Liefde, spontaniteit, emoties en een ongedwongen sfeer staan centraal in mijn fotografie. Daarbij ga ik zo onopvallend mogelijk te werk, zodat jullie helemaal jezelf kunnen zijn. Op die manier vertellen de foto’s echt een verhaal en zijn ze een prachtige blijvende herinnering aan jullie speciale dag.

Op www.floorfoto.com kunnen jullie nog veel meer foto’s bekijken. Spreekt de stijl jullie aan? Bel of mail me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Stel al je vragen, ervaar of er een goede klik is en beslis dan of jullie me willen boeken. De koffie en thee staan klaar!

3 Ervaringen

10101

Wij hebben een heel goede ervaring met FloorFoto gehad op onze trouwdag en alles wat erbij kwam kijken. Floor geeft veel informatie en zorgt voor een goede voorbereiding. Ze denkt mee en neemt echt de tijd en is ook erg goed met kinderen. Vooral de foto’s “spontaan in het moment” zijn prachtig, zij “vangt” echt de sfeer. Het album wat we hebben besteld is ook erg mooi geworden. Kiezen was alleen moeilijk uit al deze mooie foto’s.

10101

Floor is echt een top fotograaf! Zelfs toen onze trouwdag een paar dagen werd verzet regelde Floor dat ze kon komen. We hebben prachtige foto’s waarbij echt de hele dag is vastgelegd precies zoals wij dat wilden. Via onze gasten kregen we ook complimenten dat de fotograaf zo ontzettend leuk was!!

10101

In één woord: wauw! We zijn er stil van, zo prachtig zijn de foto’s. Wat zijn we hier blij mee!
We kregen ook van meerdere mensen te horen dat we zo’n leuke, prettige fotograaf hadden gekozen. Floor, enorm bedankt!

Pink Lemon Cards