Jullie gaan trouwen. Van harte gefeliciteerd! Uit eigen ervaring kan ik jullie vertellen dat zo’n dag uiteindelijk nog mooier en ontroerender is dan je had kunnen bedenken. Als jullie het belangrijk vinden om echte mooie en spontane foto’s te hebben als herinnering voor later, dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Kijk op mijn blog en naar mijn portfolio. Spreekt mijn werk jullie aan, neem dan contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking!

15 Ervaringen

10101

Floor is een geweldige fotograaf! Ik vond het heel leuk dat ze alle tijd nam om ons te leren kennen; dat eerste gesprek was al zó gezellig. Floor is ook ontzettend flexibel. Als we vroegen kan dit of kan dat, dan was het nooit een probleem. En op de dag zelf heeft ze gewoon alles met zo veel liefde en aandacht vastgelegd. Ze was er steeds op het juiste moment, zag alles, was overal en heeft er echt een prachtige fotoreportage van gemaakt. Floor, als je dit leest, nogmaals veel dank!! 🙂

10101

Floor is naast een super fotograaf, heel fijn om er de hele dag bij te hebben. Ze gaat op in het gezelschap en legt daardoor de bijzondere momenten en sfeer op een natuurlijke wijze met bezieling vast. Uniek en onbetaalbaar waardoor prijs en kwaliteit meer dan in balans is. Van het eerste contact tot en met het album, met dezelfde aandacht en kwaliteit,

9,5101
10101

Floor heeft prachtige foto’s van ons huwelijk ( en de hele dag eromheen) gemaakt en heeft ook onze dochters en verdere familie en vrienden supermooi vastgelegd. Ze is daarnaast iemand die professioneel, betrouwbaar en fijn in de omgang is. Extra leuk dat ze goed wist om te gaan met onze dochters van 10 en 9, hierdoor vonden zij het ook ontzettend gaaf om op de foto te gaan, Wij raden Floor van harte aan!

10101

Foor is een topfotograaf en verdient een 10. Maakt super mooie foto’s

10101

Floor heeft geweldige foto’s gemaakt op onze bruiloft. De kennismaking was al erg prettig, en de foto’s die ze gemaakt heeft waren heel mooi. Ik had niet verwacht zulke mooie foto’s te krijgen van onze bruiloft. Op de dag zelf was ze ook een fijn persoon om erbij te hebben. Actief, maar niet op de voorgrond. Aanrader!

9,5101
9,5101

Floor heeft de hele dag de bruiloft met ons meegemaakt. Vanaf de fotosessie in de ochtend, de ontvangst op de lokatie, het ja-woord en de borrel en toast. Ze was ongemerkt aanwezig en maakte erg leuke en spontane foto’s. Ook het fotoboek wat ze later heeft gemaakt is prachtig geworden, we hebben hier veel complimenten over gehad !

Floor .
Dank jullie wel. Het was een prachtige dag en jullie zijn schatten! Het ga jullie goed!
16-12-16
8,9101

Ongedwongen goede fotografe die prachtige foto’s levert. Niet de goedkoopste maar dat is het zeker waard. Aanrader!!

Floor .
Super om te horen! Dank jullie wel. Veel liefs en een dikke knuffel voor jullie prachige meisje.
16-12-16
8,8101

Enthousiaste, bezorgzame prettige fotograaf, die een vriendin van ons had kunnen zijn. Ook de omgang met de gasten ging perfect. De foto,s waren goed met de juiste belichting

Floor .
Zo voelt het voor mij ook. Dank! Jullie album komt er aan.
16-12-16
9,5101

Floor was een super goede fijne fotograaf die onze bruiloft prachtig heeft vastgelegd. De communicatie vooraf, tijdens en na de bruiloft was zeer prettig. Een fotograaf met passie voor haar vak! We zouden haar iedereen aanraden!

Floor .
Wat een lief bericht. Dank je wel Marloes. Ik kom binnenkort jullie album brengen!
16-12-16
9,5101

Floor ziet en voelt wat je als bruidspaar belangrijk vind! Ze maakt schitterende foto’s en houd rekening met je privacy in één woord BRILJANT.

Floor .
Dank jullie wel. Heel bijzondere dag met jullie gehad! En zo'n lief gezin zijn jullie.
16-12-16
9,5101

Floor is echt een Top fotograaf! Ze is enorm proffesioneel, maar ook gezellig. Onze gasten hebben zich allemaal vol lof uitgesproken over haar. Maar waar het natuurlijk allemaal om gaat zijn de beelden. En deze waren zo prachtig. Ze heeft onze dag precies weergegeven als deze was en elke keer als wij ze zien beleven we onze dag opnieuw.

Floor .
Wat een mooie woorden. Enorm bedankt. Het was gewoon ook erg gezellig!! Jullie album is in de maak.
16-12-16
9,5101

Floor heeft onze dag vastgelegd zoals het was, prachtig! Allemaal spontane foto’s waar iedereen fantastisch opstaat. Bij het terugzien van de foto’s komt de sfeer van de dag meteen naar boven. Op de dag zelf was ze zo goed als onzichtbaar, ze heeft niemand in de weg gelopen of in het beeld gestaan. Bovendien is Floor heel erg gezellig. Wij hadden haar tot 9u ’s avonds geboekt, maar ze is bijna tot het einde gebleven en zelfs een uur eerder begonnen! En dan als kers op de taart hebben we een prachtig trouwalbum gekregen. Iedere keer als we het laten zien krijgen we goede reacties op de foto’s en ze zijn haarscherp.

Floor .
Dank je wel Nikki. Jullie zijn een topstel. En het was zo'n gezellig feestje, dat ik wel moest blijven ;-). Veel liefde en geluk samen!
16-12-16
9,8101
Pink Lemon Cards