De Bruidszaak is opgezet door Caroline. Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest bij andere bruidshuizen oa. “de Bruidshoek”, is het nu zover dat ik dit voor mezelf mag gaan doen.

Mijn passie is bruiden mooi maken en blij de winkel uit te laten gaan.Wat ik jaren in andere bruidsmodewinkels heb gedaan aan de andere kant van Nederland, ga ik nu doen in Purmerend (Amsterdam/ Noord Holland.)

De Bruidszaak is modern, hip en zal altijd met haar tijd meegaan, blijven vernieuwen en de trends volgen.Je kunt bij ons terecht voor hippe trouwjurken, maar ook voor klassieke modellen, romantische en natuurlijk extravagante trouwjurken.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag bij “De Bruidszaak” langs komen? Bel even voor een afspraak of plan hem online. Je mag bij ons ook zonder afspraak binnen komen!

6 Ervaringen

10101

Geweldige bruidszaak. Ik ben hier een keer zonder afspraak binnen gelopen en was meteen verkocht. De eigenaresse kwam zo goed op mij over dat ik bij thuiskomst direct een afspraak heb ingepland om jurken te gaan passen. Een paar weken later ben ik met mijn moeder en vriendinnen terug gegaan. Deze afspraak verliep ontzettend fijn, ik heb heel veel gepast en heb echt de jurk van mijn dromen gevonden en ook meteen besteld :). Inmiddels is de jurk binnen en komend weekend is mijn eerste pasafspraak om de jurk echt op maat te maken.
Ik kan deze zaak echt aan iedereen aanraden. De eigenaresse is erg prettig in de omgang en heeft duidelijk veel kennis van zaken. Ook de communicatie tussen de afspraken door verloopt prima; er wordt zeer snel op mails gereageerd.
Kortom: een hele goede bruidszaak, die zeker de moeite waard is om een stukje voor om te rijden!!

10101

Niet één, maar allemaal mooie bruidsjurken! Dan is het heel lastig om te kiezen. Gelukkig is Caroline een topper en werkt met ontzettend veel passie. Zo laat ze jou de jurk van je dromen vinden. Ik zou De Bruidszaak zeker aanbevelen!

10101

Wat een mooie winkel, licht, ruim en overzichtelijk. De sfeer was ontzettend relaxt en Caroline luisterde goed en gaf goed advies. Uiteindelijk mijn droomjurk gevonden in de mooiste trouwwinkel van ons stadje!

10101

Wat een fijne sfeer en wat ben ik goed geholpen! De eerste keer kwam ik vol zenuwen binnen, maar ik werd al super snel door Caroline gerustgesteld. Ze nam de tijd voor me en kon precies aanvoelen wat ik wel en niet wilde. Een prachtige jurk bij haar gevonden en ik kijk ontzettend uit naar onze mooie dag! Lieve Caroline, bedankt dat jij onze dag nog een stukje mooier hebt gemaakt!!

Caroline .
Lieve Daphne, ik heb maar wat graag jou blij gemaakt met jouw prachtige trouwjurk! En om jullie trouwdag nog mooier te maken.... Bedankt voor het vertrouwen! Groetjes Caroline De Bruidszaak / Purmerend
09-03-19
9,8101

Paar weken geleden heb ik mijn trouwjurk gevonden in deze leuke bruidswinkel. Het is niet heel groot juist klein en intiem heel fijn om jurken te passen.
Carolien heeft mij goed geholpen met mijn jurk uitkiezen ze was niet opdringerig en ze is een hele lieve vrouw die weet wat ze doet, ze weet veel te vertellen over de jurken en weet goed wat bij jou als persoon/figuur past.
Ook had ik een high tea voor mijn vriendinnen en familie die mee waren, dit had carolien top geregeld heerlijke hapjes iedereen heeft van de dag genoten!
En uiteraard heb ik de jurk van mijn dromen gevonden waar ik heel blij mee ben!
Als cijfer net geen 10, omdat er altijd ruimte voor verbetering moet zijn.

Caroline .
Lieve Kim, Wat een mooi cijfer en wat een lieve beoordeling Trots en blij dat ik jou heb mogen aankleden voor de belangrijke dag van jullie leven! Bedankt voor het vertrouwen.. Groetjes Caroline De Bruidszaak
07-03-19
10101
Pink Lemon Cards