Al sinds 2009 is FBLS weddings dé specialist op het gebied van Trouwen in Limburg. De glooiende Limburgse heuvellandschappen bieden een scala aan mogelijkheden voor jullie bruiloft. Van mooie landhuizen en hoeves tot eeuwenoude kastelen, ruïnes en kerkjes. Prachtige buitenlocaties die ideaal zijn voor kleine intieme bruiloften in een wijngaard of grote festivalweddings middenin een weiland. Niets is te gek en alles is mogelijk! FBLS weddings droomt graag met jullie mee en zorgt ervoor dat in samenwerking met de beste leveranciers, jullie love story werkelijkheid wordt.

13 Ervaringen

10101

We hebben contact gezocht met FBLS Weddings omdat we niet goed wisten waar we moesten beginnen met het organiseren van onze bruiloft. We hadden wel ideeën, wisten wat voor soort thema we wilden en dat de ceremonie in de tuin van de opa & oma van de bruid zou plaats vinden. Maar hoe verder?

In een eerste gesprek met Mandy heeft zij ons meegenomen in wat er allemaal geregeld moet worden en waar je aan moet denken. Ook heeft zij ons geholpen met het opstellen van een realistisch budget. Vanaf dat punt is FBLS betrokken geweest bij de organisatie en heeft ons met hun kennis en gouden tips op weg geholpen.

Op de dag zelf hebben Mandy & Michelle ervoor gezorgd dat alles vlekkeloos is verlopen en wij als bruidspaar maximaal konden genieten van onze dag. De bruiloft qua opzet vroeg op de dag zelf extra inzet vanuit beide dames, maar ook dit was geen probleem voor het team FBLS Weddings! Kortom wij kijken terug naar een fijne samenwerking en een geweldige dag!

10101
10101
10101
10101
10101
10101

Top !

10101
10101

Mandy & Michelle zijn een gouden team! Deze twee knopen echt alle touwtjes aan elkaar en zorgen dat alles op zijn plek valt. In de voorbereidingen viel ons al op hoe veel rust & vertrouwen Mandy met zich mee brengt. Wij wisten direct dat zij de juiste persoon was om onze trouwdag aan toe te vertrouwen. Dat heeft ze in de dagen rondom onze bruiloft ook meer dan waar gemaakt. Samen met Michelle was ze op onze trouwdag aanwezig en hebben we onze bruiloft van 140 personen op eigen locatie in super goede banen weten te leiden.
We voelde ons echt met Mandy en Michelle verbonden en daardoor was het fijn om ze de hele dag erbij te hebben. Ze werden onderdeel van onze dag, zonder op de voorgrond te treden, maar wel op alle momenten daar te zijn wanneer wij ze nodig hadden. & vooral ook als wij er geen weet van hadden, wisten zij op het juiste moment te handelen en problemen op te lossen zonder dat wij uberhaubt van het probleem af wisten.
Lieve Mandy & Michelle, dankjewel voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan en betekend hebben. Onze trouwdag was een sprookje, niet alleen voor ons, maar ook voor alle gasten en leveranciers, en dat sprookje was nooit zonder jullie hulp zo magisch geweest.
Aan alle verloofden, FBLS weddings is dé trouwleverancier die je moet hebben, ze zijn elke cent waard! Thank us later!
Liefs Mar&Lis

10101
10101

FBLS Weddings heeft ons enorm ontzorgd, niet alleen op de dag van de bruiloft als ceremoniemeester, maar ook gedurende het hele jaar er voor met begeleiding, hulp en tips rondom het organiseren van onze bruiloft. Daarbij hield ze ons steeds voor dat het onze dag was en dat ons geluk het belangrijkste was. Daarnaast was Loes super lief en attent, we kregen een kaartje en een cadeautje met kerstmis, een lieve kaart op onze trouwdag zelf en op ons eerste jubileum kregen we weer een kaartje! Kortom, ik raad iedereen aan om FBLS in te schakelen voor jullie bruiloft!

10101

Voor ons was er veel onzekerheid door de coronacrisis. Mandy en Michelle van FBLS Weddings hebben ons enorm geholpen om onze bruiloft steeds weer last minute helemaal om te gooien. Het was heel prettig samen werken; wat er ook was Mandy en Michelle stonden voor ons klaar. De voorbereidingen liepen daardoor en ondanks alle last minute wijzigingen gesmeerd. Onze dag zelf was tot in de puntjes geregeld. De bloemen werden ’s ochtends opgehaald, naar verschillende locaties gebracht, de ceremonielocatie omgetoverd tot een prachtig geheel, maar ook bij kleine dingen werden we bijgestaan, zoals bij de sokken keuze 😉 Het is heel fijn samen werken, Michelle en Mandy zijn heel laagdrempelig bereikbaar en zijn er helemaal op gefocust om je de mooiste dag van je leven te bezorgen. Wij hebben hierdoor enorm kunnen genieten van onze dag. Een aanrader voor iedereen die een prachtige zorgeloze bruiloft wil!

10101

Al maanden keken we ernaar uit: 29 augustus 2020 zou onze grote dag worden! Trouwen in de mooie Botanische Tuin in Kerkrade, gevolgd door een feest met vrienden en familie in Brunssum. We hadden vrijwel alles zelf geregeld, en toen kwam er een pandemie die de planning helemaal overhoop hielp.

Al snel besloten we uit te stellen naar 2021 want een corona-proof huwelijk zagen we in 2020 niet gemakkelijk meer gebeuren. Maar hoe pak je zoiets aan? Wat mag wel, wat mag niet, en hoe kun je leveranciers overtuigen om binnen de regels toch een fantastisch droomhuwelijk te realiseren?

En toen kwam Mandy en het FBLS-team op ons pad. Na een zeer fijn kennismakingsgesprek gingen we samen kijken hoe onze perfecte ceremonie eruit zou zien. Op dat moment hadden we alleen nog de trouwlocatie, ceremoniemeester, getuigen en gastenlijst over van de originele planning.

Mandy stelde met ons een draaiboek samen waardoor de dag en planning tastbaar en overzichtelijk werd. Het was niet gemakkelijk om een hoop elementen en ideeën los te moeten laten maar Mandy stond altijd voor ons klaar als luisterend oor en om advies te geven en out of the box te denken: vooral kijken naar wat wel kan!

Zo bezochten we samen de locatie die koudwatervrees hadden gekregen en namen contact op met een BABS die de ceremonie helemaal om ons liet draaien. Ook besloten we voor iedereen die er niet bij kon zijn, een livestream uit te zenden. Mandy nam contact op met alle leveranciers om het dagboek af te stemmen en zorgde ervoor dat wij de laatste paar dagen even helemaal gingen ontspannen om klaar te zijn voor de grote dag.

Een slechte weersvoorspelling gaf ons vlak voor dé dag bijna nog een hartverzakking maar dat leek Mandy en het FBLS-team alleen maar nóg meer energie te geven. Last minute werd een prachtige tent geregeld waar iedereen veilig en droog onder kon plaatsnemen waardoor de ceremonie perfect verliep. Onze families waren onder de indruk van de prachtige ceremonie en iedereen die er niet bij kon zijn heeft het perfect kunnen volgen.

Lieve Mandy en Michelle, jullie steun, professionalisme en aanstekelijke enthousiasme hebben ervoor gezorgd dat geen enkele tegenvaller een perfecte huwelijksdag in de weg kon staan. Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest! En ook stuk minder leuk!!! Ontzettend bedankt voor alles!

Simone en Joshua

Pink Lemon Cards