Mijn naam is Anita Hess.

Ik ben beëdigd trouwambtenaar / ceremonieel /zelfstandig trouwambtenaar afgekort BABS
Op de vraag of ik dit altijd al heb willen doen zeg ik volmondig JA!
Ik heb besloten om, na bijna 30 jaar vliegen als stewardess bij de KLM, iets anders te gaan doen. Waarom? Ik heb gewoon iets met bruiloften, vind het prachtig en een eer het verhaal van jullie liefde te vertellen en doe dat dan ook met passie

Ik weet zeker dat ik jullie ceremonie leuk, vlot en luchtig zal voltrekken met een ‘chique’ accent.
Ik hoop als jullie BABS een bijzondere rol te mogen spelen op de mooiste en belangrijkste dag van jullie leven en dat ik, naar ieders eigen wijze en wensen op een onvergetelijke, mooie, blije, humorvolle en niet te vergeten romantische manier jullie huwelijk mag voltrekken.
Maak de keuze voor jullie BABS, trouwambtenaar met jullie hart, zoals jullie voor elkaar ook gedaan hebben.????

40 Ervaringen

10101

Na onze eerste kennismaking op de open dag op onze trouwlocatie wisten we het.
Dit wordt onze babs !!! Anita is een superlieve vrouw die precies weet hoe ze een ceremonie kan volpraten op een eigentijdse en losse manier.
Geen chagrijnige opgedrongen ambtenaar die door de gemeente is gestuurd maar een goedlachse topvrouw met passievol haar vak.
Het was een topdag, mede dankzij Anita !!!

10101

Na onze eerste kennismaking op de open dag op onze trouwlocatie wisten we het.
Dit wordt onze babs !!! Anita is een superlieve vrouw die precies weet hoe ze een ceremonie kan volpraten op een eigentijdse en losse manier.
Geen chagrijnige opgedrongen ambtenaar die door de gemeente is gestuurd maar een goedlachse topvrouw met passievol haar vak.
Het was een topdag, mede dankzij Anita !!!

10101

Anita is een super lieve, warme en betrokken vrouw. Ze steekt veel tijd en moeite in haar werk. Wilt je echt leren kennen. Ze is heel lief voor onze kinderen geweest en heeft ze betrokken bij de ceremonie. Ze heeft onze ceremonie prachtig verwoord, een herinnering om nooit meer te vergeten. Iedereen verdiend een BABS zoals Anita, ze heeft een speciaal plekje in ons hart ! 💜

10101

Onze Weddingdiva. Prachtige vrouw met zo’n positieve uitstraling.
Super sociaal en mengt zich dus lekker tussen de gasten waardoor ze er eigelijk zelf 1 wordt! Als Babs fantastisch maar uberhaubt dus gewoon een gezellige toevoeging aan je bruiloft. Doen!

10101

Deze Weddingdiva – Anita is echt een super trouwambtenaar.! Door van te voren uitvoerig met ons te praten en goed te luisteren had ze echt een heel mooi en persoonlijk verhaal tijdens ons huwelijk. Er was ruimte voor een lach en voor een traan en sloot perfect aan bij ons en onze dag. Ook had ze goede tips voor ons voor tijdens de ceremonie en kon zelfs windkracht 7 aan de Grevelingen haar niet van haar stuk brengen. Wij kunnen iedereen die wil trouwen Anita van harte aanbevelen!

10101

Topvrouw 😘

10101

Wat hebben wij dankzij Anita een fijne, passende ceremonie gehad! Bij de eerste kennismaking voelden wij de warmte, eigenheid en vriendelijkheid al. Het intakegesprek was heerlijk informeel tijdens een lunch.
De heel toespraak was op maat gemaakt met alle verzamelde input, de tie-the-knot begeleidde zij mooi en ook met de ‘omkoopkoekjes’ voor onze ringdrager wist zij raad.

Wij kijken terug op een fantastische dag vol liefde en warmte en wensen elk bruidspaar zo’n BABS.

Goedzo knul!

Veel liefs,
Eric & Sylvia

10101

In 2022 heeft Anita onze trouwceremonie in het gemeentehuis begeleid. We hadden een eenvoudige bruiloft, maar dankzij het sprankelende enthousiaste karakter van Anita was het echt een feestje! Anita heeft ons liefdesverhaal mooi verwoord en er was ruimte voor humor. Dat hebben wij erg gewaardeerd. Ook werden gasten betrokken bij de ceremonie (na overleg met ons) waardoor het een leuke dynamische ceremonie was. Absoluut niet statisch.

10101

Anita heeft met passie en enthousiasme ons verhaal weten te vertellen. Met leuke toevoegingen van onze naasten en haarzelf. Veel gasten vonden haar een ontzettend leuke en eigentijdse babs!

