‘If you want to say it with flowers, a single rose says, I’m cheap’

Ja, bloemen zijn duur, daarom bedenk ik graag (floral) designs waarbij we (bloem) stukken maken die tijdens de dag verplaatst kunnen worden zodat elk ‘onderdeel’ van jullie prachtige dag voorzien zal zijn van bloemen!

Natuurlijk is elke bruiloft anders en dat wil ik ook graag laten zien in mijn bloemwerk & styling. Iedereen wilt een bruiloft zoals die eruit ziet op een Pinterest plaatje. Maar ik durf te zeggen dat ik je daar ook echt mee kan helpen!

Mijn stijl omschrijf ik het beste als romantisch, chic, modern maar ook boho is mij niet vreemd.

Ik werk met hoogwaardige producten zoals bloemen van VIP rozen, Parfum Flower Company en prachtige zijden linten van La lettre (neem zeker een kijkje op hun instagram pagina’s voor inspiratie op te doen).

Wil je meer weten over unieke (floral) designs, styling mogelijkheden & onze werkwijze, Vraag vrijblijvend onze brochure aan dan kijken we daarna of we een match zijn… want mijn bloemwerk & styling is een weerspiegeling van mij als persoon. Zijn we geen match, absoluut geen probleem er zijn nog heel veel andere collega’s die jullie zeker kunnen en willen helpen!

Dus stuur een mailtje, appje of bel me eventjes want ik stuur je graag de brochure en wie weet tot snel tijdens een kennismakingsgesprek want ik denk graag met jullie mee om het maximale uit je budget te halen!

4 Ervaringen

10101

Afgelopen jaar hebben wij een prachtige shoot mogen doen samen. Zij is niet alleen fantastisch in haar bloemwerk, zij deelt ook tips, denkt mee, is behulpzaam, is mega goed in alles plannen en regelen en is een fijn persoon om om je heen te hebben. Ze houdt het overzicht en de rust. Ze maakt fantastisch mooie bloemstukken en alles paste perfect bij elkaar. Kortom, fijn om mee samen te werken. Hopelijk gaan we dat nog veel vaker doen de komende jaren.

10101

1 woord: Fantastisch! Wat zijn we blij dat je onze dag nog iets mooier hebt gemaakt dan dat het al was. Zonder al te veel te zeggen wist je precies wat wij mooi vinden. We hebben jou je gang laten gaan om ons te verrassen. Dit was boven onze verwachting. Super communicatie, goed geregeld en bedankt voor het meedenken. Een aanrader!! Groetjes Joris en Linda (getrouwd 06-05-22)

10101

Hi Debby! Thank you so much. The flowers were gorgeous, we received many compliments by our guests and also the staff at the venue! I will add a shout out story in Instagram because you were an absolute pleasure to work with!! Thank you once again ????

Tessa & Dean

10101

Zeer creatief en vol met ideën/oplossingen. Zij weten een locatie precies dat extra te geven die nodig is. Daarbij worden geen bochten afgesneden. De inzet is bijzonder en de samenwerking bijzonder prettig.

Demali Creations
Beste Max & Sara, Wat was het een feestje om deel te mogen zijn van jullie speciale dag. Jullie hebben jullie thuis omgetoverd tot een prachtige locatie! Het was zo fijn om jullie vertrouwen te hebben en dat ik de vrije hand had wat betreft het bloemwerk. Ik wens jullie nog al het geluk toe en heel veel liefde! Liefs Debby
08-12-22
Pink Lemon Cards