Jullie gaan trouwen! Van Harte Gefeliciteerd!

Experience More Weddings en Events staat voor jullie klaar! Als Event Manager weet ik hoe je een mooi event organiseert. Toch gaat mijn hart altijd sneller kloppen van een bruiloft. De magie, de liefde en de spanning die er op zo een bijzondere dag hangt daar geniet ik intens van. Zodra de ceremonie start en de muziek aan gaat heb ik gegarandeerd kippenvel!

Bij Experience More Weddings en Events zal ik jullie ontzorgen zodat jullie volledig kunnen genieten van de vele momenten vooraf, tijdens en na jullie bruiloft. Ook neem ik jullie graag mee in de wereld van de bruiloften en de oneindigen mogelijkheden daarin. Maar voordat ik dat doe vind ik het belangrijk om jullie als bruidspaar te leren kennen om zo een goed en passende bruiloft te kunnen organiseren.

Maar wie is Experience More Weddings en Events?

Troste eigenaar dat ben ik Eline! Als sinds ik een klein meisje was vond ik bruiloften fantastisch. Sinds 2008 werk ik al in de trouwbranche op verschillende afdelingen en locaties. Naast mijn werk als weddingplanner ben ik gek op reizen met als favoriete land Griekenland. Ik hou ervan om lekker met vrienden op een terras te genieten van een Pinot Grigio en een tapasplankje. En natuurlijk om heerlijk te wandelen in het bos met mijn hondje Cava om aansluitend te genieten van een verse munt thee.

Mijn kwaliteiten

✨Open, Eerlijk & Liefdevol
✨Kwaliteit en de unieke beleving staan voorop
✨Jullie verwachtingen overtreffen
✨liefde voor monumentale panden voor een magische bruiloft
✨Familie en vrienden ook volledig laten genieten van jullie bruiloft? Schakel mij in als jullie ceremoniemeester!

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten onder het genot van een Pinot Grigio of een heerlijke verse munt thee om al jullie wensen en ideeën te bespreken!

Liefs, Eline

7 Ervaringen

10101

Één van mijn leukste samenwerkingen is mijn ervaring met Weddingplanner Eline van Experience More Weddings. Ze is enthousiast en neemt graag alle nodige touwtjes in handen. Ze denkt met je mee en zorgt ervoor dat alles zonder problemen verloopt. Ik kijk nu al uit naar onze volgende samenwerking!

10101

Heel leuke samenwerking. Men denkt hier echt met je mee. Zeker een aanrader.

10101

Lieve Eline,

Bedankt voor de fijne samenwerking. Jou kennis en expertise zijn voor ons van onschatbare waarden geweest! Bedankt voor het meedenken, jou enthousiasme en gedrevenheid.

Liefs Milou

10101

Neemt haar taken serieus,is puctueel en overzichtelijk!

10101

Eline doet haar werk als weddingplanner uiterst nauwkeurig. De betrokken trouwleveranciers houdt zij goed op de hoogte over de trouwdag van de bruidsparen. Dit werkt erg prettig! Daarnaast heeft ze veel ervaring en is het een gezellige meid. Als we dan terugkoppeling krijgen vanuit het bruidspaar dat ze erg blij zijn met hun custom made trouwringen, dan vinden wij dat erg leuk. Op naar nog vele mooie samenwerkingen Eline!

10101
10101

Beste Eline,

Hierbij wil ik je laten weten dat je heel professioneel op mij overkwam zowel op de locatie waar de make-up gedaan moest worden als de mail die je stuurde met de planning. Ik zal jou sowieso adviseren aan toekomstige bruiden. X

Pink Lemon Cards