Bij Chelsea Beauty Artist kun je terecht voor alle soorten en maten bruidsmake-up. Ik vind het enorm belangrijk dat de bruidsmake-up bij de bruid past en aan haar wensen voldoet.
Een bruid moet zich comfortabel en mooi voelen bij haar make-up en de make-up artist.
Bij alle bruidsmake-up zit een proefmake-up inbegrepen. Dit zodat we kennis kunnen maken, we de make-up tot in de puntjes voor kunnen bereiden en uitproberen tot deze perfect is voor de grote dag zelf. Zo hoeft de bruid zich nergens zorgen meer over te maken als het zo ver is!

Ik heb al meer dan 15 jaar ervaring met bruidsmake-up en werk enkel en alleen met professionele make-up producten waarvan het grootste deel uit MAC Cosmetics bestaat.
Ik doe dit met enorm veel passie en plezier en kijk altijd uit naar mijn bruidjes om ze super mooi te laten voelen en te laten stralen op zo'n belangrijke en mooie dag!

4 Ervaringen

10101

Geweldige, professionele en lieve make-up artist. Vooraf proef make-up gaf veel vertrouwen in de dag. Niks is Chelsea te gek. Ze zorgde tijdens onze trouwdag voor de make-up, zenuwen en allerlei andere kleine details. We hadden een trouw weekend, dus de dag erna stond Chelsea in alle vroegte alweer klaar voor ons. Chelsea heeft ons echt laten stralen.

10101
10101

Helemaal blij met Chelsea als make-up artist op mijn trouwdag. Door haar voelde ik me nog eens extra mooi deze dag 🥰

10101

Ik kan iedereen Chelsea aanbevelen als MUA. De geweldige make-up maakte onze trouwdag af. Chelsea was er de gehele dag bij en zorgde ervoor dat mijn make-up de hele dag goed zat. Ze is een ware aanvulling tijdens de fotoshoot en heeft oog voor details.

Pink Lemon Cards