Elke bruiloft is uniek en daarom kijk ik graag samen met jullie naar de mogelijkheden. Of het nu gaat om een bruidsboeket, ceremonie aankleding of complete dinerstyling bij Flora Lisa is (bijna) alles mogelijk!

Totaalconcepten is waar onze kracht ligt. Het vertalen van jullie wensen naar een concept op maat met bijpassend moodboard. Wij nemen graag de volledige op, om en afbouw op de locatie uit handen.

Wat ik het liefst doe? Bruiloftsstyling neerzetten in persoonlijke sfeer en de mooiste seizoensbloemen erin verwerkt. Zelf ben ik erg perfectionistisch en zorgen mijn team en ik voor het allerbeste resultaat.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op om te checken of jullie trouwdatum nog beschikbaar is. Dan plannen we graag een kennismakingsgesprek in. Vanuit daar maken we dan met plezier een vrijblijvende offerte op!

Hopelijk tot snel!

Liefs, Lisa

21 Ervaringen

10101

Flora Lisa heeft samen met Binnenstebuiten Events de aankleding op onze bruiloft verzorgd.
Ze hebben onze wensen perfect vertaald naar een prachtig concept. De bloemen waren prachtig en de aankleding heeft ook onze verwachtingen overtroffen. Het contact vooraf en na afloop met Lisa en Carolien was ook erg fijn.
Nogmaals dankjewel dat jullie onze dag zo mooi hebben gemaakt!

10101
10101

Er was geen twijfel over wie ik wilde voor mijn bloemen!
Lisa is ongetwijfeld de beste in haar vak. Vol enthousiasme luistert ze naar al ideeen en denkt ze mee! Ze kan het nog mooier maken dan je je in kan beelden! Mijn bruiloft was echt af dankzij Lisa🤎

10101

Lieve Lisa,

2 juni 2023 heb je onze styling gedaan samen met Binnenstebuitenevents. Als we terugkijken naar deze dag, was alles perfect. De bloemen en de aankleding. Bedankt voor alles, door jou is deze dag perfect geworden.

Liefs Corné en Marjolein

10101
10101

Wij vonden Lisa via Instagram, ze was ook heel erg bekend met onze locatie. Op haar pagina had ze heel veel foto’s staan waardoor we echt een goed beeld kregen. Voor het kennismakingsgesprek hebben we een moodboard gemaakt met wat we mooi vonden en wat paste bij onze thema. Verder ook een foto van onze kleding moeten delen en toen ging ze aan de slag. Wij hadden geen specifieke wensen over het soort bloemen, dat hebben we haar volledig toevertrouwd. Het moment dat ik mijn boeket zag was ik direct verliefd!!!! Het was echt perfect! Alles! Ze heeft ook zo goed rekening gehouden met het thema! Op onze trouwdag was het heel warm, 30 graden. Het boeket hebben we laten prepareren en nu kunnen we er elke dag van genieten. Lisa weet echt wat ze doet en we zouden haar aan iedereen aanraden! Het contact verliep echt heel goed en mochten we ooit nog bloemen nodig hebben dan weet ik wel wie ik daarvoor moet hebben. Dankjewel Lisa!

10101

Garantie voor prachtige bloemen op je bruiloft! En dat zie je dan weer terug in je trouwfilm. Echt een aanrader! Lisa is een topper.

10101

Lisa is een super enthousiaste meid die met leuke ideeën komt en deze ook helemaal waar maakt! Als je iemand voor je bloemen zoekt moet je bij Lisa zijn! ????

10101

We asked Flora Lisa for flowers and decorations for our wedding at Hortus Botanicus, and we’re very happy that we did. Lisa brought beautiful flowers for the day and provided additional decorations, in addition to setup for the different parts of our wedding day. The bridal bouquet and corsage were beautiful and complemented our outfits nicely. Thank you Lisa!

