Je kent het wel.. dat ene plaatje op Pinterest, met dat prachtige kapsel. Dat bruidskapsel wil jij ook!

Je bent daarvoor bij DIQUE haircreations & visagie aan het juiste adres. Ik help je graag met het vinden van het kapsel wat jou helemaal laat stralen.

Ook voor bruidsvisagie kan je bij DIQUE haircreations & visagie terecht.

7 Ervaringen

10101

Een maandje geleden ben ik getrouwd en heeft Dieke mijn bruidskapsel en visagie gedaan. Ook heeft ze twee feestkapsels gemaakt bij mijn moeder en zusje. Dieke stelde me vanaf minuut 1 al heel erg op mijn gemak en het resultaat was waanzinnig mooi. Dankjewel lieve Dieke!

10101

Dieke is een hele lieve meid die echt super goed is in haar werk! Ze laat je echt een prinses voelen! De proefsessies waren heel gezellig en ze kon ook perfect met mijn wensen aan de slag! Mijn haar en make-up heeft ook op de trouwdag zò mooi gezeten, het heeft zelfs een hoop wind en regen overleeft! Ik zou haar aan iedereen aanraden!

10101

Wat een geweldig lieve, geduldige vrouw met zo veel talent en luisterend naar haar cliënten.

Bij jou was ik mijzelf, door jou voelde ik mij prachtig.
En niet alleen ik maar ook mijn dochter voelde zich prachtig.

Nogmaals enorm dank!

10101

Dieke is een hele lieve meid die echt super goed is in haar werk! Tijdens de proefsessie was ik al helemaal verliefd op mijn kapsel en make-up geworden. Op de dag zelf had ik geen mooier kapsel en make-up kunnen wensen. Ik voelde mij prachtig. Het contact met Dieke verliep heel soepel via de app. Dieke neemt echt de tijd, geeft advies en laat je écht stralen op je bruiloft! Ik raad iedereen Dieke aan!

10101

Een supergezellige en vroege morgen met een prachtig resultaat toen ik de bruid was. Dieke past zich helemaal aan aan je wensen en ze denkt met je mee. Daarnaast is ze gezellig in de omgang. Een geweldige kapster! Bedankt Dieke

10101

Wat ben ik ontzettend blij dat ik voor Dieke gekozen heb voor mijn bruidskapsel & make-up! Ze is echt mega goed in haar vak en daarnaast ook nog eens onwijs lief. Dieke wist precies te maken wat ik wilde en ik heb me ontzettend mooi gevoeld! ♡

10101

Mega blij was ik met het bruidskapsel en de makeup die Dieke mij had gegeven! Ik wilde een strakke, klassieke knot en Dieke heeft die nog mooier gemaakt dan ik in mijn hoofd had! Ook mijn make-up was perfect! Het was heel natuurlijk, maar wel echt duidelijk bruidsmakeup! Echt enorm bedankt Dieke!!!

Pink Lemon Cards