Jullie onvergetelijke dag!
Wat is er nu leuker dan jullie eigen trouwerij zo uniek mogelijk te maken.
Jullie eigen liederen worden afgespeeld..
Jullie naasten allen bij elkaar..
Jullie unieke blik in elkaars ogen..
& jullie eigen speciale ceremonie gesproken door een eigentijdse spreker!

Mijn naam is Shirley Schreurs en ik ben met alle liefde jullie trouwambtenaar / ceremonieel spreker!
Door mijn ambachtelijke Limburgse achtergrond staat gezelligheid en persoonlijkheid bij mij in een hoog vaandel! Ieder bruidspaar verdient hun eigen liefdesverhaal verwoord te hebben op de manier die bij hen past. Met een lach, een traan, een knipoog en een glinstering in de ogen.

Niets is voor mij te gek! Door mijn ervaring in de horeca en evenementenbranche weet ik wat aanpakken en flexibiliteit inhoudt en weet ik hoe te reageren met niet geplande gebeurtenissen. Een trouwerij met kinderen, een grote fanfare of jullie huisdier, ALLES KAN! Ik werk landelijk maar ben ook zeker bereid mee te vliegen naar jullie trouwbestemming!

Ik hou zelf van verrassingen dus zal dan ook zeker voor verrassingselementen zorgen waarbij de tekst een verrassing voor jullie blijft en ik verhalen zal kunnen vertellen die jullie me zelf niet verteld hebben..

EXTRA
Heb je liever iemand die de GEHELE dag alle zorgen uit handen neemt en waarbij je meteen het gevoel hebt: Alles komt goed! Waarbij al je gasten optimaal kunnen genieten en niemand ook maar iets hoeft te doen?
Dan kun je mij ook de gehele dag inhuren als one-day manager (ceremoniemeester)!
We kennen elkaar dan al door en door, ik ben die dag al op jullie locatie, dan deel ik ook graag mijn expertise met jullie als gediplomeerd Weddingplanner.

Dus Dé Trouwspecialist die jij zoekt wellicht?

Nieuwsgierig geworden?

Wacht dan niet langer en ga met mij een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via telefoon, skype of een lekker kopje thee!

Liefs, Shirley

PS. Vergeet niet te genieten van alle voorbereidingen en jullie verloving! Het huwelijk is één groot feest!

1 Ervaringen

10101

In eerste instantie hadden we Shirley alleen geboekt als onze babs voor de ceremonie. Achteraf gezien zijn we zo blij dat we haar toch ook als ceremoniemeester gevraagd hebben.

De ceremonie die zij gedaan heeft voor ons was super mooi heel persoonlijk en het paste bij ons. Ons zoontje Mason werd ook leuk meegenomen door met de hamer te slaan en zijn eigen akte te tekenen heel leuk!

Zonder Shirley als ceremoniemeester hadden we onze dag niet zo mooi en relaxt kunnen hebben. Ze heeft zoveel geregeld en gezorgt dat alles op rolletjes liep dat wij er niet eens iets van gemerkt hebben gewoon top.

Wij raden ieder bruidspaar aan als je kiest voor Shirley en je wilt geen weddingplanner (want ik heb ook vrijwel alles zelf geregeld) zou ik haar wel als ceremoniemeester boeken ze ontzorgt jullie van zoveel dingen op jullie dag en je weet zeker dat alles geregeld wordt.

Nogmaals heel erg bedankt voor deze mooie dag Shirley!

Pink Lemon Cards