Verhuur van moderne en exclusieve sportieve auto’s als trouwvervoer. In de collectie een prachtig rode Ferrari 488 GT, een zeer elegante “krijtwitte” Porsche 718 Boxster GTS (cabrio).
Tevens 2 Audi’s, een prachtige Audi R8 Spyder voorzien van een atmosferische V10 in het geheel Mythos Black en een “Sepang Blue” Audi RS6 een auto voor het hele gezin.
Speciaal voor gebruik als trouwauto bieden wij een All-Inn pakket aan inclusief haal-/brengservice, zonder enige extra kilometerkosten of beperking van het aantal vrij af te leggen kilometers. Ook voor gala’s te huur.

24 Ervaringen

10101

Fantastische dag gehad dankzij het gebruik van één van de exclusieve auto’s van Dutch Dream Cars! De R8 spyder was een genot voor het oog (en oor..).

Dank voor de vertrouwelijke gastvrijheid en graag tot ziens! Een echte aanrader!

10101

Voor onze trouwdag hebben wij de Porsche gehuurd van DutchDreamCars. Wat is dit goed bevallen! Het contact van te voren was al super en de auto was top! Wat een gave wagen met een geweldig geluid, we hebben er van genoten!

Wat ook erg gaaf is, is de mogelijkheid voor een speciaal kenteken. Dit maakte het gewoon af!

Op de dag was de uitleg bij aflevering n weer netjes opgehaald, waarbij wel zelfs een cadeautje kregen.

Absolute aanrader!😍

Pieter Jenniskens
Bedankt voor deze review. Wat werden we gastvrij ontvangen om 6.15 in de morgen met een lekkere bak koffie. Jullie enthousiasme spatte er van af en de foto's die al hebben mogen ontvangen zijn prachtig. Met vriendelijke groet, Pieter en Carin, Team DDC
31-08-23
10101

De communicatie heb ik als zeer pretig ervaren. De auto werd zeer schoon afgeleverd. Ze namen de tijd om alles uit te leggen. Zeer vriendelijke mensen echt een aanrader!

Pieter Jenniskens
Dankjewel Bob voor de review, fijn om te horen dat je hebt genoten van onze Porsche 718 Boxster GTS Met vriendelijke groet, Team DDC
26-08-23
10101

Top bedrijf, goede en gastvrije service. De porsche is de uitstekende auto voor je bruiloft

Pieter Jenniskens
Met een glimlach voor het eerst achter het stuur maar met een smile van oor tot oor eruit. Wederom zeer geslaagd met prachtig weer genoten van onze schitterende Porsche 718 Boxster GTS met het dak eraf. Bedankt voor jullie gastvrijheid, Met vriendelijke Team DDC
25-08-23
10101

Aardige mensen goeie mooie auto’s top communicatie!!

Pieter Jenniskens
Dankjewel voor deze review, Met vriendelijke groet, Team DDC
24-08-23
10101

Wij hebben een Ferrari 488 GTB gehuurd voor mijn bruiloft. Het is een geweldige dag geworden, mede door de aanwezigheid van een bloedmooie rode Ferrari.

De verzorging was top. De Ferrari werd netjes voor de deur afgeleverd en na een korte instructie kon ik gelijk op pad. Na afloop werd de auto ook keurig op tijd opgehaald. Er zat zelfs een cadeautje voor het bruidspaar bij. Ook de afhandeling van de huur, zowel vooraf als achteraf, heb ik als prettig ervaren.

Al met al een mooie dag gehad. DDC bedankt en tot de volgende keer. Dit ruikt namelijk naar meer.

Pieter Jenniskens
Bedankt voor deze review Rinesh, ook voor ons is het altijd eengenot om ons "rode raspaardje" af te leveren als trouwauto. Genieten. Met vriendelijke groet, Team DDC
24-08-23
10101

Wat een geweldige mensen. Bijna 2 uur rijden om voor onze trouwdag de perfecte audi r8 te voorzien. Zo een mooie oprechte vriendelijke mensen. Top service, de auto was gloed nieuw om te zien. Wat een vliegtuig dit beest. Heerlijk! Top Top Top . Live locatie gedeeld waar de auto was, ruim optijd aanwezig en geen probleem om nog 5minuutjes te wachten na de huurtijd.

Bedankt voor de kwaliteit en service.

Regina&Leandro Martinez-Perez.

