Heb jij dat ook? Dat je bij het zien van zo’n oud Volkswagen T1 busje een glimlach op je gezicht krijgt? Stel je eens voor dat je er in zit en met mij mee rijdt…

Als trouwvervoer op jullie bruiloft genietend van een heerlijke rit in deze hippie bus, misschien een prachtige fotoshoot á la seventies style of samen met de kids of getuigen op de bank. Er is plek voor acht personen en dat is inclusief chauffeur.

Ga je trouwen, ben je jarig of heb je een ander bijzonder of super leuk idee en ben jij op zoek naar een unieke beleving? Laat het mij weten. Tijdens ons kennismakingsgesprek hoor ik graag wat ik voor jullie kan betekenen en maak ik vrijblijvend een offerte op maat.

Op mijn website vind je een impressie van leuke, mooie en liefdevolle momenten met mijn bus en ik kijk er naar uit om om jullie te gaan ontmoeten!

Enthousiaste groet,
Karin Schuring

14 Ervaringen

10101

Karin heeft ons op onze trouwdag rondgereden in haar VW bus. Mede dankzij haar is het een geweldige dag geworden. Karin is een super gezellige en lieve vrouw. We voelden direct een klik met haar, wat belangrijk is omdat je de hele dag samen op pad bent.
Bij het maken van de foto’s denkt ze mee en helpt ze waar nodig. Bijvoorbeeld met het goed leggen of in de lucht gooien van de sluier zodat hij mooi de wind kon pakken. Zelf heeft ze ook nog een paar mooie foto’s gemaakt.
De bus loopt als een rode draad door onze foto’s. Op veel foto’s staat hij er bij. Heel erg leuk.
De weggevertjes hebben we ook bij Karin besteld. Zeepjes in de vorm van een VW bus. Ook een echte aanrader!
We kunnen iedereen aanraden Karin, samen met haar bus, in te huren voor het vervoer op jullie trouwdag.

Karin Schuring
Ohh wauw! Wat een super lieve review, dank jullie wel! Liefs, Karin
31-10-23
10101

Kan heeft onze dag net dat beetje extra gegeven wat het zo mooi maakte.

Ze denkt met je mee, maakt ook af en toe foto’s die je al lekker snel hebt om al snel terug te kunnen genieten van deze bijzondere dag.

Het is echt een feestje om met haar in die geweldige wagen op pad te gaan.

Zo lief en meedenkend.
Echt kunnen lachen met haar, onze fotograaf en onze 3 meiden.

Al met al een topdag.
Een echte aanrader.

Karin Schuring
Lieve Ramon en Bianca, Dank jullie wel voor deze lieve woorden en dat ik onderdeel van jullie mocht zijn! Liefs, Karin
04-05-23
10101

Een enorme aanrader! Wat hebben wij gisteren een prachtige middag gehad met Karin en haar prachtige busje! Ik wilde mijn man verrassen op ons 1jarig huwelijksjubileum om lekker rond te rijden in zijn geboortestad Haarlem. Karin wilde graag meewerken aan die verassing en maakte het boven verwachting! De bus is prachtig, Karin is super aardig en in overleg kan er vanalles! We hebben mooie fotos en genoten! Bedankt Karin!

Karin Schuring
Dank je wel lieve Stephanie voor deze mooie herinnering en lieve woorden! Je verrassing voor je man was een groot succes en fijn dat ik erbij mee mocht helpen met je voorbereidingen. om hem te verrassen op jullie 1-jarig jubileum. Nu lekker nagenieten en straks veel geluk samen en met de kleine :) Liefs, Karin
04-07-22
10101

Wat een enthousiasme en energie die Karin meebrengt in haar prachtige busje. Met je vriendinnen in stijl naar het gala van je eind examenjaar. De bubbels en foto’s onderweg maakten het helemaal af. De dames, en heer, hebben genoten. Nogmaals dank!!

Karin Schuring
Wat super lief! Dank je wel Monique en het was een feestje om met de dames en heer op pad te mogen gaan! Lieve groet, Karin
03-05-22
10101

Wauw, wat een toffe, lieve, stoere vrouw, die Karin met haar geweldige vintage Volkswagen bus (oftewel turquoise koets met 43 paarden, zoals benoemd op de grote dag). Voor Karin is niets teveel en ze heeft aan alles gedacht. Zonder haar hadden we het niet gered op onze bruiloft en was onze dag niet compleet geweest. En bovenal hebben we samen ook heel véél plezier beleefd! We hebben genoten! Zeker een aanrader.

