OFFICIËLE TROUWLOCATIE DE NIEUWE POLDERKAMER

Omringd door de mensen die voor u het meest betekenen en u het dierbaarst zijn, wilt u op uw bruiloft ook een trouwfeest om nooit te vergeten. Het feest, waar u altijd van gedroomd heeft.

Bij officiële trouwlocatie De Nieuwe PolderKamer in Stolwijk ligt dit feest binnen handbereik. Samen met u stellen wij stap voor stap een volledig programma samen, waarbij op elk denkbaar detail gelet wordt. Bij De Nieuwe PolderKamer verzorgen wij uw volledige bruiloft. Ingetogen of extravagant, alles is bespreekbaar. Of u op de grote dag catering wilt op de droomlocatie van uw keuze, of dat u een volledig dag- of avondvullend programma kiest op onze trouwlocatie, deze bijzondere dag zal volledig staan in het teken van uw wensen. Wij adviseren u graag en denken met u mee.

Op het gebied van entertainment hebben wij veel te bieden. Door contacten te onderhouden met entertainment- en boekingsbureaus, bestaat de mogelijkheid om ook op dit gebied maatwerk te leveren. Van swingende soul of DJ tot goochelaar of illusionist, u maakt uw wensen kenbaar en wij regelen het voor u. Zo wordt uw bruiloft de mooiste start van uw huwelijk.

4 Ervaringen

9,9101

Met onze bruiloft hebben we hier een enorm goede service gehad. Frank is een vriendelijke man en we hebben goed overleg gehad van tevoren. Het zag er prachtig uit! We hebben hier de hele dag gevierd. Begonnen met een lunch met broodjes, sandwiches en soep. Was zowel verrukkelijk als mooi. De bruidstaart hadden we vrijheid in gegeven en hadden ze voor samengewerkt met de bloemist voor bijpassende bloemen (leuk!) en het diner was ook erg lekker. Ik had zelf spullen gehuurd om de dinertafel aan te kleden en dat hebben zij prachtig gedaan. We begonnen met een proeverij van vlees, daarna entrecote uit de Krimpenerwaard en daarna een ijsbuffet.

9,7101

Wij hebben hier onze bruiloft gevierd. Het was in 1 woord fantastisch. De bediening en de eigenaar waren ontzettend vriendelijk en toegankelijk. We konden eerst culinair proef komen eten (kostenloos) in de polderkeuken. Dit bestond uit een 7 gangen diner inclusief drankjes naar keuze. Echt een aanrader om daar te eten! Verder kregen we nog een fles champagne als felicitatie. Op de grote dag werden we op handen gedragen. Niks was te veel of te gek. Er was eten en drinken in overvloed. Het buffet waar we van gegeten hebben met de daggasten was uitgebreid en zeer goed. De bediening kwam heel vaak langs met drankjes en hapjes. Je hoeft niet bang te zijn dat je tekort komt. De prijs was van tevoren afgesproken, waardoor we niet voor verrassingen kwamen te staan. De eigenaar heeft de versiering en de DJ geregeld, welke ook super waren. Om 1.00 uur was het feest officieel afgelopen, maar het was zo gezellig dat we nog even door zijn gegaan, wat geen probleem was. Wij komen hier sowieso nog eens terug!

9,7101

Onze bruiloft in de polderkamer gevierd. Uitstekende bediening, goed en open contact met de eigenaar. Feest was fantastisch geregeld. Eten en drinken in overvloed. Kortom, een aanrader!

9,9101
Pink Lemon Cards