Op zoek naar de ultieme aanvulling op jullie huwelijksfeest? Kijk dan eens naar onze fotobooth. Met onze fotobooth kunnen jullie gasten zelf foto’s maken door een simpele druk op het scherm. Het is ook mogelijk om deze foto’s direct af te laten drukken als aandenken of als bedankje. Voor meer informatie en alle mogelijkheden kunt u kijken op www.feestgastenboek.nl.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

6 Ervaringen

10101

Geweldige service en een product. De fotobooth met achterwand was een GROOT succes bij alle gasten en geeft uren plezier. Kwaliteit van de foto’s is super!

9,1101

Voor ons trouwfeest een fotobooth van feestgastenboek laten plaatsen. Ik zou dit echt iedereen aanraden. Het is een echte aanvulling op ieder feest, echt een meerwaarde. Hoe later op de avond hoe gekker de foto’s.

Perfect de afspraken nagekomen en goede communicatie. Geen enkele aanpassing qua Lay-out van de fotostrip was ze teveel… kortom een echte aanrader

10101

De photoboot van Feestgastenboek is een ontzettend leuke toevoeging aan ons feest geweest. Fijn bedrijf om mee samen te werken, komen afspraken na, zijn goed bereikbaar en houden rekening met individuele wensen. Voor een volgend feest zeker voor herhaling vatbaar!

10101

Feestgastenboek heeft alles waar gemaakt op onze bruiloft! Fijne communicatie, behulpzaam, erg flexibel om mee samen te werken, photobooth stond er op tijd en goed aangesloten. In de avond werd de fotobooth weer naar eigen keuze van tijd opgehaald. Heren bedankt en ga zo door!

10101

De photobooth was echt een succes! Zeker een aanrader. De jongens van feestgastenbook.nl zijn heel flexibel, wat soms met een huwelijk wel eens nodig is. Ze doen wat ze beloven en de prijs- kwaliteit verhouding is gewoon top. Zeker niet te duur. Al met al….doen dus!!!

10101
Pink Lemon Cards