Fotobelevenis

Jouw speciale momenten verdienen de beste foto’s!

Dat is de basis van onze onderneming.
Super foto’s maak je als je producten uitvoerig zijn getest, er iemand bij de photobooth staat om (net als een fotograaf) de kwaliteit te controleren en de gasten te begeleiden. Daarnaast denken wij eerlijk met je mee, om je een product aan te bieden dat perfect bij je past.

Wij willen ambassadeurs maken van onze klanten. Klanten die zo tevreden zijn, dat ze Fotobelevenis bij hun vrienden en familie aanraden.
Hoe bereik je dat? Door van begin tot eind je klanten continue te verassen met ongekende kwaliteit.

Onze aanpak werkt!
Met al meer dan 2000 uitgevoerde photobooth opdrachten weten we hoe belangrijk het voor onze klanten is dat iedereen met de beste foto’s naar huis toe gaat!

Het zijn foto herinneringen die zeer lange tijd op prikborden en koelkasten hangen. Hoe geweldig is het als mensen daar dagelijks naar kijken en bij een super foto terugdenken aan jouw photobooth belevenis.

24 Ervaringen

10101

Geweldige avond gehad mede met de fotozuil van fotobelevenissen. Volgende feest zou ik hem zeker weer boeken. Veel lol bij de gasten en mooie dierbare herinneringen.

10101

We hebben fijne communicatie gehad met Jasper. Tijdens onze bruiloft was Ramesh aanwezig die heel erg vriendelijk was. We hebben zelfs nog een uurtje extra bijgeboekt tijdens de avond.

10101

Wauw! Wat een ervaring; een photobooth van fotobelevenis.nl tijdens onze bruiloft! Allen maar fun! Overdag hebben de kinderen zich bijna non stop vermaakt met de zeer gebruiksvriendelijke camera. Later op de avond hebben ook de volwassenen zich uitgeleefd, hoe later hoe gekker! Naast de foto’s van de trouwfotograaf is dit echt een waanzinnige toevoeging! Ook Jasper en zijn team, zijn voor ons goud waard geweest. Denken in mogelijkheden en vertrouwen geven aan ons, de klant. Een dikke tien voor deze ervaring!

10101

Wat een succes was de flitskist van fotobelevenis! De communicatie van tevoren verliep al heel prettig, er werd goed geluisterd naar de wensen en ze waren erg flexibel. De flitskist was mooi op tijd geleverd en opgebouwd en zag er super uit. Er is veel gebruik van gemaakt tijdens het feest en zo heeft ieder een mooie herinnering aan een prachtige avond. Wij raden Fotobelevenis ten zeerste aan!

10101

Geweldige ervaring!! Iedereen was enorm enthousiast. En ze kwamen iets te vroeg maar hebben meteen opgezet en de extra tijd ook kosteloos gebruik van kunnen maken. Aanrader voor een hele leuke bruiloft en het personeel is echt top.

10101

Echt een aanrader! Zo’n fijne communicatie gehad, vanaf het begin tot het einde! De photobooth is van goede kwaliteit en alles netjes geregeld. Wij hebben op de bruiloft hier heel veel van genoten. Bedankt voor alles Jasper;) Groetjes Sarah

10101

Het contact met Jasper ging super fijn; zelfs toen we last minute vanwege covid van een booth naar een flitskist wilden overstappen was dit geen probleem! Jasper was zelf aanwezig op onze feestavond en was behulpzaam en vriendelijk en al onze gasten waren een en al lof over de flitskist! Echt een aanrader.

10101

Prachtige photobooth met leuke accessoires. Service vooraf, tijdens en na onze bruiloft was fantastisch. Mocht je op zoek zijn naar een photobooth dan raden wij zeker aan voor Fotobelevenis.nl te kiezen

10101

Wij vonden het super leuk om te zien wat een lol onze gasten hadden met het fotohokje!
Team fotobelevenis helpt je goed met de voorbereiding en reageren erg snel.

Een dikke 10!

