Fier is een jonge onderneming met een passie voor zeer goede, verse koffie en thee. Deze passie willen wij graag met u, op locatie, delen.

De locatie kan uw eigen evenement zijn, maar ook een braderie, jaarmarkt of fair.

Daarnaast behoort ook catering op een bruiloft of ander feest tot de mogelijkheden.

De koffie en thee worden bereid in een Italiaanse Piaggio Ape.

Fier – Proef onze trots!

18 Ervaringen

10101

Geweldige lekkere koffie. Die met zoveel plezier wordt gemaakt. Echt even een geniet momentje als ik fier tegen kom op een evenement.

10101

Een kop koffie bij Fier is overheerlijk. Wanneer ik de Piaggio zie staan bij een evenement kan ik er niet voorbij lopen. Genieten!

Kitty Wieman
Leuk om te horen, Lenie! Dank je wel!!
12-11-18
10101

Gezellig bedrijf met heerlijke koffie en thee! Zeker even langs gaan als je de kans krijgt!

10101

Kitty is ontzettend enthousiast en professioneel. Heerlijke koffie en goed ingespeeld op de omgeving/publiek. Absoluut voor herhaling vatbaar!

10101
10101

Goedenavond,

Nadat ik jullie 2x heb meegemaakt bij een evenement en ik laatst jullie foldertje zag staan was ik helemaal blij. Mijn vriend en ik hopen ergens volgend jaar te trouwen. We hebben nog geen datum, maar zijn aan het orieënteren. Daarom wilde ik een prijsopgave vragen als we jullie zouden inhuren.

Graag hoorik spoedig mogelijk van u.

Met vriendelijke groet,
Esther Kievit

Kitty Wieman
Goedenavond Esther, Dat is nog eens enthousiast! Leuk! Zou je het formulier op onze website in willen vullen (dat wat je al weet), dan kunnen wij een mooie offerte voor jullie opstellen. Bedankt voor je berichtje! Vriendelijke groet namens Fier koffie en thee, Kitty Wieman
12-03-18
10101

Superkoffie & Superteam!

Kitty Wieman
Tnx Kees!! :)
29-11-17
8,0101

Hello, i want buy moto Ape with coffee machine, do you have in stock? what price will be?

Kitty Wieman
We don't have.
20-05-17
10101

Wat een super heerlijke Cappuccino maken jullie. Echt een mooie verrassing zo in de buitenlucht.

8,0101

Prima ervaring met Fier gehad. Zoals afgesproken goed op tijd (uiteraard). Koffie, capo was prima. Een aanrader vind ik.

10101

Fier Koffie & Thee hebben ons op ons jubileumfeest voorzien van heerlijke bakjes koffie/ thee en chocolademelk.
Wij zijn bijzonder tevreden over hen en met ons vele van onze gasten die er waren. We hebben zoveel positieve reacties gekregen over de heerlijke koffie, de zeer vriendelijke en vrolijke bediening en vooral hun sfeervolle koffiekarretje!
Op een volgend evenement nodigen wij hen zeker weer uit!
Van ons krijgen zij een 10!

8,8101

De presentatie is mooi,de bediening is vriendelijk, de koffie is erg lekker!!

9,5101

Fier Koffie&Thee is een bedrijf met passie voor hun vak. Ze schenken heerlijke koffie en thee. Het is elke keer weer een genot als ze op één van onze bruiloften of evenementen staan. Zeker een aanrader, het maakt het ontvangst of de koffiemomenten helemaal compleet.

9,0101

Fier heeft op ons buitenfeest de koffie verzorgd. Het zag er heel leuk uit, de koffie was heerlijk en Kitty deed het geweldig. Al meerdere mensen hebben mij om het adres gevraagd. Een aanrader!

9,0101

Wat een geweldige aanvulling waren jullie op ons feest met jullie Piaggio Ape. Wij en onze gasten hebben super genoten van jullie uitmuntende koffie, die zeer professioneel werd bereid en van een zeer hoge kwaliteit is. De persoonlijke aandacht en uitleg door de leuke barista bij de bereiding van elk kopje koffie werd zeer gewaardeerd.

9,0101

Al meerdere keren heeft Kitty onze activiteiten met haar koffiepiaggio ondersteund! Dat doet zij met enthousiasme en lekkere koffievariaties! In 2017 bestaat van Oossanen makelaardij 10 jaar en dan zal zij ook weer van de partij zijn!

Kitty Wieman
Ja zeker! Ik ben van de partij! Zoooo gezellig!
13-12-16
10101

Prettig en flexibel in de omgang. Zetten een mooie sfeer neer en zijn leuk aanwezig op de gelegenheid.

9,9101
Pink Lemon Cards