De spontaanste momenten vastleggen is het leukste om te doen!

Ik klik op de mooie, spontane momenten van jullie trouwdag, zodat jullie dit later kunnen herbeleven. Je bruiloft is de dag van je leven en hier mag niets aan ontbreken. Een bruiloft bestaat uit veel mooie momenten zoals het aantrekken van je jurk, papa’s waterige ogen als hij voor het eerst zijn dochter in haar trouwjurk ziet en de neefjes en nichtjes die stiekem van de taart snoepen. Ik ga voor de spontane foto’s waarvan je later ultiem kan terug genieten.

Bij de trouwreportage zal ik jullie op een relaxte manier aansturen, zodat jullie ook een beetje kunnen bijkomen van wat er zojuist allemaal gebeurd is. Ik vind het belangrijk dat dit een leuk onderdeel van jullie dag is en dat deze zeker niet saai, ongemakkelijk of mega geposeerd is.

Om dit doel te bereiken werk ik altijd met makkelijke poses in combinatie met een goed gesprek of opdrachtjes. Bijvoorbeeld met vragen als ‘Wie het meest… bla bla bla’ tot aan een stukje wandelen. Met de fotoshoot wil ik dat jullie in elkaars ogen kijken en nog eens extra beseffen dat jullie gaan trouwen of getrouwd zijn.

Het belangrijkste voor mij is dat jullie dag onvergetelijk word en daarom doe ik er alles aan om jullie helemaal op je gemak te stellen. Zowel tijdens de trouwdag met een fijne en relaxte fotoshoot, als door vooraf even kennis te maken door een telefoontje of een theetje bij jullie thuis.

Ik vertel jullie graag meer over mezelf en mijn werkwijze tijdens een kennismakingsgesprek.

3 Ervaringen

10101

Fleur zorgt voor een ontspannen en leuke sfeer tijdens de shoot. De foto’s zijn onwijs mooi geworden. We zijn Fleur enorm dankbaar

10101

Wij waren zeer tevreden over hoe fleur onze mooie dag heeft vastgelegd. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en deze perfect uitgevoerd.

10101

15-02-2024 was onze bruiloft en fleur was echt geweldig! Zeer mooie foto’s en ze was erg creatief met foto’s maken op leuke plekken ze was ook heel erg actief je hoefde haar niet te roepen ze maakte continu foto’s top fotograaf!!

Pink Lemon Cards