10101

Super leuke avond gehad n het foto hokje hielp hier erg bij. Super blij mee

10101

Wij bevelen fotobelevenis.nl van harte aan! Communicatie vooraf was super, onze wensen werden begrepen en alles wat mogelijk. Op de dag zelf werd het fotohokje op tijd opgebouwd en was er de hele avond een super leuke, enthousiaste medewerker beschikbaar. Onze gasten waren erg enthousiast en we hebben er vele super leuke foto’s aan overgehouden. Fotobelevenis.nl enorm bedankt!!

10101

Fotobelevenis maakte onze bruiloft onvergetelijk door een prachtige gastenboek te hebben met foto’s als herinnering.

10101

Wow wow wow!! The photobox was a massive hit at our wedding. I only wish I had booked it for longer. The staff were amazing and the communication was perfect from start to finish.

Thanks for the amazing pics to remember our wedding

10101

Wij hadden de polaroid printer geboekt voor onze bruiloft en het was een geweldig succes! Onze gasten hebben er lekker op los geprint. De communicatie met fotobelevenis was ook top. Hele aardige en vriendelijke mensen en goed bereikbaar.
De polaroid printer was ook super makkelijk in gebruik en een daverend succes op het feest! Echt een aanrader!

10101

Voor onze bruiloft hebben we een fotohokje geboekt. Een groot succes! leuk personeel dat de hele avond met een lach iedereen helpt.

10101

Was echt een succes op onze bruiloft . Kwamen ruim op tijd opbouwen en de begeleider was gezellig en actief.

10101

Beste Jasper en collega’s,
De flitskist was een groot succes afgelopen donderdag!! Iedereen was erg enthousiast en niemand was weg te slaan bij de kist (dit tot lichte ergernis van de band want die kreeg maar moeizaam de gasten op de dansvloer, haha).

10101

Heel erg bedankt voor j​ullie​ mailtje! We hebben echt een fantastische avond gehad, mede dankzij jullie! Ik was een beetje bang dat mensen niet echt op de foto wilden, maar als je dan je oma met een feestmuts en een giga bril rond ziet lopen weet je dat het een succes is 😉

10101

We hebben zulke leuke reacties op de foto Spiegel gekregen, het was echt een success!
Fijn dat Richard zich ook vermaakt heeft 😊.

10101

Wat een leuke toevoeging is de fotobooth!
Dat heeft ons feestje echt afgemaakt, heel tevreden over hoe het verzorg is….
Volgens mij hebben de kinderen j
​ullie​ echt gek gemaakt;)

10101

Fotobelevenis is niks teveel gezegd want het was ook echt een belevenis.
De fotospiegel was echt een toevoeging van ons feest! Ze hebben er van genoten!
Ook complimenten voor de begeleiding daar was iedereen erg over te spreken en ook de Green Village zelf gaf complimenten over de nette behandeling.

Om een lang verhaal kort te maken we waren dus zeer tevreden.
We zullen de fotospiegel ook zeker aan raden bij anderen!

10101

Het feest is voorbij, maar we hebben gelukkig de fotos nog.
Wat was het fotohokje leuk zeg! Mijn ouders hadden ongeveer 180 gasten en de gemiddelde leeftijd was vast rond 65+. Maar alle gasten vonden het fotohokje superleuk. Zeker ook, aangezien ze een fotostrip als aandenken meekregen.

Heel hartelijk bedankt voor de goede organisatie, de goede begeleiding door Annika en de echt leuke fotos!

10101

Uiteraard allemaal een 10! Echt top geregeld en ik zal jullie zeker aanbevelen, want dit is ook voor andere feesten en/of jubilea uitermate geschikt!
Daarnaast willen wij nog de complimenten doorgeven over Richard. Wat een ontzettende kanjer! Heeft een enorme bijdrage geleverd aan het succes van de fotobooth tijdens het feest. Waren super blij met hem! Dus wil je hem nogmaals bedanken namens ons?

9,6101

Al onze vrienden en familieleden hebben op onze bruiloft volop gebruik gemaakt van het fotohokje. Van de leukste foto’s hebben wij een prachtige collage gemaakt.

Pink Lemon Cards