De Bruiloft Nanny neemt met alle liefde de zorg voor de kinderen over. Kinderen willen vermaakt worden en zonder toezicht loopt het al snel uit de hand. Een bruiloft nanny richt al haar aandacht op jullie jongste gasten van 0 tot 12 jaar en zorgt dat zij volop genieten. Onze bruiloft nannies zijn creatief, zorgzaam en beschikken over kinder-ehbo. Wij maken van jullie bruiloft een feestje voor de kinderen!

De Bruiloft Nanny biedt nanny services aan voor tijdens de ceremonie en receptie, in de avond of de hele dag. Onze nannies zijn gediplomeerd pedagogisch medewerkers uit de kinderopvang met VOG en kinder-ehbo. Een trouwlocatie is vooral gericht op volwassenen. Kindeiligheid staat uiteraard op nummer één. Daarom is de wet Kinderopvang leidend in ons werk.

De nannies zijn liefdevol, zorgzaam en creatief. Wist je dat wij bij elkaar vijf verschillende talen spreken? Laat ons weten hoe jullie trouwdag eruit ziet en wij maken er een feestje van voor de jongste gasten in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Nog geen ervaringen

Pink Lemon Cards