Alles voor een onvergetelijke dag

Een bedrijfsfeestje, trouwerij, examenfeest of ander evenement? Wij zorgen met onze fotohokjes met bijpassende accessoires dat het een dag wordt om niet te vergeten.

Professionele begeleiding

Bij ons huurt u een Photobooth van professionele kwaliteit onder begeleiding van enthousiaste medewerker(s).

3 Ervaringen

10101

Slechte ervaring met flitskoning. Ik zou flitskoning zeker niet aanraden. Slechte en onduidelijke communicatie, afspraken worden niet nagekomen, fouten in het ontwerp. Een paar dagen van te voren wordt teruggekomen op een afspraak die maanden geleden is genaakt… Het is allemaal gewoon zeer onprofessioneel. En als je daar wat van zegt wordt je afgescheept met €15 korting en vervolgens genegeerd. Ik zou zeggen: kies een ander bedrijf in plaats van dit onprofessionele ‘bedrijf’. Wees gewaarschuwd!

10101

Het was een supergroot succes op onze bruiloft. Iedereen heeft er gebruik van gemaakt en iets leuks in het gastenboek geschreven. Alles werd super begeleid.

10101

Ik heb een aantal Photobooth op het internet vergeleken en uiteindelijk gekozen voor Flitskoning. Snelle response op mails, de photobooth ziet er goed uit, kwaliteit van foto’s zijn uitstekend en bovendien de voordeligste in de regio.

Pink Lemon Cards