Uw huwelijksdag is een dag die u nooit meer zult vergeten. Grand Café Rutgers is bij uitstek de officiële trouwlocatie aan het water.

Onze locatie, direct gevestigd aan het prachtige Rhederlaag, is geen standaard locatie en daarom zeer gewild voor het geven van bruiloften. U waant zich gelijk alsof u in het buitenland bent. Samen met u en onze ruime ervaring (al 18 jaar) maken we er een fantastische dag, middag of avond van en luisteren graag naar uw wensen zodat uw bruiloftsfeest niet een standaardfeest wordt, maar “een feest op maat” speciaal voor u gemaakt. Grand Cafe Rutgers ligt slechts 10 min rijden van de A12 (nabij Arnhem) en biedt ruime parkeergelegenheid direct voor de deur voor al uw dag /avond gasten.

We beschikken over een partyboot.Nieuw en uniek in nederland is dat u bij ons op het water kan trouwen. Een waanzinnig idee is om de daggasten een rondvaart over het Rhederlaag aan te bieden. Mits het weer dit toe laat. Onze ervaring is dat veel bruidsparen er voor kiezen om met de partyboot diverse stranden aan te doen, waar je zelf niet met de auto kan komen, om b.v. bruidsreportage te laten maken.

1 Ervaringen

9,3101
Pink Lemon Cards