Jullie mooiste dag vastgelegd als een film in cinema stijl, een herinnering voor altijd.
Ik ben Brian Duchateau, jullie wedding filmmaker.

Stel jullie dit eens voor,
De dag na de bruiloft, als de taart is gegeten, de drank is gedronken, de muziek is gestopt, en de decoraties zijn opgeruimd. Wat blijft er over? De herinnering, de foto’s, de beelden van alle mooie momenten, jullie videograaf zag ze ook, maar hij zag ook de momenten die jullie niet zagen. De micromomenten, de details, die ene blik, jullie bruiloft videograaf heeft ze voor jullie vastgelegd, voor altijd, net als jullie belofte aan elkaar…

Mijn naam is Brian Duchateau en ik ben eigenaar en professioneel videograaf van Duchateau Media. Al vanaf jonge leeftijd ben ik creatief aangelegd, dit begon met een potlood en papier en leidde uiteindelijk naar het gebruik van camera’s, drones en allemaal andere technische filmmaking apparatuur. Wat dat betreft ben ik ook een echte gadget freak en ontdek ik graag de nieuwste technieken op het gebied van foto en video, die ik kan gebruiken bij het maken van jullie trouwfilm!

Duchateau Media biedt meerdere pakketten aan met standaard een wedding film digitaal aangeleverd en met aanvullende opties zoals een second shooter, drone (waar toegestaan) of zelfs een mooie gift box met daarin al het ruwe beeld materiaal. Daarnaast werken wij samen met een paar van de beste leveranciers in het land, waaronder Weddingplanners, Fotografen, Bloemisten en meer.

Neem vrijblijvend contact op en dan kijken wij samen hoe we jullie mooiste dag vast kunnen leggen als een blijvende herinnering!

11 Ervaringen

10101

Brian heeft onze trouwdag gefilmd en wat zijn we blij met deze keuze geweest! Brian is heel professioneel, heeft oog voor details en geeft goede instructies. Al na een dag hadden we een preview van onze trouwflim (om en nabij 1 minuut), en dat was al een plaatje! Wij kregen niet veel later een short version en de lange film, en alle speeches los gemonteerd. Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Het geeft de sfeer van de dag goed weer, elk mooi moment was vastgelegd en het lijkt wel een Netflix-productie! Samen met Ad Utens, de fotograaf met wie Brian vaak samenwerkt, heeft Brian gezorgd voor een prachtige herinnering van onze trouwdag. Zeker een aanrader en wij komen zeker terug als we weer iets moois gefilmd willen hebben! Veel dank! Irene & Nathan

10101

Krijgen we ooit de mogelijkheid nog eens “ja” tegen elkaar te mogen zeggen is Brian er 1000% bij! Als perfectionist en onzeker persoon kan het zo moeilijk zijn met blijdschap naar jezelf te kijken. Maar Brian is het gelukt. Onze trouwfilm hadden we nooit zo perfect kunnen voorstellen. We konden alleen maar huilen van blijdschap toen we onze film hebben ontvangen. Alle speciale momenten samengevat. Die ene perfecte dag gaat zo om, hoe cliché het ook klinkt en wat zijn we daarom blij dat we ervoor gekozen hebben onze dag op deze manier vast te leggen. Met dank aan Brian, een blije vrolijke Videograaf die je absoluut op het gemak laat voelen.

“We zijn ontzettend dankbaar dat jij er op onze dag bij was. We zullen je aan iedereen die we kennen aanbevelen en blijf vooral zoals je bent! ”
♡ 1000 x dank ♡
George & Carol

10101

Brian heeft onze bruiloft zo mooi vast gelegd! En wat een topper is hij!.
Super blij zijn we met het eind resultaat echt een aanrader voor als je gaat trouwen !
Het is zo mooi om te zien hoe je met een video de hele dag gewoon weer opnieuw kunt beleven.! Bij het terug kijken, krijgen we er iedere keer kippenvel van zo mooi !!

Brian Duchateau
Hi Astrid & Rico! Bedankt voor het achterlaten van deze toffe review! Het was mij een genoegen jullie bruiloft vast te leggen op beeld. ~ Brian Duchateau | Duchateau Media www.trouwfilmsnederland.com
13-10-22
10101

Brian werd ons als videograaf aangeraden door een collega fotograaf, voor onze bruiloft in Frankrijk in mei 2022. En wat een geluk hebben we daar mee gehad! Brian is een aanstormend talent met een indrukwekkend portfolio. Het vastleggen van de juiste momenten lijkt voor Brian zijn tweede natuur en doordat hij ons erg op ons gemak kon stellen, komen de shots nog mooier over. Brian is een ontzettend leuk persoon om bij de bruiloft te hebben. De montage, de keuze voor muziek en het gevoel van timing heeft dermate indruk gemaakt op ons, we kijken dan ook zo graag de video’s terug van dit weekend! De eerste previews volgden al snel, het eindresultaat is magisch. Wij zouden Brian dan ook zonder twijfel aanraden, mocht je twijfelen of vragen hebben, mag je altijd onze gegevens opvragen bij Brian als referentie.

