Hartelijk Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Het feest begint nu al bij de zoektocht naar de trouwjurk van je dromen. Bruidshuis Diana helpt je daar graag bij. We hebben trouwjurken van internationale topmerken in huis. Een jurk van tule, satijn, kant, organza of zijde of ben jij op zoek naar een gekleurde trouwjurk? Ontdek de stijl die bij jou past in onze uitgebreide collectie van maat 34 tot maat 64 in uiteenlopende prijsklassen. Zo weten we zeker dat je bij ons slaagt.

20 Ervaringen

10101

Beste medewerkers Bruidshuis Diana,

We zijn op zaterdag 22 juni getrouwd en we hebben een, méér dan, fantastische dag gehad!
Het hele jaar voorafgaand aan onze trouwdag was eigenlijk al geweldig. Met in dat jaar voor mij zeker ook als hoogtepunt: het uitzoeken van mijn jurk!
Die dag was namelijk écht een feestje!
Speciale dank aan Jessica voor het deskundig advies en het geduld waarmee ze mij heeft geholpen om de perfecte jurk voor mij te vinden. Ik heb heel veel complimenten gekregen voor mijn mooie jurk Jessica, dus missie geslaagd.

Groetjes Wendy

10101

Hoi dames.

Onze trouwdag was op 21 juni.
We hebben 2 geweldige dagen gehad en was ontzettend blij met mijn jurk, hij zat geweldig en mocht hem dus 2 dagen aan.😉
Nogmaals dank voor alle hulp en zeer goede service.

Groetjes Mariëlle & Bart

10101

Hee hee!
Bedankt voor mijn prachtige jurk en de goede zorgen!
Groetjes Simone

10101

Wij zijn bijna een maand geleden getrouwd op 09-08-19. In het mooie Bosnië & herzegovina.
Wij hebben een geweldige dag gehad met geweldig weer!
Heel erg bedankt voor alle hulp rondom de jurk & sieraden. Heel veel complimenten over de jurk gekregen!
Nog een keer heel erg bedankt en voor alle bruidjes heel veel succes en veel plezier met het uitzoeken van je droomjurk.

10101

Wat hebben we een prachtige dag gehad.
Ik heb me de hele dag ontzettend mooi gevoeld en heb ook enorm veel complimenten gehad op de jurk.
Deze heb ik dan ook met ontzettend veel trots gedragen!

Ik heb genoten en ben dankbaar voor de service die ik bij jullie heb gehad. Ik ben fijn geholpen.
Heb mij echt een bruid gevoeld vanaf eerste pasmoment tot de grote dag zelf!

10101

Ik werd door een collega getipt om eens bij bruidshuis Diana te gaan kijken. Hierop ben ik op de site gaan kijken en wat mij zeer positief aansprak was dat er ontzettend veel jurken op de site stonden. Omdat er meerdere jurken waren die mij aanspraken heb ik een afspraak gemaakt. De afspraak kon al op korte termijn gepland worden en zeer positief er zat geen tijdslimiet aan de afspraak vast (dit had ik bij eerdere winkels wel, max 2 uur en dit ging allemaal erg gehaast). Het ontvangst was vriendelijk, ze namen echt de tijd voor je om je te spreken, hoe je bent en waar je voorkeur naar uit gaat. Vervolgens werden er wat jurken uitgezocht en deze gingen we passen. Ik werd door Jessica geholpen en ze luisterde goed naar wat ik wil, maar gaf ook een eerlijke mening. Op een gegeven moment had ik een jurk aan die niet mijn voorkeur was van tevoren, maar deze stond echt geweldig. De jurken die ik daarna aan had haalden het niet meer. Iedere keer kwam ik weer terug met ja maar die… Jessica heeft toen uiteindelijk gevraagd, is dit niet gewon de jurk voor jou. En ja dit was cker de jurk voor mij! Ik heb wat aanpassingen laten doen, oa een veterpand ipv knoopjes, extra glittertule in de rok. De sleep eraf gehaald en een riempje van zilverglitter. De jurk heb ik in december 2017 gekocht, mijn trouwdatum was 17 mei 2019, ik was nog steeds super blij met de jurk en het resultaat was precies zoals ik dit wilde. Ik ben zeer tevreden over bruidshuis Diana, ondertussen is een vriendin van mij daar ook al geslaagd en met een andere vriendin ga ik in feb 2020 ook voor haar mee een jurk kijken.

