(Buitenlandse) bruiloften, boudoir, baby en buik, branding

14 Ervaringen

10101

Prachtige vrouw die schitterende foto’s maakt. Ze werkt er knetterhard voor. Trots dat ik haar ken. XX

10101

Leuke spontane fotografe die ook heeft voor details.

10101

Yasmine is echt een topvrouw. Het contact voor, tijdens en na de bruiloft was zo ontzettend fijn. Ze houdt rekening met je wensen, maar heeft zelf ook zulke leuke ideeën. En het resultaat van de foto’s is ook echt prachtig. Precies zoals wij de dag hebben beleefd! Wij zijn heel blij dat we haar hadden gevonden en raden haar zeker aan! Echt een lieverd.

9,0101

Yasmine is echt een topvrouw. Het contact voor, tijdens en na de bruiloft was zo ontzettend fijn. Ze houdt rekening met je wensen, maar heeft zelf ook zulke leuke ideeën. En het resultaat van de foto’s is ook echt prachtig. Precies zoals wij de dag hebben beleefd! Wij zijn heel blij dat we haar hadden gevonden en raden haar zeker aan!

10101

Super leuke spontane fotografe.

Mooie foto’s en leuk ik omgang. Ik zal haar aan iedereen aanbevelen😊

10101

Professioneel, creatief en erg gezellig!

10101

Ontzettend mooie foto’s, top mens. Wat wil je nog meer

10101

Ontzettend mooie foto’s. Geweldig mens! Wat wil je nog meer.

10101

Super goede en leuke fotograve.

Haar aanwezigheid voelde alsof ze een van de gasten was. Daarnaast top foto’s en een gemoedelijke sfeer. Het was niet ongemakkelijk om bij haar voor de camera te staan.

10101

Yasmin is een ontzettend warm persoon en stelt je makkelijk op je gemak. Ze is professioneel en levert prachtige resultaten!!

10101

Zeer goeie fotograaf, professioneel aardig en zeer gedreven op haar werk.
zeker een aanrader!

10101

Wij waren zeer tevreden over de foto’s van Yasemin! Zij heeft de tijd genomen om ons te leren kennen, en heeft goed geluisterd naar onze voorkeuren en wensen. Ze heeft met ons meegedacht en hierdoor zijn de foto’s prachtig geworden. Wij vonden haar een hele lieve, spontane en sociale fotograaf. Wij hebben geen seconde spijt gehad van onze keuze.

10101

Superfotograaf en een hele leuke meid!

10101

Super fotograaf . Super persoonlijkheid . ❤️ wil je je op je gemak voelen op je eigen gelegenheid en ook nog eens de beste foto’s hebben? Dan is zij the girl to go tooooooo 😘

Pink Lemon Cards