Wat begon als een eenvoudige hobby groeide al snel uit tot mijn passie. In de afgelopen jaren heb ik me ontwikkeld tot een professionele fotograaf.

Als fotograaf zorg ik voor professionele, romantische en vrolijke fotografie en voor foto’s die jullie zullen koesteren voor alle jaren die komen gaan.

Mijn stijl kenmerkt zich als klassiek doch speels en is vooral puur. Ook is mijn handtekening de belichting, ik speel met het licht in jullie foto’s en dat komt ze zeker ten goede. Jullie dag wordt met de grootste zorg vastgelegd en uiteraard met de nodige creativiteit en professioneel materiaal.

Tijdens een gesprek op voorhand nemen we alles door. Wellicht is er een ceremoniemeester die je alles laat regelen of een weddingplanner, breng mij ermee in contact en alles wordt tot in de puntjes geregeld. Jullie bepalen waar ik op de dag allemaal aanwezig ben. Uiteraard heb ik zoveel ervaring dat ik wellicht jullie ook nog kan helpen wat puntjes op de “i” te zetten. Puur om geen enkel moment te missen van deze prachtige dag.

In de pakketten kan je uiteraard van alles wijzigen. Je kunt zelfs pakketten aanpassen met onderdelen uit andere pakketten. Hier zitten wel andere prijzen aan verbonden maar daar komen we tijdens een eventueel gesprek wel uit.

Wacht dus niet langer en informeer vandaag naar eventuele beschikbaarheid en wie weet kom ik, als trouwfotograaf uit Gorinchem, jullie mooiste dag vereeuwigen

Nog geen ervaringen

Pink Lemon Cards