Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd en super leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in mijn bruidsfotografie. Op jullie grote dag ben ik er graag bij!

Hieronder treffen jullie mijn werkwijze aan, uiteraard zijn jullie altijd welkom om vrijblijvend een kennismakingsgesprek in te plannen. In dit gesprek nemen we jullie wensen door en krijgen jullie meer foto’s en albums te zien.

De werkwijze van Christine’s Moments

Voor de bruiloft
Om te kijken of het klikt, en of dat mijn bruidsfotografie en werkwijze jullie aanspreken, plannen we eerst samen een datum voor een (geheel vrijblijvend) kennismakingsgesprek.

Tijdens de kennismaking kunnen jullie meer vertellen over jullie wensen, plannen voor de bruiloft, dagindeling en de sfeer van jullie bruiloft. Ik zal met jullie meedenken, vragen stellen, tips geven en de albums laten zien. Daarnaast vind ik het ook super leuk om meer over jullie te weten te komen.

Na het gesprek zal ik op kort termijn een passende offerte opmaken. Als jullie deze hebben ontvangen hebben jullie rustig de tijd om tot een besluit komen.

Voorbereiding voor de bruiloft

Wat leuk, jullie hebben besloten om door Christine’s Moments jullie bruidsfotografie te laten verzorgen.

Tijdens onze kennismaking hebben we jullie dagindeling en wensen al besproken. Voor de laatste details of eventuele veranderingen houden we tot jullie grote dag contact per mail, telefoon en/of app.

Tijdens jullie bruiloft

Vandaag is het begin van jullie trouwdag. Ik zal ruim op tijd aanwezig zijn op de afgesproken locatie. Dit kan thuis bij hem/haar zijn, kapper of op de trouwlocatie zijn. Dit voor bijvoorbeeld het vastleggen van alle voorbereidingen, de visagist en haarstyling van de bruid ect.

Ik vind het belangrijk om op jullie trouwdag zo min mogelijk op te vallen. Ook al ben ik op het grootste gedeelte van de dag dicht bij jullie in de buurt. Dit zodat ik alle details en speciale momenten kan vastleggen. Sfeer is voor mij iets heel moois en ik leg dit graag vast op jullie trouwdag. Of dit nu is als jullie gezellig aan het lachen zijn met de gasten, of dat de zakdoekjes erbij gepakt moeten worden.

Bij het maken van de foto reportage met z’n tweeën zorg ik ervoor dat jullie ontspannen op de foto staan. Dit is meestal het 1emoment op jullie trouwdag dat jullie samen zijn, en van elkaar kunne genieten.

Na jullie bruiloft

Na de bruiloft ga ik aan de slag met het selecteren van de foto’s en het bewerken hiervan. Dit is altijd genieten, omdat je de hele dag opnieuw beleefd met alle mooie herinneringen. Jullie ontvangen altijd binnen enkele dagen een kleine preview, zodat jullie al een beetje een beeld hebben van de foto’s. Van een bepaalde selectie foto’s wordt ook een zwart-wit selectie gemaakt.

Zodra alle foto’s geselecteerd zijn en bewerkt zijn, ontvangen jullie die in een eigen online gallery. Naast alle foto’s die jullie ontvangen in de online gallery, ontvangen jullie ook het op maat gemaakte album. (afhankelijk van het gekozen pakket)

3 Ervaringen

9,0101

Christine maakt erg mooie foto’s. Ook de Try Out foto’s waren prachtig en ook fijn om dan alvast te wennen aan elkaar. Goede service en vriendelijke meid! Wij hebben er volop van genoten! Wij hebben door haar een prachtige herinnering doormidden van prachtige foto’s!

9,1101

Christine is een leuke dame en weet goed wat ze doet en maakt schitterende foto’s. wij hadden een unieke locatie, waar ze zelf nog nooit geweest is , toch weet ze op elke plek de goede belichting en leuke kleur combinaties te vinden. Komt ook met goede ideeën ter plaatsen

10101

Christine heeft tijdens het feest van onze bruiloft foto’s gemaakt. De foto’s zijn super en een blijvende herinnering. Nu, 2 jaar later, hebben we al veel vaker gebruik gemaakt van haar diensten en zijn wij nog steeds zeer tevreden

Pink Lemon Cards