Gefeliciteerd! Tijd voor een feestje dus!

Of jullie het nou heel groot of juist heel klein en intiem willen vieren, bij Definitely Yes zijn jullie aan het goede adres. Wij spelen in op jullie wensen en zullen er alles aan doen om dromen werkelijkheid te laten worden!

Alles is mogelijk, niets is ons te gek, dus willen jullie een bruiloft anders dan anders? Een bruiloft met een echt WAUW effect? Kom maar op! Van out of de box thema tot klein budget, grote wensen, tot feesten en bruiloften van bekende Nederlanders, we did it all &nd loved it all!

Definitely Yes is opgericht door gediplomeerd weddingplanner Mariska van der Meer.
Werkzaam door heel Nederland & destination weddings over de hele wereld!

Eerlijkheid en transparantie staan bij mij voor op. Geen nacalculatie maar duidelijke prijzen en afspraken. Elke bruiloft is weer een nieuwe prachtige opdracht op maat. Samen kijken we naar de mogelijkheden en maak ik een geheel binnen jullie budget passende offerte.

Benieuwd of Definitely Yes nog beschikbaar is op jullie trouwdatum? Neem dan snel contact op via www.definitelyyes.nl en vraag naar de mogelijkheden!

– Award winning Weddingplanner

26 Ervaringen

10101

Mariska was voor ons de perfecte weddingplanner. Meedenkend en flexibel, zeker in de rare coronatijd waar we een aantal keer onze bruiloft moesten aanpassen. Op de dag zelf heeft ze ons alles uit handen genomen zodat wij optimaal konden genieten van onze dag.

10101

Mariska heeft ons geholpen met het organiseren met onze droom bruiloft. Zeg je weddingplanner dan zeg je Mariska. Ze is heel makkelijk in de omgang waardoor je het gevoel hebt met een vriendin te praten. Hierdoor durf je ook echt je grootste zorgen met haar te delen, wij hadden een loactie die niet heel meewerkend was waardoor en veel discussie waren tot zelfs 2 weken voor de datum. Gelukkig springt Mariska in wanneer het nodig is en neemt de hele communicatie over. Ze zoekt alles tot in detail uit en hierdoor hebben wij onze droom bruiloft op de geplande datum en hoe wij het wilde kunnen vieren. Wij zijn onwijs blij dat wij Mariska als onze weddingplanner hadden. We raden iedereen die gaat trouwen Mariska en haar team aan!”

10101

Mariska heeft ons tijdens de voorbereidingen van onze bruiloft enorm geholpen! Ze heeft alles uit handen genomen en ervoor gezorgd dat wij een fantastische dag hadden! Op de momenten dat ik dan wel enige stress ervaarde (wat overigens door mezelf kwam) stelde Mariska mij gelijk gerust! Mariska is een super leuke vrouw! Hierdoor voelde het voor ons alsof we gewoon met een goede vriendin aan het samenwerken waren wat super fijn is! Lieve Mariska, bedankt voor alles! Liefs, Ronaldo & Isabelle

10101

Zeer tevreden over het gehele proces met Mariska, zeer vakbekwaam, professioneel, maar ook lekker zichzelf. Heeft onwijs veel uit handen genomen van mijn man en mij, daar waar wij beiden een vrij druk bestaan hebben. Ze heeft het ons makkelijk gemaakt, en af en toe gezorgd voor een pas op de plaats. Mooiste was om te zien hoe onze gasten met jou weg liepen op de dag zelf, alleen maar positieve reacties over jou en je team gehad. Dank, voor een onvergetelijke huwelijksdag.

10101

Mariska heeft alles voor ons opgevangen op het moment dat onze Italiaanse Bruiloft verplaatst moest worden naar een jaar later. De gehele samenwerking is vlekkeloos verlopen. Mariska is professioneel, weet van aanpakken en is onwijs creatief in het bedenken van iets nieuws of voor het bedenken van een oplossing.

Wil je iemand die verstand heeft van haar vak waar je ook nog eens een gezellige tijd mee hebt tijdens de voorbereidingen? Dan is Mariska van Definitely Yes zeker het adres waar je moet zijn.

