Elke bruiloft is uniek en daarom kijk ik graag samen met jullie naar de mogelijkheden. Of het nu gaat om een bruidsboeket, ceremonie aankleding of complete dinerstyling bij Flora Lisa is (bijna) alles mogelijk!

Totaalconcepten is waar onze kracht ligt. Het vertalen van jullie wensen naar een concept op maat met bijpassend moodboard. Wij nemen graag de volledige op, om en afbouw op de locatie uit handen.

Wat ik het liefst doe? Bruiloftsstyling neerzetten in persoonlijke sfeer en de mooiste seizoensbloemen erin verwerkt. Zelf ben ik erg perfectionistisch en zorgen mijn team en ik voor het allerbeste resultaat.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op om te checken of jullie trouwdatum nog beschikbaar is. Dan plannen we graag een kennismakingsgesprek in. Vanuit daar maken we dan met plezier een vrijblijvende offerte op!

Hopelijk tot snel!

Liefs, Lisa

8 Ervaringen

10101

In ons geval, veel te laat gepland, heeft FloraLisa nog alles kunnen leveren. Top service en het zag er prachtig uit. Goed ingespeeld op onze wensen, en de rest van de aankleding

10101

Lisa is een topper! Er waren maar enkele woorden nodig en ze wist meteen wat voor sfeer we graag wilden creëren op onze bruiloft. Alles was mogelijk, zelfs als we last minute nog wat extra’s nodig hadden. Mede door Lisa was onze trouwdag de perfecte dag! Het resultaat was nog mooier dan ik van tevoren voor ogen had.

10101

Lisa en Caroline hebben op 20 mei 2023 onze bruiloft tot een droom gebracht. Het was fantastische zo mooi, alles was perfect. Ze luisterde goed naar wat we wilde, hadden goed advies. Zou iedereen deze fantastische meiden aanraden

10101

Lisa en Caroline hebben op 20 mei 2023 onze bruiloft tot een droom gebracht. Het was fantastische zo mooi, alles was perfect. Ze luisterde goed naar wat we wilde, hadden goed advies. Zou iedereen dese fantastische meiden aanraden

10101

Echt een topper! Ze maakt de mooiste boeketten en zorgt ervoor dat alles perfect is op jouw mooiste dag.

10101

Wij zijn vorig jaar september getrouwd en alles is zó fantastisch aangekleed door floralisa samen met binnenstebuiten! Ik hoefde me nergens druk om te maken want zij wisten precies door de gesprekken die we ervoor gehad hebben hoe we het wilden! Zo heerlijk om alles uit handen te kunnen geven! Op de dag zelf hebben zij een swich van de first look gemaakt vanwege het weer en ook dat had alleen maar mooier en beter uitgepakt! Mega blij met het resultaat en het zijn toppers!

10101

Ware creaties! De bloemstukken maken de aankleding echt af! Werkelijk prachtig!

10101

Wij hadden geen betere bloemist kunnen vinden dan Lisa. Ze was meedelend en vooral eerlijk: mijn eerste beeld paste niet zo goed bij de styling, maar ze heeft er zoiets moois van gemaakt wat perfect paste in het geheel. Mijn druppelvorm boeket was een hele specifieke wens die Lisa perfect heeft uitgevoerd, net zoals ze rest van de bloemen. Echt een aanrader

Pink Lemon Cards