Hallo! Wat leuk dat jullie deze presentatie bekijken. Gefeliciteerd met jullie voornemen te trouwen.

Mijn naam is Harrie Bergh, DJ en eigenaar van Disco Limburg.
Als 16 jarige stapte ik – soms in de stromende regen- op mijn brommertje om mijn eerste feestjes te rijden. De cd koffers in het fietskarretje geladen en met een vuilniszak afgedekt. Nu, 25 jaar later mocht ik groeien tot een bruiloft specialist. Disco Limburg bestaat in 2022 precies 15 jaar.

Een unieke dag. Natuurlijk hou ik rekening met jullie wensen en spreek deze graag persoonlijk door. Daarbij reageer ik flexibel naar de gasten. Het is immers wel jullie feestje!

Neem geheel vrijblijvend contact op.

13 Ervaringen

10101

Harrie heeft er een prachtig feest van gemaakt. Hij heeft de muziek perfect op onze wensen en het publiek aangepast. Ook heeft hij de zaal erg mooi aangekleed met zijn apparatuur. Hij is het geld meer dan waard. Echt een aanrader!

Harrie Bergh Bergh
Hoi Frank, Heel graag gedaan. 3,5 uur energie, wauw! Dank voor je vertrouwen in mij als DJ voor jullie bruiloft. Groet Harrie Bergh Disco Limburg
06-05-24
10101

Wij kunnen Harrie alleen maar aanbevelen. Hij vroeg goed door naar onze wensen en verwachtingen en kwam afspraken altijd na. Mede dankzij zijn bijdrage werd onze bruiloft een geweldig feestje, waarbij hij de sfeer super goed aanvoelde.

Harrie Bergh Bergh
Beste Juul en Anouk, Wat een fantastische avond werd het! Niet vlekkeloos van mijn kant. Een typisch gevalletje van: het gaat er niet om dat je valt, maar om hoe je opstaat. En dat deden we, en hoe! Bedankt voor de review. Groet Harrie Bergh Disco Limburg
07-11-23
10101

Top avond gehad met DJ Harrie. Goed overleg gehad voor het feest. Heeft een fantastische lichtshow gegeven. Goede keuze van muziek. Perfect ingespeeld op publiek. Op de avond zelf ook zeer flexibel met verzoeknummers. We kijken terug op een super feest!

Harrie Bergh Bergh
Dank voor deze prachtige review!
18-09-23
10101

Harrie heeft een feestje gemaakt van onze bruiloft. Hij luisterde naar onze wensen en heeft goed ingespeeld op de gasten. De prijs, kwaliteit en service waren top!

10101
9,3101

Op de Puch naar de Party! Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij Harrie, dit gevoel werd helemaal waargemaakt. Harrie was behulpzaam, dacht met ons mee, hielp bij het regelen van de silent disco apparatuur, en heeft uiteindelijk van ons bruiloftsfeest een écht knalfeest helpen maken! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs. Kortom: we raden Harrie van harte aan voor je bruiloft, succes gegarandeerd!

Harrie Bergh Bergh
Hallo Floris, Haha leuke quote uit mijn begin periode.. Op de Puch naar de party. Prachtige locatie, super gezellige groep gasten en jullie enthousiasme en vertrouwen. Dank, hiervoor ben ik bruiloft DJ geworden!
21-12-22
10101

Vanaf de eerste meeting met Harrie zat het al goed. Hij was enthousiast over ons concept en dacht mee. We wilden een deel western (country) thema op onze trouw en hebben zelf de country muziek ingestuurd en Harrie heeft er een feest van gemaakt. Hij had zelfs een cowboyhoed aan om helemaal in het plaatje te passen. Tijdens het feest speelde hij ook goed in op het publiek en gebeurtenissen. Zo was er bijvoorbeeld een zatte oom met een trommel die op de muziek probeerde mee te trommelen maar dat gaf cacophonie. Nog voor ik kon ingrijpen om hem te vragen op te houden had Harrie al makkelijkere muziek opgezet die trommelbaarder was en de man even in de spotlight gezet. Zo werd het een flawless overgang. Een van de gasten kwam zelf naar mij en zei wauw fantastisch dit is net zoals op tomorrowland met live muzikanten! Dit is geweldig. Na twee liedjes was de brave man uitgetrommeld en ging het feest lekker verder. Bij de openingsdand heeft hij ook goed de mensen aangespoord om mee te dansen nadat mijn vrouw en ik even alleen gedanst hadden zodat we niet het hele lied alleen hoefden uit te dansen 😀 alweer perfect initiatief. Het was een geweldig feest en dat hebben we voor een aanzienlijk deel aan Harrie te danken! Een absolute aanrader!

