Op misschien wel één van de mooiste dagen van je leven wil je er natuurlijk stralend uit zien. Je wil de mooiste versie van jezelf zijn!
Is je haar stijl of juist krullend? Ik ga je, naast jouw wensen, adviseren wat het beste bij jouw gezichtsvorm past. Dit in combinatie met jouw jurk en wie jij bent. Ik zorg ervoor dat jij jezelf erin terug zal zien. Datzelfde doe ik met de make-up. Ik zorg ervoor dat de mooiste punten naar voren komen en dat jij je op jouw speciale dag prachtig zult voelen.

Jou net dat beetje extra geven, dat is mijn handelsmerk!
Doordat ik, naast dit mooie vak, ook nog knip en kleur, kan ik je hierin ook zeker adviseren. Door de juiste kleur en coupe te combineren en wat past bij je huidskleur. Kortom, wat helemaal past bij jou! Je bruidskapsel en bruidsmake-up zullen zo nog meer tot zijn recht komen.

De try-out vind bij mij in de salon plaats. Op de trouwdag zelf kom ik op locatie naar wens.

7 Ervaringen

9,0101

Super fijne kapper. Goed meegedacht met kapsel en make up. Eindresultaat was ook prachtig!

9,5101

Super fijne try-out gehad bij E-line Hairfashion. Rustig de tijd genomen, wensen en mogelijkheden besproken. Eline dacht echt mee, voor net dat beetje extra waar je dan zelf nog niet mee bezig was. Alles keurig in orde en een relaxte sfeer. De dag van het trouwen ging ook alles heel smooth. Eline heeft oprechte interesse in de persoon met wie ze aan het werk is, en is heel prettig en enthousiast. Al met al een super ervaring!

10101

Eline is de beste haar- en makeup styliste die wij ons konden wensen op onze bruiloft. Ze denkt goed mee en maakt een ware creatie. We zijn twee jaar geleden getrouwd en komen nog steeds bij haar om onze haren te knippen en te verven. Het is een topper en we raden haar aan iedereen aan.

10101

Ik heb mijn bruidskapsel en make-up laten doen bij Eline. Ze is heel professioneel, heeft veel ervaring en is ook gezellig in de omgang. Ze geeft goed advies, maar luistert ook goed naar je wensen. Tijdens de try-out liet ze verschillende stijlen kapsels + make-up zien en kreeg ik alle vertrouwen dat mijn haar en make-up helemaal goed zou zitten op de grote dag! Op de dag zelf bleef ze rustig, dit was heel fijn want het was toch wel beetje een chaos ’s ochtends thuis. Ik was ontzettend blij met mijn haar en make-up en heb heel veel complimenten gekregen! Eline is fantastisch, een echte vakvrouw! Ik zou haar zeker aanbevelen!

10101

Eline is een super hairstyliste! Tijdens de try-out nam ze uitgebreid de tijd voor me. Ze dacht actief me en liet tegelijkertijd de ruimte voor mijn eigen ideeën. Ook liet ze meerdere opties zien, zodat ik kon bekijken wat ik het mooist vond. Mijn haar en make-up op de trouwdag zelf zaten super! En het contact met Eline was heel fijn en relaxt. Ik zou haar zeker aanraden.

10101

Eline is heel enthousiast en professioneel. Ze denkt goed mee over welke haarstijl en make-up bij jou (en je jurk) past en zorgt op de grote dag dat alles perfect geregeld is!

10101

Eline is fantastisch! Ze is heel goed in haar werk en ook nog eens heel fijn in de omgang. Ik had me niets beters kunnen wensen als kapster/visagist voor mijn trouwdag!

Pink Lemon Cards