WILLEN JULLIE MET MIJ TROUWEN?

Met mijn luisterend oor en mijn oog voor bijzondere composities, heb ik een eigen stijl ontwikkeld. Vooral spontane foto’s: een traan, een lach, verbazing. Altijd met veel aandacht bij de nabewerking voor een super gaaf eindresultaat. Soms fotografeer ik alleen en soms met een collega. Maar essentieel is dat er met het bruidspaar een klik is. Dat is dé voorwaarde om de belangrijkste dag in hun leven mooi vast te leggen. Ik noem het de ‘KLIK-factor'”.

8 Ervaringen

10101

Dolf is heel duidelijk over hoe hij werkt, wat hij wanneer levert, wat het gaat kosten en dat vonden wij heel prettig. Bovendien heeft hij zich zeer goed verdiept in wat wij van de fotorapportage verwachten en het resultaat mag er zijn. Hij laat niets aan de toeval over en investeert veel tijd in de voorbereiding. Op de dag zelf kregen wij veel complimenten van onze gasten over Dolf. Hij werkt rustig en onopvallend maar is wel altijd op de juiste plek voor de mooiste foto’s. Niet alleen wij, maar ook vrienden en familie zijn erg enthousiast over het fotoboek.

10101

Dolf heeft zich goed verdiept in onze wensen en onze situatie. Hij wist me op mijn gemak te stellen zodat ik redelijk ontspannen op de foto’s sta. Doordat hij zich goed had verdiept in ons, wist hij de voor ons belangrijke mensen en situaties vast te leggen. En wat voor een foto’s! Het zijn geen geijkte foto’s, maar heel origineel en gelikt. Complimenten aan aan Dolf! Hij weet op een onzichtbare manier foto’s te maken. Geen enkele lach of traan is hem ontgaan. Hij gaat goed om met onvoorziene situaties, waar hij dan grappige foto’s van maakt.
Ik ben erg blij dat we voor Dolf van Stijgeren Bruidsfotografie hebben gekozen.”

10101

Wij waren super blij met Dolf als fotograaf voor onze bruiloft! De voorbereidingen en de fotoshoot verliepen ontspannen en met een goede dosis humor, en op onze bruiloft heeft Dolf prachtige foto’s gemaakt waar de emotie van af spat en met veel originaliteit. Hij was ook continu aan het rennen en was op de belangrijkste momenten altijd precies op de juiste plek voor foto’s, en dat op zo’n subtiele manier dat we niks hebben gemerkt op de dag zelf! Ook goede communicatie vooraf en daarna. Ik beveel Dolf zeker aan!

9,0101

Dolf maakt prachtige originele foto’s. Met als resultaat mooie herinneringen in een schitterend boek waar we van blijven genieten. Ik raad Dolf aan als bruidsfotograag!

Dolf van Stijgeren
Nooit vaar ik op de automatische piloot. en dat varen heeft bij jullie een extra betekenis ;-)
02-08-19
10101

Dolf is een top fotograaf en mede dankzij hem was onze trouwdag een groot succes.
Wij kijken met veel plezier naar de foto’s die ronduit prachtig zijn geworden. Niks anders dan lof!

Dolf van Stijgeren
Dat terugkijken is precies waarom ik fotografeer! Dank.
02-08-19
10101

Dolf heeft onze bruiloft op een mooie manier vastgelegd. Zijn goede gevoel voor humor heeft voor leuke foto’s gezorgd. Ik zal elk bruidspaar Dolf van Stijgeren aanbevelen

Dolf van Stijgeren
Leuk om te horen Iris en het was een hele leuke dag.
01-08-19
9,6101

Wat een geweldige fotograaf!
Heel prettig in de omgang en werkt heel fijn samen. We bespraken al onze wensen en Dolf maakte het meer dan waar. Erg fijn en prachtige resultaten!

Dolf van Stijgeren
Dank je Boudewijn en het genoegen was wederzijds.
01-08-19
10101

Wij zijn er blij met Dolf als onze fotograaf. Hij heeft prachtige fotos gemaakt en was erg fijn in de omgang. Kortom een echte aanrader.

Dolf van Stijgeren
En ik was erg blij met jullie als bruidspaar! Ik weet nog dat Cihan de fotoshoot zo leuk vond omdat alles spontaan ging - en zo hoort het ook.
01-08-19
Pink Lemon Cards