Dé beleving voor mannen!

Hey topper,

Wil jij een uniek trouwpak kopen?
DARE staat voor uniek, perfect en echt zoals jij bent.
Onder het genot van een hapje, een drankje en een potje poolen stel
jij jouw maatpak helemaal samen. Van de stof tot voering, van knopen tot hoeveel zakken op jouw jasje. Alles is mogelijk, JA echt alles!

Definitely
A
Real
Eyecatcher

Laat jou helemaal stylen door onze stylisten.

14 Ervaringen

10101
Suzanne .
Dank je wel Jan Willem
18-12-23
10101

Heel blij met de ontspannen sfeer die bij Dare hangt..
Vanaf het eerste moment heb ik me welkom gevoeld en dat kwam mede door de pooltafel en de borrelplank die klaarstond voor mij en mijn vrienden. Het pak werd op mij afgemeten en mijn eigen gekozen foto van mijn gezin is aan de binnenkant van mijn jasje geprint. Heel blij mee. Zeker een aanrader als je zoekt naar een gezellige en professionele zaak.

Susanne .
Bedankt Julius voor jouw super mooie review!
15-12-23
10101

Wat een ontzettend fijne en gezellige sfeer, dit begint meteen al bij binnenkomst. Je wordt verwelkomd en de zenuwen vielen meteen van me af het voelde eigenlijk meteen vertrouwd Jarenko en Susanne zijn ontzettend fijne mensen. Het samenstellen van een pak is echt een belevenis! Er is ontzettend veel keuze en mogelijkheden, maar gelukkig heb ik mijn pak kunnen samenstellen met goed advies onder het genot van een hapje en een drankje. Ik ben er ontzettend blij mee. Echt een aanrader!

Jarenko
Dank je wel Benjamin! Het was een feestje om jouw pak te mogen maken! We hebben genoten van de afspraken. Veel draagplezier van jouw prachtige pak!
15-12-23
10101

Vanaf het moment dat wij binnenkwamen bij Jarenko en Susanne voelden wij ons thuis.
De hele ervaring is geweldig. Er word een dag de tijd voor je genoten en er zijn genoeg faciliteiten om je (en je vrienden) te vermaken. Er stond een luxe borrelplank en groene knuppels voor ons klaar en er is een pool tafel.

Jarenko en Susanne zijn echt toppers. Hoe zei als team van elke vraag een kunstwerk maken is waanzinnig. De passie in deze mensen spat er af. Wij kwamen binnen in de veronderstelling een pak te kopen en gingen naar buiten met een prachtige herinnering!
Het is gewoon jammer dat je (normaal) maar 1 trouw pak koopt. Je zou het zo nog een keer doen. ????

Zonder gekheid.
Ik was eerst van plan naar een roka of andere hippe zaak te gaan maar ben heel blij dat ik dat niet gedaan heb.

Zoek jij jou droom pak? Laat dan Jarenko en Susanne jou helpen dan worden je stoutste verwachtingen overtroffen!

Lieverds! Ik wens jullie het beste en wij komen zeker nog langs voor een biertje!

Bedankt voor mijn droom pak!

Groetjes Aron.

10101

Jarenko en Süß,

Hartstikke bedankt voor jullie geduld, tijd, moeite, zorgzaamheid, perfectie, corrigeren, impulsiviteit, vriendelijkheid, liefde, meedenken, vertrouwen, gezelligheid, good vibes en al het positieve wat er bestaat!!!

Tijdens het passen, meten, eten, drinken, lachen, zakelijkheid, hebben wij het gevoel gehad dat wij elkaar jaren lang kennen.
Jullie hebben de perfecte pak op basis van verschillende ideeën en wensen waargemaakt.

Tot op heden krijg ik nog steeds complimenten daarvoor!

Ik kan mijn dank aan jullie niet in woorden verwoorden en laten voelen hoeveel jullie unieke pak voor mij betekend.

Het was zo een magische en prachtige ervaring om met jullie te mogen samenwerken. Jullie creëren zo een perfect product voor de afnemer waardoor het (wederom) blijkt dat jullie de enige specialisten zijn die er bestaan.

Zoals ik eerder heb beloofd, jullie zullen ons zeken weten weer zien en eventueel met een paar personen van de familie die ook met jullie willen samenwerken.

Zoals jullie weten, ben ik naar meerdere partijen geweest om me te laten informeren en pakken te bekijken, maar NERGENS is het als zoals jullie het doen!
Dat mag iedereen van mij aannemen want ik ben sinds heel lang een fan van pakken maar nergens krijgt men hetgeen wat jullie bezorgen.

Jullie zijn een geweldige huishouden, blijf wie jullie zijn zodat de wereld een “better place to be” wordt.

DANKJEWEL VOOR ALLES!!!

One Love,
Ashvani, Esra, Richa & Arwin

10101

Dare custom is een super zaak! Je wordt hartelijk verwelkomt in een gezellige en ontspannen sfeer, waarna ze ruim de tijd nemen om samen met jou een pak samen te stellen. Jij als klant staat zeker op nummer 1 die dag. Zo worden er geen verkoop praatjes gehouden maar wordt er echt gekeken naar wat er bij jou past. Ook is er oog voor detail, zo wordt ik bij mijn eigen pak nog steeds verrast en vind ik steeds weer nieuwe dingen. Daarom wil ik Dare ook hartelijke bedanken voor het fantastisch pak, het vele lachen en de toffe ervaring!

10101

Dare custom is een super zaak! Je wordt hartelijk verwelkomt in een gezellige en ontspannen sfeer, waarna ze ruim de tijd nemen om samen met jou een pak samen te stellen. Jij als klant staat zeker op nummer 1 die dag. Zo worden er geen verkoop praatjes gehouden maar wordt er echt gekeken naar wat er bij jou past. Daarom wil ik Dare ook hartelijke bedanken voor het fantastisch pak, het vele lachen en de leuke ervaring!

10101

Echt een geweldige ervaring om bij deze mensen een pak te halen. Super vriendelijk, verstand van zaken en duwen je niet in een richting. Het wordt echt jouw eigen pak. Mijn pak is uiteindelijk super geworden!!

10101

Top service, top pak. Keuzemogelijkheden mbt stoffen, stiksels, knopen en ieder denkbaar detail zijn bijna eindeloos. Het pak dat vervolgens hieruit komt is dan ook echt “jouw” pak dat als gegoten zit. Niets dan lof.

9,5101

Perfect geholpen, snelle communicatie, heel fijn advies!
Super stel samen. Geen minpunten te benoemen! Ben echt heel blij met mijn pak!

10101

Topadvies op maat. Deze toppers hebben een mooie toekomst voor zich. Zeer klantgericht en staan open voor alles. Supermooi maatpak aangemeten gekregen.

10101

voor de nietwetende wat ik wil man! ga hier naar toe!

10101

Wat een enorm leuk bedrijf met super service. Wij hebben hier DE jurk en het pak gevonden. Super fijne ontspannen sfeer en goede prijs kwaliteit verhouding

9,3101

Een zeer uitgebreide keus tot in de kleinste details! Het mooiste vind ik nog mijn monogram dat in de manchetten wordt geborduurd. Oog voor detail!

Pink Lemon Cards