Niet alleen de dag zelf moet alles kloppen, je moet ook met een gerust hart naar jullie dag toe kunnen leven! Een offerte maken en versturen zonder goede intake vinden wij niet kunnen! Wij willen het daarom vooraf graag in een gesprek hebben over jullie wensen, wat de mogelijkheden zijn voor het feest binnen jullie budget en indien nodig geven we tips.

Pas na dit gesprek zullen wij een passende offerte voor jullie uitbrengen.

Vervolgens hebben we nog een keer een persoonlijke afspraak met elkaar waarin we gezamenlijk een uitgebreide vragenlijst doorlopen om jullie feest 100% op JULLIE af te stemmen. Op de feestavond zelf communiceren wij met de ceremoniemeesters om jullie avond zo soepel mogelijk te laten verlopen. Uiteraard hebben wij de ceremoniemeesters op voorhand al een keer telefonisch gesproken om alle voor hun relevante informatie door te spreken.

Dit alles om er voor te zorgen dat jullie zowel vooraf, maar zeker ook op de dag zelf, zonder zorgen kunnen genieten van jullie dag!

Bruiloft DJ

• Geheel naar jullie wens en budget een drive-in show samenstellen

• Altijd persoonlijk contact met jullie DJ

• Een uitgebreide vragenlijst om aan al jullie wensen te voldoen

• Wij hebben altijd back-up apparatuur achter de hand, dus het feest kan altijd door gaan!

Maar…Groenendijk events kan VEEL meer voor jullie betekenen dan alleen de bruiloft DJ.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld:

• Helpen met de aankleding van jullie locatie (zowel vooraf als op de dag zelf).

• Het geluid tijdens jullie trouwceremonie verzorgen.

• De broodjes voor de lunch leveren.

• De partyhapjes voor de gasten 's avonds leveren.

EN:

"Wij hebben van die grote toffe LOVE letters in de verhuur."

Enthousiast geworden over onze werkwijze? Neem dan nu contact met ons op via mail, telefonisch, of bezoek www.groenendijk-events.nl!

2 Ervaringen

10101

Super leuke, enthousiaste en sfeervolle DJ!
Zeker in de Coronatijd ook erg goed meegedacht.
Ons feest hadden we niet beter kunnen wensen!

Lars Groenendijk
Hoi Carrera, Dank voor de positieve beoordeling! Helaas was het wegens Covid-19 waarschijnlijk niet de avond zoals jullie hem op voorhand hadden gehoopt, maar ik ben blij dat we jullie avond toch tot een succes hebben mogen maken! Groet, Lars
03-10-20
10101

Zonder deze lieve hardwerkende mensen was onze dag nooit zo mooi geworden als dat het was. Niks is ze teveel, van contact met andere leveranciers, het stylen van de locatie, een geweldige dj show, tot het klaar staan en een luisterend oor hebben wanneer wij dat maar nodig hadden.
Lieve Lars en Samantha, bedankt voor alles!

Lars Groenendijk
Hoi Joyce en Mike, Dank jullie wel voor jullie beoordeling! We hebben met veel liefde en plezier gewerkt aan jullie dag, en de voorbereidingen daarop, en hebben, net als jullie, genoten van jullie dag! Liefs, Lars en Samantha
19-09-20
Pink Lemon Cards