Verhuur van moderne en exclusieve sportieve auto’s als trouwvervoer. In de collectie een prachtig rode Ferrari 488 GT, een zeer elegante “krijtwitte” Porsche 718 Boxster GTS (cabrio).
Tevens 2 Audi’s, een prachtige Audi R8 Spyder voorzien van een atmosferische V10 in het geheel Mythos Black en een “Sepang Blue” Audi RS6 een auto voor het hele gezin.
Speciaal voor gebruik als trouwauto bieden wij een All-Inn pakket aan inclusief haal-/brengservice, zonder enige extra kilometerkosten of beperking van het aantal vrij af te leggen kilometers. Ook voor gala’s te huur.

5 Ervaringen

10101

We hebben de R8 V10 gehuurd als trouwauto. Wat een prachtige auto zeg! Echt genieten. En de service was ook top! Alles was mogelijk. Auto hebben we zelf opgehaald en Pieter heeft hem weer bij ons opgehaald. Super bedankt Pieter

Pieter Jenniskens
Bedankt voor deze review en de geweldige foto's die we al hebben mogen ontvangen. Fantastisch om te horen dat jullie beide hebben genoten van de prachtige Audi R8 Spyder.
18-03-23
10101

Bedankt voor de oprechte en persoonlijke top service. We hebben een onvergetelijke dag gehad en daar heeft het rode raspaard, de prachtige Ferrari 488 GTB Rosso Corsa zeer zeker deel van uitgemaakt. We hebben met liefde voor haar gezorgd😍 Waarna ik haar helaas weer terug heb moeten geven!

Tot onze volgende ontmoeting!

Pieter Jenniskens
Tot 2 keer toe je bruiloft verzet wegens de diverse beperkende maatregelen. Gelukkig was je er iedere keer op tijd bij zodat we toch de auto van je dromen konden leveren voor je trouwdag. Bedankt voor de gastvrijheid, enthousiasme en het fijne contact. Met vriendelijke groet, Team Dutch Dream Cars
15-02-23
10101

Porsche Boxtel gehuurd voor onze bruiloft, was top, vrijdagmiddag opgehaald en zondag weer terug gebracht. Alles verliep soepel en naar wens, ook de borg stond dag erna weer netjes op de rekening. Als we weer eens een luxe auto willen huren komen we zeker bij jullie terug! Groetjes Raymond & Inge

Pieter Jenniskens
In plaats van een dag hadden jullie voor een heel weekend gekozen. Jullie waren dan ook zeer verrast hoe goed de Boxster eigenlijk is omdat eigenlijk een Porsche 911 de voorkeur genoot. Bedankt voor het prettige contact. Met vriendelijke groet, Team Dutch Dream Cars
15-02-23
10101

Het was onvergetelijke dag met de RS6 die we van jullie mochten huren voor de bruiloft!

Een nette aflevering, waarbij de auto gepoetst werd, haal en breng service! Pieter was altijd bereid om vragen te beantwoorden en was ook snel in reageren, reageerde vriendelijk en beleeft!

Pieter, nogmaals bedankt voor alle vertrouwen ook in ons voor het lenen van de auto!

Pieter Jenniskens
Bedankt voor deze review, Persoonlijke service en contact hebben wij hoog in het vaandel staan.
14-02-23
10101

De rs6 was een mooie ervaring om in te mogen rijden vooral op je eigen bruiloft. Kleur is uniek.
Hele goed service en aardige mensen

Pieter Jenniskens
Vaak is twijfel over deze kleur, dat is wat hem juist zo uniek maakt. Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen.
14-02-23
Pink Lemon Cards