Jullie staan aan het begin van een nieuw verhaal; een verhaal van tranen, geluk, verwachting en hoop. Ik geloof dat dit gekoesterd moeten worden en dat we dit moeten doorgegeven aan de komende generaties. Een bruiloft is zo veel meer dan een moment, jullie trouwfilm zou dit ook moeten zijn.

Ik wil me graag introduceren, mijn naam is Dominick Verstoep, trouwvideograaf

Een verhaal is voor mij de kern als filmmaker. We voelen allemaal de emotie wanneer we dat ene nummer horen en we weten allemaal dat het gezegde ‘A picture tells more than a thousand words’ klopt. Video heeft de unieke eigenschap om de kracht, passie en emotie van zowel muziek als foto’s te combineren. Van jongs af aan ontdekte ik de effectiviteit van deze krachtige samenwerking en daar ben ik mij op gaan specialiseren.

Al meer dan 8 jaar maak in trouwfilms met een lach, traan en 'aah-moment' door heel Nederland, ik werk met een duidelijke all-in prijs (dus inclusief montage, muziek, kilometer, uitloop op de dag zelf en als gecertificeerd drone piloot zitten drone opnames altijd inbegrepen!

Als bruiloft videograaf is mijn stijl trouwvideo is te herkennen doordat deze persoonlijk, creatief en professioneel is. Als ik een trouwfilm maak zorg ik ervoor dat deze persoonlijk is, omdat het jullie dag is, een dag die jullie samen hebben ontworpen, naar toe hebben geleefd en waarschijnlijk beiden een beetje zenuwachtig voor waren.

15 Ervaringen

10101

Wat een geweldig persoon!

10101

Tranen in onze ogen.. Dat is wat er gebeurde toen we de trouwvideo keken. De drone opnames maken het echt helemaal af. We raden jou zeker aan!

10101

De film is ontzettend mooi, we hebben er geen woorden voor!

10101

Wat is de trouwfilm prachtig geworden Dominick! We hebben deze direct bekeken en waren zo weer terug bij onze trouwdag. We zijn er heel erg blij mee!

10101

We hebben de trouwfilm direct gekeken en zijn er super blij mee. We hebben ook hele leuke berichten gehad over de trouwfilm trailer die je gemaakt had. We zijn er heel blij mee!

10101

Wat mooi! We kregen allemaal de tranen in de ogen en door de trouwfilm beleef ik de dag opnieuw. Enorm bedankt, we zijn er heel blij mee!

10101

Wat is de trouwvideo mooi geworden Dominick! We zijn er echt helemaal verliefd op!

10101

ja we vonden hem super! echt heel mooi. We zijn er heel blij mee!!!

10101

Wat een prachtige film van onze prachtige dag. Het is boven verwachting en zijn er echt heel blij mee.

10101

Je merkt nauwelijks dat hij aanwezig is, houdt zich op de achtergrond, waardoor je de mooiste beelden krijgt. Ik vind onze video zelfs mooier dan al onze foto’s. Een echte aanrader!

10101

Bedankt dat je bij onze bruiloft was. We zijn zo blij dat we voor jou gekozen hebben, de trouwfilm is onwijs mooi geworden, dankjewel!

10101

Super mooi geworden! We vinden de film erg mooi geworden. Dankjewel

10101

Dominick wat heb je een prachtige film voor ons gemaakt, de dag was zonder jou niet hetzelfde geweest… We hebben er echt naar uit gekeken om de beelden te zien, om de dag opnieuw te beleven, het raakte mij diep zoals de dag mijzelf ontroerde…

10101

Heeeey!! De trouwfilm is echt supermooi!!! Heb hem gekeken met mijn familie en ze vinden hem allemaal geweldig, heeeel erg bedankt nogmaals we zijn er echt super blij mee!!!

10101

Wauw! Echt super gaaf. Kijken terug naar een zeer geslaagde dag, krijgen gelijk weer de kriebels

Pink Lemon Cards