10101

Wat een onvergetelijk dag was het op 23 september 2023. Anita was onze Babs en wat heeft ze ons verhaal mooi verteld. Super leuk met veel humor. Ze is erg toegewijd en je ziet dat ze dit werk met heel veel liefde doet. Heel veel dank het was prachtig onze ceremonie ????

10101

23-9-23, onze trouwdag was mede dankzij Anita, Onze Wedding Diva een dag om nooit te vergeten! De toewijding, passie, de positieve energie, oprechte belangstelling, betrokkenheid, liefde, de goede adviezen, het mee denken, de lach en traan die we voelden tijdens ons voorgesprek gesprek hebben onze gasten tijdens de ceremonie ook gevoeld. Het klopte allemaal. Wij zullen mede dankzij Anita nog lang nagenieten van onze mooie dag! Dankjewel lieve Anita! ????

10101

23-9-23, onze trouwdag was mede dankzij Anita, Onze Wedding Diva een dag om nooit te vergeten! De toewijding, passie, de positieve energie, oprechte belangstelling, betrokkenheid, liefde, de goede adviezen, het mee denken, de lach en traan die we voelden tijdens ons voorgesprek gesprek hebben onze gasten tijdens de ceremonie ook gevoeld. Het klopte allemaal. Wij zullen mede dankzij Anita nog lang nagenieten van onze mooie dag! Dankjewel lieve Anita! ????

10101

We wilden een vlotte spontane bruiloft, bij Anita zaten we daar zeker voor bij het juiste adres! We hebben echt genoten van onze ceremonie. Ons verhaal werd verteld met een lach, traan en af en toe een grapje om het ijs te breken, wij konden niet meer wensen! Na een gesprek van ongeveer een uur, contact met onze getuigen en ons apart heeft Anita ons verhaal gemaakt. Anita bedankt voor deze onvergetelijke dag!????

10101

Een babs kan je trouwdag maken en breken.
Wij hebben met anita zoveel geluk gehad.
Na een intake gesprek van een uur bij ons thuis wat echt voorbij vloog heeft anita er echt een super verhaal van gemaakt.
Zelfs na het onwel worden van mijn schoonmoeder wist ze de draad weer op te pakken en iedereen gerust te stellen.. Respect!
Ik kan iedereen anita aanraden, echt de leukste liefste en spontaanste babs die er is. 100%!!!

10101

De zoektocht naar de leukste babs was makkelijk voor ons, vanaf het eerste contact voelde Anita als eigen. Ze paste qua persoon zo bij ons, het contact was zo fijn en warm en ook het gesprek bij ons thuis was heel fijn en gezellig. Van de ceremonie maakte Anita een prachtig moment om nooit te vergeten, het zat zo mooi in elkaar met alle punten waar wij in het gesprek met haar over hadden gesproken. Heel knap!
Dus ben je op zoek, naar de leukste, liefste babs die jullie verhaal kan vertellen met een lach en een traan, waar de liefde vanaf spat…zoek niet verder, want je hebt haar gevonden! De Wedding Diva is all you need!

10101

Anita is een erg leuke en spontane dame, ze gaf ons meteen een vertrouwd gevoel. Echt een aanrader.

Ze luisterde goed naar onze wensen en dacht mee met ons om de ceremonie nog specialer te maken.

De kinderen heeft ze op een leuke speelse manier betrokken, waardoor het allemaal soepel verliep.

Al met al heeft ze ons erg verrast en het was een dag om niet te vergeten.

Nogmaals bedankt “anita”

10101

Het was een top ervaring met Anita. Een echte aanrader voor een gezellige en losse ceremonie!

10101

Wat ben je een ontzettend leuke vrouw Anita!
Mede dankzij jouw mooie woorden en fijne aanwezigheid heb jij ons een prachtige ceremonie gegeven.
Je hebt goed tijdens ons kennismakingsgesprek geluisterd en alle leuke dingen kwamen tijdens de ceremonie terug.
Onze kinderen zijn helemaal betrokken en hebben zelfs de eer gehad om met het hamertje te mogen slaan.

Voor iedereen die dit leest: Wil je een leuke, mooie en humoristische ceremonie waar een lach en een traan mogelijk is? Neem Anita Hess!!

@Anita; nogmaals bedankt en je bent een topper!

Liefs,
Erik en Cynthia

10101

Super genoten van hoe Anita ons huwelijk voltrokken heeft. Heerlijk spontane vrouw die oprecht luistert naar je verhaal en dit op een goede manier kan overbrengen op de gasten (en het bruidspaar ;))! Met een flinke vleug humor hier en daar, zodat er lekker gelachen kan worden. Dat mag ook wel op zo een prachtige dag. Anita maakt het nog een stukje specialer en niet alleen wij maar ook veel van de gasten waren vol lof over hoe leuk Anita de ceremonie leidde. Bedankt topper!

