Floraldreams werkt anders dan andere bloemisten in de buurt, er is namelijk geen winkel. Alles wordt op bestelling gemaakt, ook kunnen wij alles stylen op de locatie. Het bloemwerk van Floraldreams is bijzonder in het gebruik van kleuren en structuren. Door het gebruik van luxe seizoensbloemen wordt al het bloemwerk uniek. Floraldreams maakt graag een afspraak om jullie wensen te bespreken, zodat wij jullie bruidsbloemwerk helemaal in stijl kunnen maken. Jullie stijl, met onze creatieve twist!

10 Ervaringen

10101

Van het begin to het einde enthousiast, betrokken en professioneel!
Marit maakt prachtige stukken en heeft onze verwachtingen overtroffen op elk vlak.
Een topper!!!

10101

Prachtige verzorging van bloemstukken op onze grote dag, Marit je bent een topper!

10101

Marit luisterd heel goed naar je wensen. Dankzij haar was onze bruiloft nog mooier. De gasten viel de mooie bloemen ook echt op, omdat het zo goed aansloot op de trouwkaart enz

10101

We hebben Marit ontmoet tijdens een open dag van trouwlocatie Het Ruiterhuys.
Door haar enthousiasme en passie voor haar prachtige werk wisten wij direct dat we haar bloemdecoraties op onze bruiloft wilden hebben.
Ze luistert naar je wensen en weet deze zelfs te overtreffen! Daarnaast kan ze je goed geruststellen als je last-minute ‘twijfels’ krijgt. Ze heeft zorgvuldig de juiste bloemen gekozen waardoor mijn bruidsboeket en het bloemenprieel een warm, kleurrijk en klassiek geheel werden! Perfect passend bij onze bruiloft.
We kijken terug op een geweldige samenwerking. Ga zo door, lieve Marit!

10101

Weddingsparkles heeft ons Floraldreams aangeraden om ons huwelijk aan te kleden met bloemen. Wij snappen waarom! Wij vierden de dag van de liefde en daar horen een heleboel bloemen bij met om te beginnen een fantastisch mooi boeket, precies zoals ik het wilde. Marit heeft geweldige bloemen geleverd, wist precies wat wij wilden en alle bloemen pasten bij elkaar. Van de corsages tot het gigantische fantastische fleurige boeket bij het altaar in het Vredeskerkje tot aan de vaasjes met kleurrijke bloemen met lintjes op de tafels bij Blooming Beach. Ons huis heeft de volgende dag helemaal volgestaan met prachtige, heerlijk ruikende bloemen van hoge kwaliteit en we hebben er meerdere mensen erg blij mee kunnen maken, toen wij een paar dagen later op huwelijksreis gingen. Marit is een vrolijke, flexibele, enthousiaste en betrouwbare meid. Wat een topper! Wij bevelen haar zeker aan!

10101

Marit heeft onze bruiloft kleur gegeven! Vooraf hebben we een leuk gesprek gehad. Marit is spontaan, denkt mee en luistert goed naar wat je wel en niet mooi vindt. Wij wilden veel kleur, en dat hebben we gekregen. De gasten raakten niet uitgepraat over hoe mooi het was aangekleed.

We hadden een houten prieel, deze was over de breedte bekleed met de mooiste bloemen. Dit maakte het geheel ontzettend vrolijk, mooi en liefdevol. Alles was mooi op elkaar afgestemd. Ook mijn boeket en de corsage van mijn man paste perfect bij elkaar.

Ik raad Marit echt aan bij iedereen. Of je nou veel kleur wilt of houdt van zachte kleuren; Marit zit vol prachtige ideeën. Daarnaast gaat ze ontzettend professioneel te werk om alles heen.
Marit: BEDANKT!! ❤

10101

Wij hebben met meerdere mensen gesprekken gehad maar Marit stak met kop en schouders boven de rest uit. Ze is super professioneel en komt perfect voorbereid voor de dag. Wij wisten zelf niet precies wat we wilden, maar aan de hand van allemaal mooie foto’s werden we steeds enthousiaster en zekerder van onze zaak: Marit moest het zeker worden!! We hebben hier geen moment spijt van gehad. Het prieel zag er oogverblinderd mooi uit, de vaasjes aan de stoelen zijn tijdens de borrel en het diner ook nog gebruikt en hoewel ik van tevoren zei geen bruidsboeket te willen ben ik blij dat ik het toch heb gedaan hij was echt prachtig! Zoek niet verder, Marit is echt degene die je moet hebben!

10101

Wow Marit heeft hier echt het verschil gemaakt met haar bloemen en styling. Van te voren kan je aangeven wat je stijl is en wat je absoluut niet wilt terugzien in je boeket/prieel bijvoorbeeld. En voor de rest verrast Marit je met als resultaat super verse en prachtige bloemen. Ons prieel was oogverblindend. Van te voren wilde ik geen boeket maar toen ik de creaties van Martit zag ging ik overstag. Blij dat ik het gedaan heb. Zowel prieel, haarbloemen als corsages waren zoals ik het had gewild. Ook prettige communicatie gehad en Marit denkt echt met je mee. Aanrader dus!!!!

10101

Wat is Marit een topper!
Haar boeketten op social media spraken ne gelijk aan. Het contact was heel fijn en gezellig. Ze dacht met mij mee, kwam met veel ideeën en liet de keuzes aan ons.
We hadden een bruidsboeket, flesjes voor aan de stoelen tijdens de ceremonie, bloemblaadjes voor de bruidsmeisjes, bloemen voor op de taart en corsages. De vaasjes konden we op de volgende locatie gebruiken op de hoge tafels en tijdens het diner. We hebben veel complimenten gekregen over de bloemen. Het paste perfect in de stijl en bij de locaties. Eigenlijk wist Marit beter wat ik wilde dan dat ik dat zelf wist. Heel erg bedankt!

10101

Marit heeft een geweldig bruidsboeket geleverd. Ik kon er geen genoeg van krijgen, echt helemaal volgens wens qua vorm en soorten bloemen. Na de bruiloft heb ik hem cadeau gedaan aan oma van 91, bloemenfanaat, die er ook helemaal gek van was en nog zeker ruim 1.5 week van genoten heeft!
Ook voor mijn 3 dochters een klein boeketje in dezelfde stijl. Echt heel mooi!

Wij trouwden buiten en hadden een prieel. Ook hier een mega mooi bloemstuk in de breedte weer in dezelfde stijl. Heel fijn dat Marit het op locatie maakt, zo kan ze meegaan met de vormen van je prieel en wordt het ook echt een geheel. Echt een HEEL mooi geheel! Veel complimenten gekregen over de prachtige bloemen en het orginele bruidsboeket. Ik had een andere vorm dan anders en ook wel andere bloemen, maar o zo prachtig!!

Het contact met Marit verliep soepel en het is een leuke spontane meid die goed naar je luistert en met je meedenkt. Ze is ontzettend ambitieus en nog zo jong, wauw!

Lieve Marit…heel erg bedankt!!!

Pink Lemon Cards