10101

Ik heb van veel leveranciers de trouwfilms bekeken, vooral omdat ik nogal kieskeurig ben en weet wat ik mooi vind en wat niet. Ik wilde het niet te tuttig, maar wel met veel emotie, geen dingen in scène gezet maar wel een mooie samenvatting van de dag.

En wat heeft Brian dit geweldig gedaan!! De trouwfilm voor privé en voor de socials zijn in een woord geweldig! Een mooie samenvatting van de dag die we met veel trots aan iedereen laten zien.. en niet te tuttig of zoetsappig. Daarnaast denkt Brian ook met je mee in wat je precies wilt en past zich aan naar jouw wensen. Hij komt met leuke ideeen, maar als je het niet wilt ook helemaal goed. Nieuwe shots in de versie voor op socials was een aangename verassing en hierdoor zie je elke keer weer andere details.

Zoek je een videograaf of zoek je er geen? Neem toch Brian! Het is het geld meer dan waard. Want je gaat dit veel meer bekijken en laten zien dan je foto’s. Brian heel erg bedankt voor deze geweldige herinneringen op beeld. Als ik nog een keer ga trouwen, dan neem ik zeker weer jou als videograaf.

10101

Niets dan lof voor Brian.. allereerst een hele leuke spontane man die echt meedenkt en op de dag zelf was hij ook nog eens super attent en enthousiast. En het eindresultaat! Het is jammer dat wij hem niet openbaar kunnen delen anders konden jullie zien hoe geweldig onze video’s zijn. De muziek, de sfeer alles klopt echt kippenvel! Een absolute AANRADER!

10101

“In aanloop naar onze bruiloft zagen we steeds vaker de video’s van Brian voorbij komen op YouTube en social media. Eerlijk gezegd vroeg ik me vaak af of het ons wel zou lukken om ook zo mooi en elegant op beeld te staan. De Wedding Films van Brian zijn stuk voor stuk prachtig. Hij weet iedereen op zijn of haar mooiste manier vast te leggen. De Wedding Films vertellen het verhaal van jouw dag en hebben ontzettend veel karakter.”

10101

“Wat een geweldige Film heeft onze videograaf Brian gemaakt van onze bruiloft! De dag was zo snel voorbij, daarom is het zo fijn om alle mooie momenten terug te kunnen zien! Zowel de lange als de korte film zijn echt fantastisch! En daarnaast is Brian ook nog een ontzettend leuk & enthousiast persoon. Hij is absoluut een aanrader om jullie mooiste dag te laten vastleggen!”

10101

Brian van Duchateau Media is echt een topper! Niet alleen in het werk dat hij levert maar ook in het contact. Vanaf het moment dat we in gesprek waren over onze dag, op onze dag zelf én in de nazorg heeft hij werkelijk alles goed aangepakt. Het resultaat een echte cinema stijl trouwfilm die onze dag recht toe doet. Zoek je een videograaf voor je bruiloft, dan zou ik 100% zeker voor Brian gaan!

10101

Wij en iedereen die de film ziet is vol lof over de geweldige film die Brian voor ons heeft gemaakt, het is echt alsof je weer even je trouwdag opnieuw beleefd.
Geweldig!! Het contact was vanaf het begin al super leuk en met je enthousiasme en super toffe shots is het een mooi resultaat geworden. Heel prettig dat je mega flexibel bent geweest qua verschuivingen van data en tijd, en fijn dat je goed hebt overlegd en geluisterd hebt naar onze wensen! (wij zijn niet de makkelijkste haha!) Echt super! Voor ieder de dag ook wil weer beleven, boek Duchateau Media! Dikke aanrader.”

10101

“Brian heeft onze bruiloft op 2 oktober 2021 vastgelegd op video. Brian werkt zeer professioneel, maar ook zeer ontspannen en dat vonden wij persoonlijk heel fijn.
De Film was in een woord GEWELDIG!! Zo’n mooie en indrukwekkende beelden en fantastisch gemonteerd. We waren echt onder de indruk hoe de sfeer van de hele dag zo goed naar voren kwam op de film. Tot tranen toe geroerd! Dus ben je op zoek naar top kwaliteit, dan zeker Brian benaderen.
Brian, nogmaals bedankt!”

Pink Lemon Cards