10101

Anita is een onwijs warm en gezellig persoon bij wie je je gelijk thuis voelt. Tijdens het gesprek voorafgaand is ze oprecht geïnteresseerd, stelt veel vragen, luistert goed en verzamelt ook informatie via de getuigen. Vervolgens maakt ze er een geweldig verhaal van! Alle gasten hingen aan haar lippen. Tijdens een ceremonie met Anita verveel je je geen moment! ????????

10101

De eerste kennismaking met Anita voelden we allebei direct een klik. Ze was enthousiast, spontaan en had oog (en oor) voor ons verhaal. Daarna heeft ze ons individueel gevraagd om fijne eigenschappen van elkaar door te sturen, dit was een erg leuke toevoeging aan de ceremonie. Ze heeft ook de moeders en wat vrienden benaderd om het verhaal compleet te maken.

Tijdens de ceremonie zelf hebben we alleen maar genoten van het verhaal van Anita. Ze vertelde het met veel enthousiasme, de gasten en wij zijn er erg enthousiast over.

10101

Anita is een en fantastisch leuke Trouwambtenaar die de tijd voor je neemt en ervoor zorgt dat de ceremonie er eentje is om nooit te vergeten, voor zowel ons als voor onze gasten!

10101

Trouwambtenaar Anita – Een Onvergetelijke Ceremonie op het Strand in Vlissingen.
Onze trouwdag op het prachtige strand van Vlissingen zal voor altijd in ons geheugen gegrift blijven, en dat is grotendeels te danken aan de ongelooflijke bijdrage van trouwambtenaar Anita. Vanaf het allereerste moment dat we met haar in contact kwamen, voelden we een sterke connectie en wisten we dat ze de perfecte persoon was om onze huwelijksceremonie uniek en bijzonder te maken.
Anita verraste ons vanaf het begin met haar warme persoonlijkheid en enthousiasme. Ze was niet alleen professioneel, maar ze straalde ook een oprechte passie uit voor haar werk, wat onze keuze voor haar als trouwambtenaar des te gemakkelijker maakte. Ze luisterde aandachtig naar ons liefdesverhaal en zorgde ervoor dat de ceremonie echt persoonlijk en betekenisvol was.
Wat Anita echter echt onderscheidde op onze trouwdag was haar spontaniteit en bereidheid om die extra mijl te gaan om de ceremonie speciaal te maken. Het moment dat Anita met blote voeten naast ons stond (haar hakken waren niet helemaal geschikt voor het zand en zonder aarzelen verruilde ze haar nette schoeisel voor blote voeten) voelde magisch aan. Haar oprechte betrokkenheid en haar bereidheid om comfort op te offeren voor de perfecte ceremonie was echt ontroerend. Het was een bewijs van haar toewijding om onze dag onvergetelijk te maken.
Anita begeleidde de ceremonie met een vakkundige mix van sereniteit en vreugde. Haar woorden waren treffend en raakten ons diep in ons hart. Ze wist precies hoe ze de juiste sfeer moest creëren en ons en onze gasten in vervoering moest brengen.
Dankzij trouwambtenaar Anita is onze huwelijksceremonie op het strand van Vlissingen een herinnering geworden die we voor altijd zullen koesteren. Haar spontaniteit, warmte en toewijding aan haar werk hebben onze dag werkelijk betoverend gemaakt. We kunnen haar niet genoeg bedanken voor het delen van deze bijzondere dag met ons en voor het creëren van een ceremonie die boven al onze verwachtingen uitsteeg. Als je op zoek bent naar een trouwambtenaar die je dag uniek en onvergetelijk maakt, dan bevelen we Anita ten zeerste aan. Ze is echt een juweeltje.
Anita – bedankt!
Liefst,
Marinus en Iwona

10101

29 september 2021 heeft deze leuke babs ons geregistreerd als partners! En wat was dat een feestje! Alles wat wij wilde kon en ze betrok onze familie er bij wat deze dag nog mooier maakte! Door haar is deze dag en dag om nooit te vergeten ❤️

10101

Wij kennen elkaar al ruim 25 jaar, wat Anita wilt kan ze, en altijd met de juiste passie .
In mei Jl heeft ze vrienden van ons getrouwd ook echt in 1 woord geweldig,
Gaan jullie trouwen , kies dan zeker voor deze Power Vrouw .

Ga zo door Anita. ????????????????

10101

Wij waren heel blij met Anita! Ze gaf ons een vertrouwd gevoel. De ceremonie was precies zoals wij wilde.

