De Trouwcomponist ontwerpt muziek op maat voor speciale momenten tijdens jullie bruiloft!

De openingsdans, het oplopen tijdens de ceremonie, het ondertekenen van de akte, het ja-woord, of … waar jullie maar muziek bij willen hebben!
De muziek die gecomponeerd, gearrangeerd, gezongen en ingespeeld wordt is volledig op jullie als bruidspaar afgestemd. Van orkestraal en filmische muziek tot singer-songwriter, bijna alles is mogelijk. Ook maakt De Trouwcomponist muziek voor jullie trouwfilm, helemaal op maat gemaakt in samenwerking met jullie videograaf.
Willen jullie de muziek live laten uitvoeren door jullie bruiloftsband? De Trouwcomponist kan zorgen voor bladmuziek..

De Trouwcomponist heeft er zin in om jullie mooiste dag nog mooier te maken. Net als een fotoboek, maar dan met geluid: een muziekstuk speciaal voor jullie op maat gemaakt. Elke keer als jullie het muziekstuk opnieuw opzetten zijn jullie weer terug bij dát moment op jullie huwelijksdag. Een herinnering voor het leven!

6 Ervaringen

10101

Helemaal goed

10101

Heel persoonlijk en betrokken bij onze voorbereidingen. Handig dat één van de twee ook weddingplanner is. Echt ondersteboven van het resultaat. Tekst klopt, muziek klopt. Ons thema was film noir, de muziek klopte precies! Onze eigen soundtrack van ons huwelijk en hetzelfde onder onze trouwfilm. Het leek of we zo een film instapte. Dikke aanrader!

10101
10101

We nemen niet snel genoegen met op maat gemaakte producten of diensten, maar de Trouwcomponist ging tot het uiterste naadje. Een dag van tevoren konden we nog dingen laten aanpassen. We wisten eerst ook niet zo goed wat we wilden. Maar ook daar kan de Trouwcomponist prima bij helpen. Echt een aanrader!

Liefs,
Linda & Tom

10101

Voor onze eerste dans heeft de Trouwcomponist een prachtig muziekstuk gecomponeerd.

Mijn man wilde graag zijn vioolspel in het stuk en dat is gelukt. Het vioolspel kon opgenomen worden in hun eigen studio.

Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en onze beide muzieksmaken gecombineerd. Het paste ook goed bij ons middeleeuwse/ fantasy thema.

10101

Helemaal geweldig! Van A tot Z werden we betrokken bij het componeren en ze gingen door totdat het goed was. Ook nog een fantastische goodiebag gekregen. Nog bedankt voor het cadeautje!

Pink Lemon Cards