Harrie Bergh Bergh
Hallo Brecht en Silke. Soms vallen alle puzzelstukjes samen. Er ontstaat dan iets prachtigs zoals jullie feest. Ik mocht als DJ een puzzelstuk zijn, dank, dank voor jullie vertrouwen en prachtige review.
10-12-22
10101

Harrie gave us a great show and a wonderful experience for our wedding. His english skills were great which made our international wedding a big hit. We really liked that he was thoughtful about important moments and songs during the party and made sure that everything went how we wanted it to. We also really loved that he took requests from guests and would play basically whatever the party wanted. Finally, he made it stress free because he came on time, made sure to check in regularly beforehand and brought everything required. He kept the party going until the very end.

Harrie Bergh Bergh
Dear J & M, Thank your trust in me as your Wedding DJ. It was an honor to assist on your most special day!
10-12-22
10101

In 1 woord: wauw! Wat een ontzettend leuke dj is Harrie, voor de bruiloft een gesprek gehad waarin we onze wensen kenbaar konden maken, we hadden gelijk een goed gevoel bij hem. Een dj kan je feest maken of kraken maar ons gevoel was dat Harrie er een feestje van ging maken en dat was ook zo! Al onze gasten waren niet van de dansvloer af te krijgen. Wat hebben wij een super avond gehad! Dank je wel Harrie!

Harrie Bergh Bergh
Hallo Jerry en Kristel, Wat een leuke dag hadden jullie! Tof dat ik een aandeel mocht hebben als jullie bruiloft DJ. Dank voor jullie prachtige recensie.
10-12-22
10101

Top DJ. Heeft op onze bruiloft gespeeld, een avond om nooit meer te vergeten !!

Harrie Bergh Bergh
Hallo Jerry, Dankjewel voor deze prachtige review!
10-12-22
10101

Disco Limburg, Harry, heeft op onze bruiloft in België werkelijk een top prestatie geleverd. We trouwden intiem met zo’n 40 personen in de vorm van een weekend-wedding. Het contact van tevoren was erg plezierig. Harry kwam met initiatief en toen onze planning toch wijzigde, was Harry erg flexibel. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en hij heeft aan onze avond echt heel mooi invulling gegeven. Publiek was wat betreft leeftijd uiteenlopend (neefjes/nichtjes vanaf 8 jaar tot ouders van 70 jaar),en Harry liet iedereen heerlijk dansen.

Harrie Bergh Bergh
Heel erg bedankt voor deze prachtige review. Wat fijn dat ik jullie bruiloft DJ mocht zijn en het een hele leuke avond werd!
10-12-22
10101

In een woord een fantastische onvergetelijke dag en feest dank zij Harry Berghs, Disco Limburg. Precies zoals afgesproken muziek uit de jaren 70-80-90, met gelegenheid voor verzoeknummers. De voetjes gingen goed van de vloer, een echte aanrader voor een feestje. Harry bedankt!!!

Harrie Bergh Bergh
Wat een mooie dag was het! Dank dat ik de nummers mocht starten bij de ceremonie. Voor een DJ niet moeilijk maar natuurlijk wel een zeer kritisch als iets niet goed zou gaan zoals met de microfoon of liedjes. Gelukkig ging dat perfect en hield ik moed voor het avond feest. Ook het feest werd erg leuk! Dank voor het vertrouwen.
10-12-22
10101

Vanaf het eerste contact moment met Harrie wisten we 100% zeker dat we de juiste DJ voor ons trouwfeest hebben gekozen. Het contact verliep vloeiend en hoefde ons nergens zorgen over te maken (nog al fijn voor het trouwfeest!). Met al onze wensen werd rekening gehouden en de samenwerking met onze party starter verliep vlekkeloos! En het trouwfeest zelf, we hebben flink gefeest! Dank hiervoor Harrie!

Harrie Bergh Bergh
Hallo! Dankjewel voor het vetrouwen in mij als DJ voor jullie bruiloft en mooie woorden! Groet Harrie Bergh Disco Limburg
10-12-22
Pink Lemon Cards