De Stijl Floral Design

wij zijn gespecialiseerd in bruidswerk, bruidsboeketten, corsages, bruidsmeisjes-boeketten, en verzorgen ook de hele aankleding van kerk en/of trouwlocatie

3 Ervaringen

10101

Het voorgesprek was erg prettig. Ik had geen idee wat ik wilde en ze hebben alle tijd voor mij genomen. Het eindresultaat van het boeket was echt heel erg mooi. Het was zelfs mooier dan ik in mijn hoofd had. We hebben ook de aankleding van onze bruiloft laten doen door De Stijl-Floral Design. Ook dit was erg mooi. Aan het einde van de avond waren er zelfs gasten die de bloemen uit de vaasjes hebben gehaald en mee naar huis hebben genomen. Zo mooi vonden mensen de bloemen. Kortom wij zijn zeer tevreden over De Stijl!

10101

Annemieke en haar team hebben onze bruiloft prachtig aangekleed met prachtige bloemen, een supermooi bruidsboeket en dito corsage! Bij het bespreken van de mogelijkheden en wensen wist Annemieke gelijk die bloemen te kiezen die bij onze smaak passen. Op de dag zelf werden het boeket en de corsage ruim op tijd afgeleverd, bij aankomst op de trouwlocatie waren ook de bloemen daar al mooi neergezet. Kortom: De Stijl – Floral Design is absoluut een aanrader wanneer je je bruiloft met prachtige bloemen wil aankleden!

9,7101
Pink Lemon Cards