Karin Schuring
Hahaha! ja die 43 paarden en die blauwe koets, met jullie als bruidspaar was het plaatje compleet! Super bedankt voor deze mooie recensie en ik ben blij dat jullie zo genoten hebben. Lieve groet, Karin
19-02-22
10101

Een geweldige rit op een geweldige dag hebben wij gehad.
Karin heeft humor en helpt je waar ze kan. Haar busje (en zij zelf volledig in style) is top verzorgd en ingericht.
Wij hebben met zijn vijven genoten van de rit en zouden haar zo weer inhuren voor een ander bijzonder moment.
Een absolute aanrader!!!

10101

Mijn schoonmoeder had voor onze trouwdag als verrassing het busje van karin geregeld super leuk

Karin Schuring
Alweer een jaar geleden werd ik gevraagd of ik het bruidspaar wilde “overvallen” met een busje als verrassing. Gewoon té leuk om daar aan mee te werken en wat hebben we genoten! Dank voor je recensie. Enthousiaste groet, Karin
15-12-21
10101

Mijn moeder werd 70 jaar en voor haar regelde we een trip met de bus naar een feestje in Zandvoort

10101

Karin heeft vorig jaar onze trouwdag echt een extra tintje gegeven! Prachtig busje en wat een leuke chauffeur 😉

Karin Schuring
Zo leuk als onze kennismaking was, zo mooi was jullie bruiloft! Dank je wel voor je lieve woorden. Liefs, Karin
15-12-21
10101

Karin en haar auto zijn echt een toevoeging aan je trouwdag. Echt een aanrader♡

Karin Schuring
Dank je wel lieve Sabrina voor deze aanrader en de herinnering aan jullie prachtige dag! Warme groet, Karin
15-12-21
10101

Karin heeft het vervoer verzorgd van de bruiloft van mijn ouders. Niet alleen het vervoer was top, maar Karin was ook een geweldig lief mens. Het voelde gelijk als je Karin zag alsof een verloren familie lid tevoorschijn kwam. Dus Karin als je dit leest, hartstikke bedankt. Een dag die altijd in mijn herinneringen blijven, ook dankzij jou en je bus.

Karin Schuring
Dank je wel Stef voor je warme enthousiaste woorden! Ook ik heb ons contact en deze dag als gezellig en liefdevol ervaren en het was inderdaad alsof wij elkaar jaren kenden. Warme groet, Karin
15-12-21
10101

Karin is een topper met een fantasitsche auto! Ze heeft ons niet alleen gereden voor onze bruiloft, maar is een gezellig lief en behulpzaam persoon en zal er alles aan doen om haar gasten te laten genieten. Dankjewel voor deze geweldige ochtend en start van onze perfecte huwelijksdag. Ook de kids vonden jou geweldig!

Karin Schuring
Super lief! Dank je wel
14-12-21
10101

Als verrassing voor mijn vijftigste verjaardag (wat achteraf een aanzoek bleek te zijn) hebben mijn man en kinderen dit leuke volkswagenbusje gehuurd. Mijn man en ik werden opgehaald door de prachtige bus en gereden naar de locatie. Een fantastische en romantische rit! En meteen het perfecte attribuut voor geweldige foto’s. Een aanrader voor elke romantische of feestelijke gelegenheid.

Karin Schuring
Jaaa! Wat een geweldige verassing was dat: een verjaardag en een huwelijksaanzoek en over een paar maanden mag mijn busje shinen op jullie bruiloft! Ik kijk er zoooo naar uit! Dank je wel voor je mooie woorden. Liefs, Karin
14-12-21
10101

Wij hebben een super mooie trouwdag gehad ???? het heeft onze verwachtingen overtroffen!
Wat lief dat je ons ook nog foto’s hebt doorgestuurd die je zelf had gemaakt. Wat ons opviel was dat je zo spontaan behulpzaam was tijdens de fotoshoot, heel fijn! ???? Zelfs Lizzy, onze hond, mocht mee in het busje! Verder ben je super hartelijk en relaxt. Tips hebben we eigenlijk niet…. het was perfect!

Nogmaals dank voor het mede mogelijk maken van onze super trouwdag!

Karin Schuring
Super leuk om als verrassing voor je net getrouwde vrouw, met mijn busje op jullie trouwdag klaar te staan op jullie trouwdag. Heel bijzonder om bijna tussen de koeien te staan en om lieve Lizzy als fotomodel in mijn bus te hebben. Dank jullie wel voor deze lieve woorden!
14-12-21
Pink Lemon Cards