10101

Mariska is een betrokken jonge dame met een frisse blik op het gebied van het inrichten van een bruiloft of evenement. Wil je echt een bijzondere en onvergetelijke dag die tot in de puntjes is verzorgd én waarbij je zelf nergens naar om hoeft te kijken? Dan zou ik iedereen aanraden om Definetely Yes in te schakelen!

10101

Wat een geweldig bedrijf! Ze zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is! Heel vriendelijk en spontaan!

10101

Onlangs in aanmerking gekomen met Mariska van Definitely Yes. Vanaf moment 1 waren wij overtuigd door haar enthousiasme en tegelijkertijd haar professionaliteit. Waar wij toch best wel twijfelde over het inhuren van een Weddingplanner, was die twijfel na het kennismakingsgesprek volledig verdwenen. Mariska neemt enorm veel uit handen en voelt onze wensen feilloos aan. Laat niets aan het toeval over, reageert snel en komt met onwijs leuke ideeën en handige tips voor het bewaken en opstellen van een budgetplan. Ik weet zeker dat onze dag dankzij Mariska een echte droomdag gaat worden! Wij kijken er naar uit!

10101

Wat ’n toppertje ben je. We zagen door de bomen ff t bos niet meer en dankzij Mariska kunnen we nu met een gerust hart de laatste 11 dagen aftellen tot onze trouw. Wij hebben t save the wedding arrangement gedaan, nou en of ze dat heeft voltooid, thank you forever!

van der Meer Mariska
Dank jullie wel voor het vertrouwen en de leuke opdracht!
24-12-19
10101

Mariska is een jonge onderneemster waar het enthousiasme vanaf spat. Ze denkt graag mee over de mogelijkheden en is op een breed sociaal platform actief. Dit zie je terug in haar werk. Ze is op de hoogte van alle nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van trouwen en ondernemen.

Of je Mariska alles in handen kunt geven?
Definetely Yes!!

van der Meer Mariska
Dank je wel Kevin!
24-12-19
10101

Mariska is een collega weddingplanner en een topper in wat ze doet! Van het regelen van de mooiste bruiloften tot het verhuren van o.a. haar prachtige flowerwall. Leuke meid om mee samen te werken en wat een ambitie! Ik raad Mariska zeker aan wanneer ik een dubbele boeking heb!

10101

Ik heb onlangs met Mariska voor een styled wedding shoot samengewerkt en haar enthousiasme en passie straalde er vanaf. Ze is een kei in dingen regelen en organiseren. Ze is heel professioneel en heeft ook zeker een gevoel voor styling. Ze had een prachtige flowerwall bij zich waar het bruidspaar voor stond te stralen. Mariska is echt een topper in haar vak, maar ook als mens!

10101

Mariska is echt een lieve meid denkt graag met je mee en je merkt ook aan haar dat ze 100% achter haar vak staat!!!! echt een aanrader!

van der Meer Mariska
Wat lief, dank je wel! & dank voor het vertrouwen en de leuke opdracht!
06-09-19
10101

Een vakbekwame vrouw met gevoel voor het vak. Denkt met de klant mee. Dat is erg fijn!

van der Meer Mariska
Bedankt voor dit mooie compliment!
06-09-19
10101

Voor onze bruiloft (met feest in IJsland) zijn we bij Mariska terecht gekomen. Wij wisten totaal niet waar te beginnen maar Mariska heeft al onze zorgen weg genomen, ze is vakkundig, lief, en heeft zeer creatieve, vernieuwende ideeën. Ook met al onze eigen ideeën denkt ze mee en heeft ze gelijk tips en tricks om het allemaal nog mooier te maken. Wij hebben de eerste samenwerking met Mariska als zeer positief ervaren en zijn nu hard aan het sparen om onze droombruiloft waar te maken. Door Mariska weet ik nu zeker dat dat helemaal gaat lukken!

van der Meer Mariska
We gaan er een prachtige bruiloft van maken! Bedankt voor deze waanzinnige opdracht en het vertrouwen!
06-09-19
10101

Voor onze bruiloft (met feest in IJsland) zijn we bij Mariska terecht gekomen. Wij wisten totaal niet waar te beginnen maar Mariska heeft al onze zorgen weg genomen, ze is vakkundig, lief, en heeft zeer creatieve, vernieuwende ideeën. Ook met al onze eigen ideeën denkt ze mee en heeft ze gelijk tips en tricks om het allemaal nog mooier te maken. Wij hebben de eerste samenwerking met Mariska als zeer positief ervaren en zijn nu hard aan het sparen om onze droombruiloft waar te maken. Door Mariska weet ik nu zeker dat dat helemaal gaat lukken!

