Hi, Ik ben Mariska,

Sinds Juli’17 trotse eigenaresse van Definitely Yes. Gediplomeerd Wedding & Event planner.

Plannen & organiseren, regelen, alle verwachtingen overtreffen & het onmogelijke waarmaken om iemand zijn dromen te laten uitkomen, dit is wat ik het aller leukste vindt om te doen, dit is waar mijn passie ligt!

Waar andere mensen voor passen, zijn dat precies de dingen waar ik van geniet, deadlines halen, perfectioneren tot in de kleinste details en werkdruk. Ik vind het heerlijk om te rennen en vliegen.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik andere mensen een mooie dag kan bezorgen & zorgeloos kan laten genieten!
Daarbij staat service bij mij hoog in het vaandel, niets is te gek of teveel gevraagd. Daar waar andere bedrijven stoppen, gaat Definitely Yes nog een stapje verder!

”Rijk, door van een passie je werk te kunnen maken”

Nieuwsgierig of ik iets voor je kan betekenen? Neem gerust contact op!

9 Ervaringen

10101

Een geweldige en fijne samenwerking gehad met Mariska van Definitely Yes, ik zelf ben visagiste/haarstyliste en samen met deze geweldige wedding planner hebben we een super mooie bruiloft ervan kunnen maken!!

10101

Als je op zoek bent naar iemand die er echt voor kan zorgen dat je optimaal kunt genieten, zit je bij Mariska goed. Wij hebben nergens aan hoeven denken, alles was perfect en tot in de kleinste details geregeld. Maris, nogmaals bedankt.. Het was voor ons de mooiste dag en vele malen mooier dan wij hadden durven dromen!

10101

Ze is een Topper die gaat voor het beste.

10101

Mariska van Definitely Yes is een super lieve meid en een absolute aanrader voor alle toekomstige bruidsparen. Naast professioneel is Mariska ook nog eens ontzettend lief en denkt ze graag mee!

10101

Tijdens een bruiloft van een familie lid heb ik ken is gemaakt met de kwaliteiten van Mariska. Mariska heeft voornamelijk achter de schermen zoveel werk verricht dat de gehele dag zo goed als vlekkeloos is verlopen.

Alles was tot in de puntjes geregeld en niets was te gek of te veel moeite voor Mariska.

De bruid en bruidegom werden volledig ontzien, er werd voor ze meegedacht waardoor zij en wij als familie konden genieten van deze geweldige dag.

Mariska, nogmaals bedankt en je weet het bij mijn eigen bruiloft weet ik je te vinden.

10101

Onlangs samen met Mariska gewerkt aan een Styled shoot. Een spontane, frisse meid met leuke ideeën. Ik kan haar dan ook zeker aanbevelen!

10101

Mariska is allereerst een harde werker die weet wat ze doet. Verder is ze een super tof mens om mee te werken waar je ontzettend mee kan lachen.
Wil je een professioneel iemand dan moet je zeker gaan voor Mariska.

10101

We hebben urenlang gezocht naar een mooie flowerwall maar veel leken niet betrouwbaar, veel te duur of niet mooi genoeg.

Wij kwamen gelukkig Definitely Yes tegen, prachtige flowerwall, bedrijf met KvK-nummer (toch wel fijn na een hoop zonder), Mariska reageerde altijd super snel, is super vriendelijk en de deal was snel gemaakt.

Deze flowerwall is echt prachtig. Het heeft op onze bruiloft zoveel toegevoegd aan de ceremonie en bij de photobooth.

Echt, als je zoekt naar mooie decoratie, doe het!! Het is het meer dan waard!

10101

Mariska van Definitely Yes is een topper! Zij denkt super mee, komt met suggesties waar je zelf nog niet aan hebt gedacht en heeft aan een half woord genoeg. We hebben haar ingehuurd als weddingstylist en professionele ceremoniemeester en ze heeft ons veel werk uit handen genomen, waarbij ze onze wensen nooit uit het oog verloor. We zouden haar iedereen aanraden!

Martijn & Genevieve

Pink Lemon Cards