‘Laat ons jullie unieke verhaal vertellen’

Elke bruiloft is anders en dat wil ik ook graag laten zien in mijn bloemwerk & styling. Ik help je graag bij het vertellen van jullie unieke verhaal. Mijn stijl omschrijf ik het beste als romantisch, chic, modern maar ook boho is mij niet vreemd.

Ik werk met hoogwaardige producten zoals bloemen van VIP rozen, Parfum Flower Company en prachtige zijden linten van La lettre.

Maar om jullie vanaf het begin een beeld te geven van kosten voor bruidsbloemwerk en/of styling heb ik speciale Floraldesigns samengesteld met de favoriete items op een bruiloft en vind je ook een vanaf prijs op de website voor styling. Zo kun je in een oogopslag zien, welke items we aanbieden en wat de kosten zijn. Ook kun je op basis daarvan een uiteindelijke budget bepalen. Maar elke bruiloft is maatwerk en alles zal worden aangepast op jullie thema/wensen.

Wil je meer weten over unieke floraldesigns, styling mogelijkheden & onze werkwijze, Bezoek onze website www.demali.nl of stuur een mail naar info@demali.nl en ontvang vrijblijvend onze brochure. Bellen of appen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Ik hoop jullie snel te kunnen ontmoeten!

1 Ervaringen

10101

Zeer creatief en vol met ideën/oplossingen. Zij weten een locatie precies dat extra te geven die nodig is. Daarbij worden geen bochten afgesneden. De inzet is bijzonder en de samenwerking bijzonder prettig.

Pink Lemon Cards