De mooiste dag van jullie leven, zo wil je terugdenken aan jullie trouwdag. De kans is groot dat je al een goed beeld hebt van hoe de trouwdag eruit moet komen te zien. Uiteraard is dit voor iedereen anders, en daarom hebben wij geen kant-en-klare pakketten. Samen gaan we jullie trouwdag volledig op maat verzorgen. Het maakt niet uit of je 20 of 120 gasten wil uitnodigen, of dat je buiten of binnen wilt trouwen: alles kan bij ons op maat worden gemaakt. Zo wordt de mooiste dag van je leven een zorgeloze en ontspannen dag waar je met plezier op terug zal kijken. Want ook jullie moeten op de dag van de bruiloft genieten.

Bij ons is trouwen bijna sprookjesachtig, want jullie trouwerij vindt plaats in het groene hart van Leeuwarden. Een prachtige locatie om elkaar het ja-woord te geven. Daarnaast is bij De Koperen Tuin elk onderdeel van een trouwdag mogelijk. De huwelijksvoltrekking, de receptie, het gezamenlijk lunchen of dineren, en het huwelijksfeest zijn allemaal mogelijk bij ons.

2 Ervaringen

10101

We gaan pas in 2020 trouwen maar zijn nu al aan het kijken naar een super romantische locatie. We gaan zeker langs De Koperen Tuin. Via vrienden kregen we de locatie als goede referentie door.

10101
Pink Lemon Cards