10101

ik wil jullie hartstikke bedanken voor mijn prachtige trouwjurk. afgelopen vrijdag 09 augustus ben ik met Tom getrouwd. in het bijzonder wil ik Jessica bedanken voor alle goede hulp, en voor het kiezen van mijn jurk. ik heb me er de hele dag prettig ingevoeld. kreeg fantastische complimenten.
bedankt daarvoor

veeel liefs Ynke

10101

Super fijn geholpen !
Ik heb alleen maar complimenten gekregen over mijn fantastische jurk!

10101

15 juni was een een prachtige dag! Een droom die uitkwam!
De jurk maakte onze dag compleet en ik heb heel veel mooie complimenten over mijn jurk mogen ontvangen.

10101

7 juli 2018 stapte ik voor het eerst een bruidsZaak binnen. Ik wilde not to much dus koos een kleinere boetiek. Van te voren wat research gedaan naar grote maten jurken en natuurlijk voorbeelden. Toch huiverig voor wat ik kon passen met een volslank lichaam.
Maar ik ben zo geweldig goed geholpen. Heb zeker 4 jurken (en vast nog veel meer) kunnen passen. Maar jurk 3 die net niet paste werd zo goed voorgehouden waardoor ik na2 andere jurken toch ja kon zeggen tegen jurk 3😍
En wat bleek achteraf, het was de jurk van mijn favoriete foto☺️

En voor de bruidjes to be, geen zorgen om een toilet bezoekje, dat kan zelfs met een jurk met meerdere lagen en lange sleep🤣🙈

10101

Onze dag was 14-06-2019. Het was de meest mooie dag ooit! Heel erg bedankt voor jullie hulp.

10101

Wat heb ik een lieve reacties gehad en wat stond de jurk me mooi!

Heel erg bedankt voor de hulp en service!

Kelly Baarda – de Jong

10101

Wat hebben wij vorige week een geweldige dag gehad.
En wat heb ik gestraald in mijn geweldig mooie jurk!

Dankjullie wel dat mijn droomjurk bij jullie verstopt was en ik deze heb kunnen vinden!
Liefs iris Besems-noy

10101

14 juni hebben wij een fantastische dag gehad.Super bedankt voor de geweldige service!

10101

Dames, wij hebben een wereldse dag gehad en wat hebben wij ons goed en mooi gevoeld in onze bruidskleding. Dank je wel voor jullie goede raadgeving inzet en inzicht…iedereen was onder de indruk hoe mooi wij eruit zagen en wij zelf waren mede door de kleding een stralend paar….dank jullie wel Sylvia en Fietje

10101

“Ik stapte de winkel binnen met een duidelijk beeld van wat ik dacht dat ik wilde. Het bleek echter niet zo eenvoudig. Daisy heeft me tijdens deze achtbaan van emoties geweldig geholpen bij het vinden van mijn droomjurk!

Ook de aangepaste dichte rug is geweldig. Complimenten voor de coupeuse!

Op 22 juni 2019 zijn we getrouwd en wat was het een prachtige dag! Ik heb veel complimenten gekregen dat de jurk helemaal bij mij past. Een mooi compliment om te krijgen, toch?!”

10101

Bedankt! Bij jullie de perfect dress gekocht voor een fantastische dag.
Bedankt voor de goede hulp en het passend maken.

10101

allo lieve mensen van Bruidshuis Diana.

Wat heb ik een onvergetelijke dag gehad met mijn prachtige jurk. Alle clichés zijn waar. Een dag waar zoveel voorbereiding in gaat zitten maar ook zo snel voorbij vliegt. Het leek wel een sprookje. De mooiste dag van ons leven in de mooiste jurk voor mij. Wat heb ik veel complimenten gehad!

10101

Wij zijn 18 juni getrouwd in het prachtige land Italie, stadje Fano, en hebben heel erg genoten. Super blij met de keuze van de jurk en iedereen vond de jurk fantastisch. . Super bedankt voor de goede service!

10101
Pink Lemon Cards