Jullie gaan trouwen! Wat gaaf! Aller eerst van harte gefeliciteerd. Het grote voorbereiden is begonnen en dat is al super leuk!
Nu willen jullie natuurlijk de grote dag vast laten leggen zodat jullie, ook als alles alweer voorbij is, nog vaak kunnen na genieten.
Een fotograaf op jullie bruiloft is eigenlijk wel net zo belangrijk als de mooie jurk of dat perfecte pak. Dat mooie moment, de kus of juist die ene blik, die wil je niet missen. Ook de momenten die je zelf als bruidspaar niet mee krijgt op zo’n dag zijn waardevol om later op de foto’s terug te zien. Dit zijn dingen die je niet kan regiseren of even opnieuw kan doen.

Bij Foto Joke ben je hiervoor aan het juiste adres! Professionele foto’s van jullie mooiste dag.
Bijzondere foto’s, maar toch volledig zoals jullie zelf zijn. Het is jullie dag en jullie moeten je er goed en ontspannen bij voelen. Ik streef er naar om het voor jullie ook betaalbaar te houden. Afhankelijk van jullie wensen en de tijd die er gefotografeerd moet worden maak ik een prijs op maat.

Heb ik jullie interesse gewekt? neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie.

9 Ervaringen

10101
10101

We hebben een hele fijne ervaring gehad met fotografie Joke. Je merkt niet dat ze er is, kan zich leuk mengen met de overige gasten / aanwezigen en daarbij heeft ze mooie foto’s gemaakt. Ook kun je er voor kiezen dat zij het fotoboek maakt (een echte aanrader), dan heb je snel een boek en alle foto’s kregen wij nog los op een stick!
Hele fijne vrouw om erbij te hebben op je bruiloft.

Joke Giezen
Wat een lieve woorden! Dank je wel!
22-09-22
10101

Afgelopen 8 September getrouwd, en wat waren wij blij dat Joke er bij was om dit vast te leggen voor ons. Een leuke klik en we voelden ons erg op ons gemak. Vanaf het begin gesprek aan tafel thuis tot de grote dag zelf. Helaas was het regenachtig weer, maar ook daarin werd meegedacht aan een passende oplossing en zo hebben we alsnog prachtige foto’s kunnen maken.

Joke
Bedankt Jayne! Het weer zat inderdaad niet mee, maar gelukkig is het goed gekomen!
20-09-22
10101

Een goede fotograaf. Tijdens onze trouwerij stond ze steeds op de goeie plek! Niet tot last en toch de goeie kiekjes! Spontaan en creatief ingesteld! Aanrader!!

Joke
Dank je wel Erwin! 😊
20-09-22
10101
10101

Joke heeft bij ons prachtige trouwfoto’s gemaakt.
Niks was haar te gek en ze deed alles om onze dag fantastische te maken.
Nadien een prachtig trouwboek mogen ontvangen.
Bedankt Joke.

Joke
Bedankt Anouk! Het was een prachtige dag! Super leuk dat ik daar bij aanwezig mocht zijn!
21-10-21
10101

Joke heeft onze trouwreportage gedaan. Leuk mens en mooie foto’s gemaakt en hele snelle levertijd

Joke Giezen
Bedankt Wendy, Het was een hele mooie dag. Fijn dat ik er bij mocht zijn.
13-10-20
10101

Joke heeft onze trouwreportage gedaan. Leuk mens en mooie foto’s gemaakt en hele snelle levertijd

10101
Pink Lemon Cards