Onbeperkte trouwfotografie door twee professionele, ervaren fotografen. We zijn er de héle dag, zo lang jullie willen, voor de vaste prijs van € 2.695,- waar álles bij inbegrepen is. Natuurlijk is maatwerk ook mogelijk, kijk op onze website voor alle prijsinformatie en veel voorbeelden van ons werk.

De zekerheid van een schitterende reportage van jullie trouwdag door professionele fotografen.

Inclusief- Preview van minimaal 30 foto’s binnen 24 uur na jullie trouwdag- Alle foto’s in de hoogste resolutie, zonder watermerk en met onbeperkte gebruiksrechten- Luxe fotoalbum (25 x 25cm, 20 pagina’s – uitbreiding tegen meerprijs mogelijk) met een door jullie gemaakte selectie van de foto’s- Alle reis- en verblijfskosten inbegrepen bij boeking voor de héle trouwdag

2 Ervaringen

10101

Beste Bart,

Even weer terug naar 5 juli 2019.
Wat een mooie dag was dat, mede dankzij onze goede en meelevende fotograaf!
We zijn nog steeds erg blij dat we de keuze hebben gemaakt voor fotomakerij, in de tijd naar de bruiloft toe en zeker op de dag zelf.

We genieten nog elke dag na met de mooie foto’s, wat hebben we het gezellig gehad en wat zijn we tevreden met het resultaat!

Dus zoek je een gezellige, goede en meedenkende fotograaf?
Kies dan voor Bart van Fotomakerij!

Liefs Lennard en Yvette

10101

Ik kan Bart zeker aanraden als fotograaf voor jullie bruiloft. Mooie foto’s en een mooi trouwalbum als eindresultaat. Bart zelf is erg vriendelijk en rustig aanwezig. Hij snapt hoe je het wilt hebben en je komt als jezelf op de foto. Hij komt met ideeën maar je mag zelf ook met ideeën komen. Kortom een fijne fotograaf voor de mooiste dag van je leven!

Pink Lemon Cards