De dag van je leven.. Dat is jouw bruiloft! Dit is niet zomaar een feestje… Zo’n evenement moet écht speciaal zijn. Dat weten wij bij Grand Events maar al te goed. Daarom nemen wij de tijd om jouw wensen tot in de kleinste details te begrijpen. We hechten ook veel waarde aan de openingsdans, want dit is een moment dat jullie als bruidspaar voor altijd mogen koesteren. Door onze kleinschalige manier van werken is er veel persoonlijke aandacht voor jou en jouw feest.

Onze ervaren bruiloft DJ’s zetten dus alles op alles om jullie bruiloftsfeest onvergetelijk te maken! Zowel Grand Events en de DJ stoppen extra tijd in de voorbereiding zodat alles tot in de puntjes verzorgd is. Zoek jij dus een DJ voor een bruiloft? Dan moet je bij ons zijn!

6 Ervaringen

10101

Top bruiloft gehad! Compleet ontzorgd en heldere communicatie. Een echte aanrader.

10101

Grand Events heeft ons bruiloftsfeest verzorgd. Wij zijn voor de DJ Show Gold gegaan. Een super leuke DJ en heldere communicatie. Een echte aanrader.

10101
10101

Super fijne samenwerking met Grand Events. Betrouwbaar en netjes verzorgd. De Dj heeft er echt een feest van gemaakt. Volgende keer weer!

10101

Zeer tevreden over hun diensten en de manier van communicatie

10101

Top feest! Het persoonlijke contact is zeer prettig verlopen. Professioneel bedrijf die weten wat hun klanten willen.

Pink Lemon Cards