Pieter Jenniskens
Voor de tweede keer in korte tijd in het mooie Belgische Maasmechelen. De locatie waar we de auto mochten komen ophalen was fenomenaal. Bedankt voor jullie gastvrije ontvangst en het fijne contact. Met vriendelijke groet, Team DDC
24-08-23
10101

Dutch Dream Cars heeft onze perfecte dag nog net iets specialer gemaakt met het leveren van een fantastische auto, de Audi R8. Niks is te gek, heel relaxt, super service, vriendelijke en duidelijke communicatie en de speciaal gemaakte kenteken platen waren de kers op de taart!

Pieter Jenniskens
De Audi R8 Spyder, een elegante verschijning met een beest van een V10 achterin. Bedankt voor deze review, Met vriendelijke groet, Team DDC
24-08-23
10101

Super leuke ervaring gehad met de Ferrari! Wat een prachtige auto. Service was ook top ! Dank jullie wel voor de fijne samenwerking en hopelijk tot snel weer !

Pieter Jenniskens
Vandaag prachtige foto's van jullie mogen ontvangen en wat een genot om onze rode Ferrari terug te zien op de foto's. Bedankt voor het fijne contact en deze prachtige review. Met vriendelijke groet, Team DDC
27-07-23
10101

Van vrijdag 14-07 tot zondag 16-07 de Ferrari gehuurd.
Vanaf het eerste moment dat ik met Pieter contact had was dit al super! Een top bedrijf! Goede service vooral. En de Ferrari was om niet te vergeten. De bruiloft was al perfect, maar met de Ferrari erbij was deze meer dan perfect!!

Pieter Jenniskens
Bedankt voor deze review. De uiteindelijke keuze om de Ferrari een dagje extra te boeken zodat je er zelf van kon genieten is meer dan goed bevallen. Geweldig om bij terugkomst de verhalen te horen. Bedankt voor het fijne contact, met vriendelijke groet Team Dutch Dream Cars
23-07-23
10101
10101

DDC is een echt mooi Bedrijf. Heeft op onze trouwdag een zeer goede begeleiding bezorgt. Ook het contact aan de voorkant is zeer goed verlopen. Kan het iedereen aanraden. oprecht, eerlijk, betrouwbaar bedrijf.

Pieter Jenniskens
Dankjewel voor deze review, persoonlijk contact en open en eerlijke communicatie is 1 van onze belangrijkste speerpunten. Altijd wijzen we er onze klanten op om voor aanvang van de huurperiode foto's en filmpjes te maken van de staat van de auto op het moment van aflevering zodat er achteraf géén discussie kan ontstaan omtrent eventueel opgelopen schade tijdens de huurperiode. Mochten er bepaalde zaken zijn die men graag ziet vastgelegd op papier dan doen we dat. Voor ons weer een genoegen dit te mogen verzorgen. Met vriendelijke groet, Team DDC
02-07-23
10101

Fantastische auto en fijn contact met Pieter en Carin. De R8 was echt de kers op de taart op onze trouwdag. Een aanrader!

Pieter Jenniskens
Bedankt voor deze review en het compliment. Met vriendelijke groet, Team DDC
24-06-23
10101

Ik heb hier voor onze bruiloft een auto gehuurd!
Top bedrijf snelle reactie op de offerte en ook goed contact gehad via whatsapp duidelijk en snel.
Ook met het leveren van de auto werd netjes een tracker gestuurd zodat je kon zien wanneer ze kwamen bij het afleveren ook een klein presentje gekregen wat toch echt die top service benadrukt.
Kortom zeker de moeite waard om een auto hier te huren!

Pieter Jenniskens
Bedankt voor deze review en fijne contact. Het compliment dat we van je kregen bij het ophalen van de auto was ook voor ons een bevestiging dat we wederom geslaagd waren in de uitvoering van de opdracht en deze review is de kers op de taart.
24-06-23
10101

In 1 woord FANTASTISCH!!
Zij hebben onze trouwdag compleet gemaakt!
Communicatie was prima.
Pieter bedankt voor deze geweldige ervaring.

Pieter Jenniskens
Bedankt voor deze review, altijd mooi om te zien als we de auto opkomen halen hoe mooi deze op de trouwlocatie ten toon wordt gesteld.
07-06-23
10101
10101

Op en top service! Zeer vriendelijk mensen! Vlotte communicatie en zeer correct met verwerking van de factuur! Ze hebben onze Trouwwagen mooi afgeleverd in Belgie En deze ter plaatse nog even mooi opgeblonken zodat wij konden stralen op onze grote dag! Pieter & Carin Doe zo verder jullie gaan nog vele mensen hun dag onvergetelijk maken met jullie gang van zaken! DDC dank u voor alles!!

