Jullie gaan trouwen! Wat gaaf! Aller eerst van harte gefeliciteerd. Het grote voorbereiden is begonnen en dat is al super leuk!
Nu willen jullie natuurlijk de grote dag vast laten leggen zodat jullie, ook als alles alweer voorbij is, nog vaak kunnen na genieten.
Een fotograaf op jullie bruiloft is eigenlijk wel net zo belangrijk als de mooie jurk of dat perfecte pak. Dat mooie moment, de kus of juist die ene blik, die wil je niet missen. Ook de momenten die je zelf als bruidspaar niet mee krijgt op zo’n dag zijn waardevol om later op de foto’s terug te zien. Dit zijn dingen die je niet kan regiseren of even opnieuw kan doen.

Bij Foto Joke ben je hiervoor aan het juiste adres! Professionele foto’s van jullie mooiste dag.
Bijzondere foto’s, maar toch volledig zoals jullie zelf zijn. Het is jullie dag en jullie moeten je er goed en ontspannen bij voelen. Ik streef er naar om het voor jullie ook betaalbaar te houden. Afhankelijk van jullie wensen en de tijd die er gefotografeerd moet worden maak ik een prijs op maat.

Heb ik jullie interesse gewekt? neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie.

17 Ervaringen

10101

Voor de juiste ” klik ” met breedlens of juist heel fijn . Moet je bij Foto Joke zijn …

Joke Giezen
Ha! Mooi verwoord! 😅 dank je wel
31-12-23
10101

Joke heeft onze bruiloft gefotografeerd tijdens een moeilijke periode in ons leven. Ze voelt dit goed aan, maakt mooie (en bijzondere) foto’s en is gewoon een hele fijne vrouw om bij je te hebben.

Joke Giezen
Wat lief! Dank je wel. Ik ben blij dat ik dit voor jullie kon doen. 🥰
22-11-23
10101

Topfotografe met bijzonder leuke ideeën hoe een shoot te doen! Is flexibel in de omgang.
Kortom een topfotografe!

10101

Via Facebook in contact gekomen met Foto Joke. Na een intake waar ik zelf niet bij ben geweest begreep ik van mijn aanstaande dat het een leuke vrouw was, met goede ideeën en vooral goed luisterde naar onze wensen..
We hebben een geweldig mooie dag gehad, we hoefden nergens op te letten, Foto Joke stond altijd op de goede plek. En ook op onze mooie dag kwam Foto Joke met geweldige ideeën voor nog mooiere foto’s.
Na een paar weken hadden we onze trouwalbum in huis en hebben we genoten van de mooie momenten die Foto Joke voor altijd heeft vast gelegd.
Helaas kan ik geen foto toevoegen, anders had ik dar zeker gedaan!!

Joke Giezen
Dank je wel Tamara! Wat een super lieve woorden☺️ het was een prachtige dag, een prachtige locatie en super gezellig met jullie!
20-11-23
10101
10101

Wij hebben een fantastische dag gehad en dit kwam mede door de aanwezigheid van Joke. Joke heeft een heel warme, vriendelijke uitstraling. Ze is professioneel en rustig. Zelfs een flesje water voor ons mocht niet ontbreken (daar hadden wij zelf niet aan gedacht tijdens de shoot). Een echte aanrader ook in communicatie!! ????

10101
10101

Foto Joke staat voor waar je dag om draait! Emoties, vastleggen en herinneringen maken.Met een lach en met een traan, elk detail op het juiste moment vastleggen! Super blij met alle mooie foto’s die wij hebben mogen ontvangen van onze huwelijksdag.

Joke Giezen
Wat een super lief bericht! Dank je wel. Zo leuk dat ik bij jullie mooie dag aanwezig mocht zijn
10-10-23
10101
10101

We hebben een hele fijne ervaring gehad met fotografie Joke. Je merkt niet dat ze er is, kan zich leuk mengen met de overige gasten / aanwezigen en daarbij heeft ze mooie foto’s gemaakt. Ook kun je er voor kiezen dat zij het fotoboek maakt (een echte aanrader), dan heb je snel een boek en alle foto’s kregen wij nog los op een stick!
Hele fijne vrouw om erbij te hebben op je bruiloft.

Joke Giezen
Wat een lieve woorden! Dank je wel!
22-09-22
10101

Afgelopen 8 September getrouwd, en wat waren wij blij dat Joke er bij was om dit vast te leggen voor ons. Een leuke klik en we voelden ons erg op ons gemak. Vanaf het begin gesprek aan tafel thuis tot de grote dag zelf. Helaas was het regenachtig weer, maar ook daarin werd meegedacht aan een passende oplossing en zo hebben we alsnog prachtige foto’s kunnen maken.

Joke
Bedankt Jayne! Het weer zat inderdaad niet mee, maar gelukkig is het goed gekomen!
20-09-22
10101

Een goede fotograaf. Tijdens onze trouwerij stond ze steeds op de goeie plek! Niet tot last en toch de goeie kiekjes! Spontaan en creatief ingesteld! Aanrader!!

Joke
Dank je wel Erwin! ????
20-09-22
10101
10101

Joke heeft bij ons prachtige trouwfoto’s gemaakt.
Niks was haar te gek en ze deed alles om onze dag fantastische te maken.
Nadien een prachtig trouwboek mogen ontvangen.
Bedankt Joke.

Joke
Bedankt Anouk! Het was een prachtige dag! Super leuk dat ik daar bij aanwezig mocht zijn!
21-10-21
10101

Joke heeft onze trouwreportage gedaan. Leuk mens en mooie foto’s gemaakt en hele snelle levertijd

Joke Giezen
Bedankt Wendy, Het was een hele mooie dag. Fijn dat ik er bij mocht zijn.
13-10-20
10101

Joke heeft onze trouwreportage gedaan. Leuk mens en mooie foto’s gemaakt en hele snelle levertijd

10101
Pink Lemon Cards