Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen ♥
Een speciale dag en jij bent het`stralende middelpunt. Juist op deze dag wil jij de beste versie van jezelf zijn!

Professionele make-up versterkt jouw natuurlijke schoonheid en overleeft een lach en een traan. Met de juiste make-up en professioneel gestyled haar, voel jij je extra bijzonder!
Iedere bruid is uniek en tijdens de proefsessie op jouw gewenste locatie gaan we samen kijken naar wat jouw wensen zijn. En deze passen we dan toe met professioneel advies totdat jij tevreden bent met het resultaat.

Bruidsmake-up | Bruidskapsel | Bruidsstylist | The Perfect Skin | MUAH | Visagie | Hairstyling | Tilburg en omstreken

8 Ervaringen

10101
10101

Danique heeft bij mij mijn make-up en kapsel voor de bruiloft gedaan. Alles compleet naar wens. Danique is vriendelijk, deskundig en gezellig. Ze had op de dag zelf de rust, dat straalde ze uit en is heel prettig als je het zelf spannend vindt! Echte aanrader!

10101

Luistert goed naar wat je precies wilt met je haar en make up. Geeft zelf nog fijne tips, zodat alles perfect is met de bruiloft

Bedankt!

10101

De make up was echt super is heel de dag blijven zitten het mee denken en kijken wat het mooiste is was ook echt heel erg fijn super professioneel ik was er echt super blij me dank je wel.

10101

Danique was een heel gezellige doch professionele meid om mee samen te werken. Ze dacht met mij mee over de mogelijkheden en kwam meerdere keren voor een proefkapsel toen ik onzeker was over wat ik wilde. De make-up behoefde wat mij betreft geen touch-up dus bleef goed zitten. Ook in het aanbrengen van de make-up heeft zij goed begrepen wat ik wilde.

10101

Danique biedt topkwaliteit op het gebied van haar en make-up. Ze maakt je echt tot ‘je mooiste zelf’. Ik heb veel complimenten gekregen op onze dag. Relaxt, vriendelijk en professioneel zijn kernwoorden voor de service die Danique verleent. Aanrader!

10101

Danique heeft op mijn trouwdag mijn make-up en haar verzorgd. Hier heb ik erg veel complimenten op gehad, en was er zelf ook heel erg blij mee. Danique werkt op een professionele manier maar voelt erg vertrouwd. Zeker een aanrader!

10101

Danique neemt de tijd voor je om alles door te spreken/ uit te proberen, is flexibel in tijden en datums, en levert erg goed werk! Uit ervaring spreek ik dan van bruidskapsel/make up! Mede door danique was mijn dag compleet, en zag ik er mooi uit!

Pink Lemon Cards