Pieter Jenniskens
Wat een geweldige mensen en gastvrije ontvangst. Dat de auto, Porsche 718 Boxster GTS, bij een liefhebber kwam werd snel duidelijk. Foto's van onze site gedownload els als bureaublad achtergrond gebruikt. Oprecht hebben jullie genoten, wij trouwens ook. Met vriendelijke groet, Pieter en Carin Jenniskens, Team DDC
24-05-23
10101

Geweldige service en goed geregeld top auto verhuurder super aardig en niet opgevallen tussen de mensen

Pieter Jenniskens
Bedankt voor deze review Marco, de goede zorgen en de heerlijke broodjes frikandel tijdens de lunch. Een gezelschap waar je wel een avondje mee zou kunnen gaan stappen. Ook ik heb genoten en het feit dat je droom om te trouwen in Ferrari toch nog is uitgekomen.
15-04-23
10101

Top bedrijf, mensen waar je wat mee kun afspreken die het allemaal netjes nakomen

Pieter Jenniskens
Bedankt voor deze review en gastvrije ontvangst. Het is voor ons iedere keer weer een beloning als we die stralende gezichten zien en prachtige foto's mogen ontvangen. Fijne wittebroodsweken, Team DDC
15-04-23
10101

We hebben de R8 V10 gehuurd als trouwauto. Wat een prachtige auto zeg! Echt genieten. En de service was ook top! Alles was mogelijk. Auto hebben we zelf opgehaald en Pieter heeft hem weer bij ons opgehaald. Super bedankt Pieter

Pieter Jenniskens
Bedankt voor deze review en de geweldige foto's die we al hebben mogen ontvangen. Fantastisch om te horen dat jullie beide hebben genoten van de prachtige Audi R8 Spyder.
18-03-23
10101

Bedankt voor de oprechte en persoonlijke top service. We hebben een onvergetelijke dag gehad en daar heeft het rode raspaard, de prachtige Ferrari 488 GTB Rosso Corsa zeer zeker deel van uitgemaakt. We hebben met liefde voor haar gezorgd😍 Waarna ik haar helaas weer terug heb moeten geven!

Tot onze volgende ontmoeting!

Pieter Jenniskens
Tot 2 keer toe je bruiloft verzet wegens de diverse beperkende maatregelen. Gelukkig was je er iedere keer op tijd bij zodat we toch de auto van je dromen konden leveren voor je trouwdag. Bedankt voor de gastvrijheid, enthousiasme en het fijne contact. Met vriendelijke groet, Team Dutch Dream Cars
15-02-23
10101

Porsche Boxtel gehuurd voor onze bruiloft, was top, vrijdagmiddag opgehaald en zondag weer terug gebracht. Alles verliep soepel en naar wens, ook de borg stond dag erna weer netjes op de rekening. Als we weer eens een luxe auto willen huren komen we zeker bij jullie terug! Groetjes Raymond & Inge

Pieter Jenniskens
In plaats van een dag hadden jullie voor een heel weekend gekozen. Jullie waren dan ook zeer verrast hoe goed de Boxster eigenlijk is omdat eigenlijk een Porsche 911 de voorkeur genoot. Bedankt voor het prettige contact. Met vriendelijke groet, Team Dutch Dream Cars
15-02-23
10101

Het was onvergetelijke dag met de RS6 die we van jullie mochten huren voor de bruiloft!

Een nette aflevering, waarbij de auto gepoetst werd, haal en breng service! Pieter was altijd bereid om vragen te beantwoorden en was ook snel in reageren, reageerde vriendelijk en beleeft!

Pieter, nogmaals bedankt voor alle vertrouwen ook in ons voor het lenen van de auto!

Pieter Jenniskens
Bedankt voor deze review, Persoonlijke service en contact hebben wij hoog in het vaandel staan.
14-02-23
10101

De rs6 was een mooie ervaring om in te mogen rijden vooral op je eigen bruiloft. Kleur is uniek.
Hele goed service en aardige mensen

Pieter Jenniskens
Vaak is twijfel over deze kleur, dat is wat hem juist zo uniek maakt. Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen.
14-02-23
Pink Lemon Cards