Trouwen en feesten op een vliegveld is uniek en onvergetelijk! Als je op zoek bent naar een anders dan anders locatie om je huwelijk te laten voltrekken zal je niet snel iets uniekers vinden dan een luchthaven! Op de luchthaven heerst altijd die bekende spannende sfeer en wat is er leuker dan het ja-woord te zeggen omringd door je naaste familie en vrienden terwijl de vliegtuigen om je heen opstijgen en landen! En niet te vergeten, een bruiloft op het vliegveld betekent ook dat je meteen kunt vertrekken voor je huwelijksreis.

De Coockpit is dus een zeer bijzondere locatie om je trouwdag te vieren en zelfs het ja-woord is ook mogelijk omdat wij een officiële trouwlocatie zijn. Er zijn verschillende ingerichte ruimtes, voor zowel een klein gezelschap als voor 350 gasten.

Wij hebben veel ervaring met bruiloften en evenementen. We willen jullie graag helpen om er een onvergetelijke dag van te maken!

2 Ervaringen

10101

Helemaal TOP, alles tot in de puntjes verzorgd Zo hadden wij onze droombruiloft in gedachte. Heerlijke locatie, uitstekende gastheer, bediening attent, heerlijk eten. De verrassing met het vliegen was onvergetelijk voor onze gasten. Geen enkel minpunt te noemen.

9,3101
Pink Lemon Cards