Als je gaat trouwen sta je aan het begin van een nieuw hoofdstuk. Een hoofdstuk dat gaat over liefde, geluk, tranen en hoge verwachtingen. Een hoop op een mooie toekomst. Het is jullie verhaal die vertelt moet worden om door te kunnen geven aan komende generaties. Het is jullie unieke liefdesreis die de basis heeft gelegd voor de woorden die jullie snel tegen elkaar zullen uitspreken.

Jullie liefdesreis is uniek en daarom besteden jullie veel aandacht en moeite aan jullie bruiloft, jullie willen immers dat deze persoonlijk en authentiek wordt. Een trouwfilm hoort dit ook te zijn.

Als trouwfilmmaker richt ik mij op een écht persoonlijke film van jullie liefdesreis,
Ik geloof niet in een 13 in een dozijn trouwfilm en daarom is mijn aanpak ook anders.

Met meer dan 10 jaar ervaring richt ik mij op de persoonlijke details,
door een uitgebreide kennismaking bij mij in de studio leren we elkaar kennen. Niet alleen leer ik jullie kennen, jullie leren mij ook kennen.
Mijn ervaring in Amsterdam en Hollywood en mijn professionele filmmaker’s reis sindsdien. Ik neem jullie mee door elk aspect van een trouwfilm, we bestuderen jullie pinterest/instagram verzameling, we kijken naar verschillende stijlen en ik laat jullie verschillende voorbeelden zien. Gezamenlijk komen we erachter wat jullie mooi vinden kwa stijl, verhaallijn en welke creatieve aspecten we kunnen verwerken in jullie trouwfilm.

Na onze kennismaking zet ik ons gesprek op papier en maak een prijsopgave op maat voor jullie,
Jullie liefdesreis verdient een trouwfilm precies zoals jullie deze altijd hebben gewild!

Mijn naam is Dominick Verstoep en ik hoop jullie binnenkort te leren kennen!

19 Ervaringen

10101

Dominick heeft onze dag prachtig vastgelegd!! Nog steeds super blij mee….zeker een aanrader.

10101

Wij zijn onwijs blij met de prachtige film en same day edit die dominick van onze trouwdag heeft gemaakt. Een blijvende herinnering waar wij met veel plezier naar terug kijken. Dominick is professioneel, vriendelijk en werkt haast onzichtbaar. Hij is bijzonder toegankelijk wat het erg prettig maakt om je wensen te bespreken en er een gezellige dag van te maken. Wij raden iedereen aan om dominick te vragen voor de trouw film en same day edit!

10101

Wij zijn super blij met onze trouwfilm en de service en kwaliteit die Dominick levert. Op de dag zelf nauwelijks gemerkt dat Dominick aanwezig was en toch zijn alle mooie momenten vastgelegd en leuk verwerkt in de trouwfilm.

10101

Super mooie gevoelige film gemaakt voor onze dochter Geweldige vriendelijke man die bijna onzichtbaar was tijdens de plechtigheid

10101

Wat een geweldig persoon!

10101

Tranen in onze ogen.. Dat is wat er gebeurde toen we de trouwvideo keken. De drone opnames maken het echt helemaal af. We raden jou zeker aan!

10101

De film is ontzettend mooi, we hebben er geen woorden voor!

10101

Wat is de trouwfilm prachtig geworden Dominick! We hebben deze direct bekeken en waren zo weer terug bij onze trouwdag. We zijn er heel erg blij mee!

10101

We hebben de trouwfilm direct gekeken en zijn er super blij mee. We hebben ook hele leuke berichten gehad over de trouwfilm trailer die je gemaakt had. We zijn er heel blij mee!

10101

Wat mooi! We kregen allemaal de tranen in de ogen en door de trouwfilm beleef ik de dag opnieuw. Enorm bedankt, we zijn er heel blij mee!

10101

Wat is de trouwvideo mooi geworden Dominick! We zijn er echt helemaal verliefd op!

10101

ja we vonden hem super! echt heel mooi. We zijn er heel blij mee!!!

10101

Wat een prachtige film van onze prachtige dag. Het is boven verwachting en zijn er echt heel blij mee.

10101

Je merkt nauwelijks dat hij aanwezig is, houdt zich op de achtergrond, waardoor je de mooiste beelden krijgt. Ik vind onze video zelfs mooier dan al onze foto’s. Een echte aanrader!

10101

Bedankt dat je bij onze bruiloft was. We zijn zo blij dat we voor jou gekozen hebben, de trouwfilm is onwijs mooi geworden, dankjewel!

10101

Super mooi geworden! We vinden de film erg mooi geworden. Dankjewel

10101

Dominick wat heb je een prachtige film voor ons gemaakt, de dag was zonder jou niet hetzelfde geweest… We hebben er echt naar uit gekeken om de beelden te zien, om de dag opnieuw te beleven, het raakte mij diep zoals de dag mijzelf ontroerde…

10101

Heeeey!! De trouwfilm is echt supermooi!!! Heb hem gekeken met mijn familie en ze vinden hem allemaal geweldig, heeeel erg bedankt nogmaals we zijn er echt super blij mee!!!

10101

Wauw! Echt super gaaf. Kijken terug naar een zeer geslaagde dag, krijgen gelijk weer de kriebels

Pink Lemon Cards