10101

Wat ’n toppertje ben je. We zagen door de bomen ff t bos niet meer en dankzij Mariska konden we met een gerust hart de laatste 11 dagen aftellen tot onze trouw. Wij hebben t save the wedding arrangement gedaan, nou en of ze dat heeft voltooid, thank you forever!

van der Meer Mariska
Dank jullie wel! Blij dat ik jullie heb kunnen helpen, en de resterende dagen naar jullie bruiloft een stuk minder stressvol heb kunnen maken!
06-09-19
10101

Een geweldige en fijne samenwerking gehad met Mariska van Definitely Yes, ik zelf ben visagiste/haarstyliste en samen met deze geweldige wedding planner hebben we een super mooie bruiloft ervan kunnen maken!!

van der Meer Mariska
Jij ook bedankt voor de leuke samenwerking! Het was een geweldige dag, Wie weet tot de volgende bruiloft!
06-09-19
10101

Als je op zoek bent naar iemand die er echt voor kan zorgen dat je optimaal kunt genieten, zit je bij Mariska goed. Wij hebben nergens aan hoeven denken, alles was perfect en tot in de kleinste details geregeld. Maris, nogmaals bedankt.. Het was voor ons de mooiste dag en vele malen mooier dan wij hadden durven dromen!

van der Meer Mariska
Dank jullie wel! Voor de prachtige opdracht, het vertrouwen en jullie lieve woorden!
06-09-19
10101

Ze is een Topper die gaat voor het beste.

van der Meer Mariska
Dank je wel!
06-09-19
10101

Mariska van Definitely Yes is een super lieve meid en een absolute aanrader voor alle toekomstige bruidsparen. Naast professioneel is Mariska ook nog eens ontzettend lief en denkt ze graag mee!

10101

Tijdens een bruiloft van een familie lid heb ik ken is gemaakt met de kwaliteiten van Mariska. Mariska heeft voornamelijk achter de schermen zoveel werk verricht dat de gehele dag zo goed als vlekkeloos is verlopen.

Alles was tot in de puntjes geregeld en niets was te gek of te veel moeite voor Mariska.

De bruid en bruidegom werden volledig ontzien, er werd voor ze meegedacht waardoor zij en wij als familie konden genieten van deze geweldige dag.

Mariska, nogmaals bedankt en je weet het bij mijn eigen bruiloft weet ik je te vinden.

10101

Onlangs samen met Mariska gewerkt aan een Styled shoot. Een spontane, frisse meid met leuke ideeën. Ik kan haar dan ook zeker aanbevelen!

10101

Mariska is allereerst een harde werker die weet wat ze doet. Verder is ze een super tof mens om mee te werken waar je ontzettend mee kan lachen.
Wil je een professioneel iemand dan moet je zeker gaan voor Mariska.

10101

We hebben urenlang gezocht naar een mooie flowerwall maar veel leken niet betrouwbaar, veel te duur of niet mooi genoeg.

Wij kwamen gelukkig Definitely Yes tegen, prachtige flowerwall, bedrijf met KvK-nummer (toch wel fijn na een hoop zonder), Mariska reageerde altijd super snel, is super vriendelijk en de deal was snel gemaakt.

Deze flowerwall is echt prachtig. Het heeft op onze bruiloft zoveel toegevoegd aan de ceremonie en bij de photobooth.

Echt, als je zoekt naar mooie decoratie, doe het!! Het is het meer dan waard!

10101

Mariska van Definitely Yes is een topper! Zij denkt super mee, komt met suggesties waar je zelf nog niet aan hebt gedacht en heeft aan een half woord genoeg. We hebben haar ingehuurd als weddingstylist en professionele ceremoniemeester en ze heeft ons veel werk uit handen genomen, waarbij ze onze wensen nooit uit het oog verloor. We zouden haar iedereen aanraden!

Martijn & Genevieve

Pink Lemon Cards