10101

Wat een fantastische styling hebben Lisa & Carolien neergezet. Van prachtige bloemstukken tot een mooi prieel. De communicatie was vanaf dag 1 heel duidelijk en op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld. Mede dankzij hen is onze trouwdag onvergetelijk geworden!

Lieve Lisa & Carolien, BEDANKT!

9,5101

Lisa heeft onze dag een stuk mooier gemaakt met haar bloemen en decoratie stukken!
Het bruidsboeket zag er schitterend uit, de corsage en de bloemen van onze trouwauto waren ook prachtig .
Het mooist vonden wij dat alle bloemen mooi terug kwamen als één geheel. Ook hadden we een schitterend welkomsbord in de trant van onze trouwkaart.

Buiten dat alles er top uitzag, was de communicatie ook heel goed waardoor alles voor onze dag soepel verliep.

Kortom wij zijn zeer tevreden!

10101

Op 2 juni 2023 zijn wij getrouwd bij Brasserie Buitenhuis en de aankleding laten verzorgen door Flora Lisa en Binnenstebuiten Events. Dit was fantastisch geregeld. Een prachtig bruidsboeket en corsages. Op locatie was alles supermooi aangekleed, zoals een welkomstbord, mooie bloemen in de ceremoniezaal en een erg sfeervol aangeklede dinertafel. Leuke meiden en alles is bespreekbaar!

10101

Wij hadden Floralisa en binnenstebuitenevenement voor onze bruiloft gevraagd. Dit is dus echt een aanrader! Super leuke en lieve meiden die goed luisteren naar je wensen en dit ook perefect uitvoeren. Alles zag er prachtig uit en maakte onze dag echt af! Deze meiden zijn echte toppers

10101

In ons geval, veel te laat gepland, heeft FloraLisa nog alles kunnen leveren. Top service en het zag er prachtig uit. Goed ingespeeld op onze wensen, en de rest van de aankleding

10101

Lisa is een topper! Er waren maar enkele woorden nodig en ze wist meteen wat voor sfeer we graag wilden creëren op onze bruiloft. Alles was mogelijk, zelfs als we last minute nog wat extra’s nodig hadden. Mede door Lisa was onze trouwdag de perfecte dag! Het resultaat was nog mooier dan ik van tevoren voor ogen had.

10101

Lisa en Caroline hebben op 20 mei 2023 onze bruiloft tot een droom gebracht. Het was fantastische zo mooi, alles was perfect. Ze luisterde goed naar wat we wilde, hadden goed advies. Zou iedereen deze fantastische meiden aanraden

10101

Lisa en Caroline hebben op 20 mei 2023 onze bruiloft tot een droom gebracht. Het was fantastische zo mooi, alles was perfect. Ze luisterde goed naar wat we wilde, hadden goed advies. Zou iedereen dese fantastische meiden aanraden

10101

Echt een topper! Ze maakt de mooiste boeketten en zorgt ervoor dat alles perfect is op jouw mooiste dag.

10101

Wij zijn vorig jaar september getrouwd en alles is zó fantastisch aangekleed door floralisa samen met binnenstebuiten! Ik hoefde me nergens druk om te maken want zij wisten precies door de gesprekken die we ervoor gehad hebben hoe we het wilden! Zo heerlijk om alles uit handen te kunnen geven! Op de dag zelf hebben zij een swich van de first look gemaakt vanwege het weer en ook dat had alleen maar mooier en beter uitgepakt! Mega blij met het resultaat en het zijn toppers!

10101

Ware creaties! De bloemstukken maken de aankleding echt af! Werkelijk prachtig!

10101

Wij hadden geen betere bloemist kunnen vinden dan Lisa. Ze was meedelend en vooral eerlijk: mijn eerste beeld paste niet zo goed bij de styling, maar ze heeft er zoiets moois van gemaakt wat perfect paste in het geheel. Mijn druppelvorm boeket was een hele specifieke wens die Lisa perfect heeft uitgevoerd, net zoals ze rest van de bloemen. Echt een aanrader

Pink Lemon Cards