De mooiste dag van jullie leven, zo wil je terugdenken aan jullie trouwdag. De kans is groot dat je al een goed beeld hebt van hoe de trouwdag eruit moet komen te zien. Daarom is De Koperen Tuin dé locatie voor jullie bruiloft. Naast onze thema pakketten zoals de ‘White Wedding’ en ‘Botanische Bruiloft’ verzorgen wij jullie trouwdag ook graag volledig op maat. Het maakt niet uit of je 20 of 120 gasten wil uitnodigen, of dat je buiten of binnen wilt trouwen: wij staan overal voor open en denken graag met je mee, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor ons staan de wensen van het bruidspaar centraal, ook op de dag zelf. Want ook jullie moeten genieten van deze unieke dag. Zo wordt de mooiste dag van je leven een zorgeloze en ontspannen dag waar je met plezier op terug zal kijken.

De Koperen tuin bevind zich in het groene hart van Leeuwarden, midden in het stadspark de Prinsentuin. Onze locatie heeft een mysterieuze en bijna sprookjesachtige uitstraling, een prachtige locatie om te trouwen. Daarnaast is bij De Koperen Tuin elk onderdeel van een trouwdag mogelijk. Geef elkaar het Ja-woord in onze karakteristieke muziekkoepel, vier de receptie midden in de natuur of kies voor een van onze sfeervolle zalen. Gezamenlijk lunchen of dineren, en het huwelijksfeest zijn natuurlijk ook allemaal mogelijk bij ons.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

2 Ervaringen

10101

We gaan pas in 2020 trouwen maar zijn nu al aan het kijken naar een super romantische locatie. We gaan zeker langs De Koperen Tuin. Via vrienden kregen we de locatie als goede referentie door.

10101
Pink Lemon Cards