10101

Wij hebben genoten van Anita als onze BABS, ze is een heerlijke, warme, eerlijke en fijne persoonlijkheid, luisterde goed naar onze verhalen, en heeft daar vervolgens een prachtige ceremonie van gemaakt! Door haar was onze ceremonie echt een groot succes, alle gasten vonden haar fantastisch! Wij zouden Anita aan iedereen aanraden!

10101

Wij hebben Anita leren kennen bij onze trouwlocatie in Zoetermeer. Wat een tof gesprek was dat om 5 minuten later tegen elkaar te zeggen wij hoeven niet meer verder te zoeken en willen Anita als trouwambtenaar. En daar hebben wij absoluut geen spijt van gehad! Een echte lieverd met gevoel voor humor, ruimdenkend en meedenkend met ons. Verwoord precies de woorden netjes die wij bedoelen over elkaar. Luistert naar wat je wilt, betrok de kleine van ons er goed bij en gaf haar ook het gevoel dat zij ging trouwen!!! Echt een topper is het!!!

10101

Op onze mooie dag 23.6.2023 was onze trouwambtenaar Anita! En wat een aanrader het begon al met het kennismakingsgesprek wat ontzettend relaxed was waardoor we meteen de volste vertrouwen in haar hadden! En dat bleek meer dan terrecht tijdens de ceremonie! Het was relaxed zoals we wilde maar ook mooi en emotioneel! Onwijs bedankt Anita voor alles ook voor het fijne contact! Liefs Ilse en Roland!

10101

Wat een topper die Anita! Met zoveel passie en liefde gaat ze te werk en zo persoonlijk. Vanaf moment één een klik. We zijn ontzettend blij dat Anita ons heeft getrouwd op onze prachtige locatie. Vol lof! Zoek je een lieve, enthousiaste en vooral persoonlijke BABS? Kies Anita!

10101

We hebben Anita leren kennen tijdens een open trouwlocatie dag. We voelde ons gelijk op ons gemak bij haar. Anita is een vrolijke, enthousiaste, meedenkende en liefdevolle Babs! Haar speech was treffend, vol humor en liefdevol. Ze brengt het vol overgave. Mede dankzij haar kijken we terug op een geslaagde ceremonie!!

10101

We hebben in elke ontmoeting erg veel lol gehad! Voelde vanaf het eerste moment vertrouwd en ze heeft er echt een geweldig verhaal van gemaakt tijdens onze ceremonie. Alle mooie, bijzondere en ook emotionele momenten kwamen aan bod, maar werden perfect met elkaar afgewisseld.
Communicatie met Anita loopt erg snel en soepel.

10101

Wij zijn onwijs blij en dankbaar dat Anita ons huwelijk heeft voltrokken.
Het contact liep vanaf moment één erg soepel en prettig.

Anita wat ben jij enthousiast, echt een topper!
Je doet je werk duidelijk met enorm veel passie en plezier.
Dankzij jou hebben wij een prachtige, intieme en persoonlijke ceremonie gehad op onze bruiloft.
Wij zijn nog aan het nagenieten van deze prachtige dag.

Wij kunnen Anita, aan ieder die een trouwambtenaar zoekt, voor 1000% aanraden!

Dank je wel lieve Anita.
Liefs, Karin en Shanice

10101

Anita is super vriendelijk en door haar enthousiasme maakt ze er echt een prachtige gelegenheid van. Wij zijn 10 september 2022 getrouwd en Anita was onze trouwambtenaar (BABS). Zo vriendelijk en hartelijk. Meerdere keren goed en gezellig contact gehad. Uiteindelijk een hele mooie ceremonie geworden! Waarvoor dank Anita!

Wij kunnen Anita dan ook heel erg aanbevelen als trouwambtenaar of BABS voor jullie huwelijk. Contact was vanaf het eerste moment al goed!

10101

TOP vrouw !

Wij hebben geen leukere trouwamtenaar kunnen wensen. Wij waren super blij met haar. Lekker veel humor, niet al te serieus precies zoals wij. Een top vrouw, super aardig en gezellig. 1 ding is zeker wij zouden haar voor geen ander trouwamtenaar willen veranderen !

♥️♥️♥️

10101

Anita kwam bij ons binnen en er was duidelijk meteen een klik, zo’n fijne warme vrouw waarbij je je veilig en op je gemak voelt.
Ze heeft er meer als alles aan gedaan om onze mooiste dag nog mooier te maken.
Zo fijn dat we haar zelfs gevraagd hebben om onze gender reveal Te doen.
Voor een ieder die een Babs zoekt,
We would choose her over and over again.
Dankjewel lieve Anita

Pink Lemon Cards