De Heeren van Wolfersveen is een prachtige en romantische locatie in Zelhem Gelderland liggend in een bosrijke omgeving. Het ja woord kan ook bij ons plaatsvinden aangezien wij een officiële trouwlocatie zijn.

Geniet van een onbezorgde dag en laat je verwennen door ons team dat zijn uiterste best doet om er een onvergetelijke dag van te maken.

Neem gerust contact met ons op via 0314-643499 of via info@wolfersveen.com over de mogelijkheden en voor trouwadvies op maat.

7 Ervaringen

10101

Heel mooi bedrijf met goede keuken op een prachtige locatie????

10101

Top locatie met een super heerlijke top keuken
En met natuurlijk een zeer gastvrij en vriendelijk top team

10101

De Heeren van Wolfersveen geeft je het gevoel even ‘los’ te zijn van de dagelijkse beslommeringen. Even één zijn met de natuur en met wat het te bieden heeft.
Een prachtige locatie in bosrijk gebied dat gerust één van de mooiste streken van het land genoemd mag worden.

10101

Heerlijk restaurant waar iedereen zijn best doet om je een fijne avond te bezorgen. Mooie gerechten met smaakvolle ingrediënten die goed tot hun recht komen. Wij hebben genoten en komen graag nog eens terug

10101

Een jaar geleden kennis gemaakt met de eigenaren Michiel en Marcel. De klik was er direct en in de afgelopen tijd regelmatig contact gehouden, gedineerd en uiteindelijk ons hoogtepunt gevierd met het huwelijk op 10 september. In 1 woord: fantastisch! Het meedenken, de bescheidenheid, entourage en natuurlijk het eten en drinken maakten onze huwelijksdag helemaal ‘af’. Een diepe buiging voor Michiel, Marcel en hun personeel!

10101

Hele mooie omgeving, fantastisch eten en hele goede sfeer. Personeel is heel vriendelijk en professioneel. Aanrader!

9,7101
Pink Lemon Cards