Deining aan Zee is de meest relaxte plek voor de belangrijkste dag van je leven!
Het ja-woord geven met je voeten in het zand, omringd door familie en vrienden en verzorgd door mensen die het een uitdaging vinden om jullie verwachtingen te overtreffen! Bij Deining zorgen wij ervoor dat de mooiste dag van jullie leven vlekkeloos verloopt. Het enige wat jullie moeten doen is van elkaar genieten…en ja zeggen!

Wat kunnen jullie verwachten als jullie gaan trouwen bij Deining?
Deining is een prachtige, laid back locatie direct aan zee. Onze zaal met uitzicht op zee staat exclusief tot jullie beschikking om het feest van jullie leven te organiseren. Doe je ogen dicht en stel je voor….

… Het warme zonnetje op jullie schouders tijdens de trouwceremonie…
… Het geluid van de zee tijdens een overheerlijke Beach BBQ waar jullie samen met vrienden en familie van aan het genieten zijn…
… Een roze lucht tijdens de zonsondergang terwijl je je bruidsschoenen verwisselt voor slippers om de sterren van de hemel te dansen tijdens jullie feest…
… De vuurkorven op het terras die romantisch branden wanneer jullie moe, maar voldaan afscheid nemen van jullie gasten…

En… de geur van het strand en croissantjes als je de volgende ochtend wakker wordt in onze bruidssuite…!!!!

Live in the sunshine
Wij gaan altijd uit van mooi weer en een trouwceremonie op het strand. Helaas schijnt de zon niet elke dag in Castricum aan Zee. Maar ook als het weer tegen zit, zorgen wij voor een waanzinnige ceremonie opstelling in ons paviljoen. Inclusief uitzicht op zee!

Winterbruiloft
Trouwen aan zee is écht niet alleen weggelegd voor de zomermaanden. Het strand is juist in de winter een magische en bijzondere plek om jullie mooiste dag te vieren. Denk aan het knisperende haardvuur, de warme schapenvachtjes en een goed glas rode wijn terwijl de golven hard neerslaan op het strand… gaaf!!!

In de winter trouw je in onze Ibiza Zaal, met direct uitzicht op zee. Natuurlijk zorgen vele lichtjes en de vuurkorven op het terras voor dat knusse, warme strandsfeertje wanneer je naar buiten kijkt. In de winterperiode beleef je echt het privé gevoel op het strand. Hoe exclusief wil je het hebben?

De Beach Lodge, de meest unieke bruidssuite van Nederland!
Een uniek pareltje aan de Noordzeekust, een plek zoals onze Beach Lodge vind je nergens. Deze fantastische bruidssuite staat de hele dag tot jullie beschikking. Zo heb je een fijne plek om je tijdens de dag even terug te trekken. De lodge beschikt over een kingsize bed, een keukenblok, luxe bad en toilet. De volgende ochtend komen wij jullie een heerlijk bruidsontbijt brengen, zodat jullie op het privé terras samen kunnen nagenieten van jullie waanzinnige huwelijksdag.

Nieuwsgierig geworden?
Wij helpen jullie graag om van jullie dag een groot succes te maken. Neem contact met ons op en dan bespreken we graag samen met jullie de mogelijkheden.

1 Ervaringen

10101
Pink Lemon Cards