Bruidsfotografie… eigenlijk een woord wat de lading niet dekt. Bruidsfotografie is zoveel meer! Het vertellen van jullie verhaal in beelden en emoties vangen en bewaren.

Zodat je ze telkens weer kunt terugzien. Mooie kostbare herrinneringen, waar je met een lach en een traan op terug kunt kijken. Dat is bruidsfotografie volgens Foto Mariek.

Erg belangrijk is ook de klik die er is met de fotograaf,deze is bepalend voor jullie dag.

Ik vind het belangrijk dat jullie als bruidspaar ontspannen zijn, en optimaal kunnen genieten. Er gaat dus een uitgebreid kennismakingsgesprek aan vooraf, waarin we met elkaar kijken naar de wensen en mogelijkheden. En op de dag zelf maak ik er absoluut een feestje van!

Bruidsfotografie dekt de lading dus niet. Ben je benieuwd naar wat Foto Mariek jullie kan bieden? Neem conact op, en ontdek de vele mogelijkheden.

8 Ervaringen

10101

Wat waren wij blij met jou als onze fotograaf!
Het kennismakingsgesprek was erg gezellig en je luisterde naar onze
wensen en verwachtingen. We ervaarden een fijne klik en dat was voor ons erg belangrijk. Je hebt een hele fijne persoonlijkheid!
Op de dag zelf verliep alles heel rustig en fijn. We voelden ons erg op ons gemak, konden onszelf zijn en ervaarden de shoot niet als ongemakkelijk.
Vooraf, tijdens de dag en ook na onze bruiloft was je flexibel en meedenkend.
Ook zijn alle punten die we vooraf besproken hadden terug te zien in de foto’s.
We zijn erg blij met ons fotoalbum en alle prachtige foto’s.
Marieke, bedankt voor het schieten van al deze mooie herinneringen.
Wij gaan hier ons leven lang van nagenieten.

Groetjes,
Luc & Elina

10101

Super toffe fotograaf. Denkt goed mee en heeft hele leuke ideeën voor de fotoshoot locaties ect. Daggasten waren ook heel erg tevreden, vonden haar fijn in omgang. Verder super snelle preview van onze mooiste foto’s en een super mooi eindproduct HET ALBUM.

10101

Super blij mee! Heel fijn om haar er heel de dag bij te hebben. De volgende dag kregen we gelijk al een groot aantal van de foto’s, dat was top. Heel erg blij met alle foto’s en hoe alles is aangeleverd!

Marieke Kalis
Wat super lief jullie review! Bedankt voor de mooie woorden. Het was een prachtige dag en heel tof dat ik jullie fotograaf mocht zijn!
22-12-22
10101

Ontzettend blij met onze keuze voor FotoMariek. Een leuke, spontane en creatieve fotograaf waar je je echt bij op je gemak voelt. En wat hebben we mooie foto’s gekregen zeg! Weet jij nog niet wie je wilt als fotograaf? Twijfel niet langer!

10101

Dé fotograaf om je grote dag vast te laten leggen! Super mooie foto’s en je kan heerlijk jezelf zijn!

10101

Wat was het een mooie dag! Marieke heeft zoveel mooie foto’s gemaakt. Bij Marieke voel je, je op je gemak. Waardoor het allemaal vanzelf gaat. Het was super om de volgende dag al foto’s en een mooi filmpje te ontvangen. Bedankt Marieke

10101

Lieve Marieke
We hebben net ons foto boek binnen .
Hij is geweldig.
Door jouw enthousiasme en geduld en advies hebben wij nu hele mooie foto s van een hele mooie dag om nog lang op terug te kijken.
Ons contact voor..tijdens.. En na de bruiloft was super.
De volgende dag al foto s binnen .
Wat was je snel en ze zijn allemaal mooi.
Emotionele..liefdevol..grappige en waardevolle foto s hebben we nu mede dankzij jouw.
Dank je wel voor alles..
Groeten Fam Bouwer xx

9,7101
Pink Lemon Cards