Bruidsfotografie… een woord wat de lading niet dekt. Bruidsfotografie is zoveel meer! Het vertellen van jullie verhaal in beelden, emoties vangen en bewaren, mooie kostbare herinneringen, waar je met een lach en een traan op terug kunt kijken. En vergeet niet, de klik die er moet zijn met de fotograaf is bepalend voor jullie dag. Ik vind het belangrijk dat jullie als bruidspaar heel relaxed zijn en daardoor optimaal kunnen genieten. Op de dag zelf maakt foto Mariek er absoluut een feestje van!

Willen jullie de mooiste en romantische foto's op jullie bruiloft en benieuwd naar wat FotoMariek jullie kan bieden? Neem dan contact met mij op voor een gezellig kennismakingsgesprek, waarin we met elkaar kijken naar de wensen en alle mogelijkheden.

5 Ervaringen

10101

Ontzettend blij met onze keuze voor FotoMariek. Een leuke, spontane en creatieve fotograaf waar je je echt bij op je gemak voelt. En wat hebben we mooie foto’s gekregen zeg! Weet jij nog niet wie je wilt als fotograaf? Twijfel niet langer!

10101

Dé fotograaf om je grote dag vast te laten leggen! Super mooie foto’s en je kan heerlijk jezelf zijn!

10101

Wat was het een mooie dag! Marieke heeft zoveel mooie foto’s gemaakt. Bij Marieke voel je, je op je gemak. Waardoor het allemaal vanzelf gaat. Het was super om de volgende dag al foto’s en een mooi filmpje te ontvangen. Bedankt Marieke

10101

Lieve Marieke
We hebben net ons foto boek binnen .
Hij is geweldig.
Door jouw enthousiasme en geduld en advies hebben wij nu hele mooie foto s van een hele mooie dag om nog lang op terug te kijken.
Ons contact voor..tijdens.. En na de bruiloft was super.
De volgende dag al foto s binnen .
Wat was je snel en ze zijn allemaal mooi.
Emotionele..liefdevol..grappige en waardevolle foto s hebben we nu mede dankzij jouw.
Dank je wel voor alles..
Groeten Fam Bouwer xx

9,7101
Pink Lemon Cards