblijvend contact met mij op, voor een op maat gemaakte offerte.

7 Ervaringen

10101

Vivian heeft mijn Haar & Make-up verzorgd op mijn bruiloft.
Ik had wat ideeën laten zien en met het proefkapsel/make-up was al precies zoals ik het in mijn hoofd had. Op de dag zelf was het totaal plaatje dan ook fantastisch.
Heel erg bedankt Vivian!

10101

Absolute topper! Voor Vief is geen bol te dol!

10101

Viv heeft mijn bruidskapsel gedaan in 2014. Nadat ik haar wat ideeën had getoond, hebben we de tijd genomen om t kapsel helemaal naar mijn zin te maken. Viv heeft geduld en niks is haar te gek. Het eindresultaat was helemaal naar mijn zin! Ik zou Viv iedereen aanraden.

10101

Vivian heeft in 2016 mijn haar gedaan voor de bruiloft. Vanaf het eerste kennismakingsmoment was er een klik. Vivian keek goed naar wat ik wilde, maar ook wat bij mij passend was. Ik ben ontzettend blij met het eind resultaat. Wat ik ook erg leuk vond was dat Vivian tips gaf aan o.a. mijn moeder over haar haren en dat dit echt goed heeft uitgepakt.

10101

Vivian heeft mij voor mijn bruiloft mooi gemaakt! Van te voren hebben we fijn contact gehad en zelfs 2x een proefsessie gehad omdat Vivian echt zeker wilde weten dat datgene wat ik wilde zou lukken op mijn grote dag. Haar en make-up heeft de hele dag super gezeten! Ook heeft Vivian het haar en make-up van mijn moeder, schoonzus en nichtje gedaan die dag. 4 mensen op 1 ochtend, geen probleem voor Vivian!
Vivian is zeker een aanrader als je in haar omgeving woont!

10101

Super mooi kapsel aangebracht voor de bruiloft van mijn beste vriendin! De hele dag heeft het top gezeten. Volgende keer schakelen we je weer in!

10101

Vivian is van alle markten thuis. Voor de bruiloft hebben wij eerst samen proefkapsels uitgeprobeerd. Ze kan veel stijlen laten zien. Op de grote dag was Vivian al vroeg in de ochtend bij mij thuis. Ze nam de tijd om te zorgen dat ik er fantastisch uitzag. Ik raad Vivian zeker aan!!!

Pink Lemon Cards